#video Instagram Photos & Videos

video - 50.9m posts

Top Posts

 • Here are some single arm cable movements from yesterdays shoulder workout 🔥
—————————————————
1️⃣ Single arm cable side raise 4x 12
2️⃣ Single arm cable overhead press 4x 12
3️⃣ Single arm cable face pull 4x 12
—————————————————
Like & save this workout for later! Tag a friend who needs to try these movements 💪🏽
-
Tanktop by @gymshark 🦈
 • Here are some single arm cable movements from yesterdays shoulder workout 🔥
  —————————————————
  1️⃣ Single arm cable side raise 4x 12
  2️⃣ Single arm cable overhead press 4x 12
  3️⃣ Single arm cable face pull 4x 12
  —————————————————
  Like & save this workout for later! Tag a friend who needs to try these movements 💪🏽
  -
  Tanktop by @gymshark 🦈
 • 2,331 67 34 minutes ago

Latest Instagram Posts

 • A great assist Kevin and Excellent goal
 @leroysane19 .@kevindebruyne
.

یه پاس گل قشنگ از کوین و گل عالیه لروی سانه
 • A great assist Kevin and Excellent goal
  @leroysane19 .@kevindebruyne
  .

  یه پاس گل قشنگ از کوین و گل عالیه لروی سانه
 • 1 1 45 seconds ago
 • Halka tatlı seven arkadaşlarımızı etiketliyoruz😋😋😋
 • Halka tatlı seven arkadaşlarımızı etiketliyoruz😋😋😋
 • 38 3 1 minute ago
 • Mad Max • LOSING YOU • Rollin’ Thunder ‘85
.
🔸FOLLOW @rock.metal_classics .
🔸TURN POST NOTIFICATIONS ON👉↗️•••
 • Mad Max • LOSING YOU • Rollin’ Thunder ‘85
  .
  🔸FOLLOW @rock.metal_classics .
  🔸TURN POST NOTIFICATIONS ON👉↗️•••
 • 5 1 5 minutes ago
 • Hera e pare qe e provoj kete peshe pa ndihmen e askujt. Shume krenare per veten time👊
87kg😎
.
.
Edhe pse perseritjen e fundit nuk munda ta beja,nuk e quaj aspak si deshtim. Mos kini frike te sfidoni veten dhe te rrisni peshen sepse vetem keshtu mund te shihni ndryshime fantastike.
.
.
Ne instagram ka shumellojshmeri ushtrimesh te cilat na bejne te harrojme ushtrimet baze, si: squat, deadlift,leg press etj
Per mendimin tim, keto ushtrime jane me te rendesishmet per te formuar pjesen e poshtme dhe per te rritur forcen. 
Vitin e pare, keto ushtrime kane qene 90% e stervitjes time.
.
.
Me disipline, ju mund te arrini trupin qe doni. Mos lejoni askend tju thote qe eshte e pamundur💪
.
.
#palester #inspirim #motivim #tirana #stervitje #shendet #ha #shendetshem #video #getfit #sport #star #live #love #your #self #selflove #challenge
 • Hera e pare qe e provoj kete peshe pa ndihmen e askujt. Shume krenare per veten time👊
  87kg😎
  .
  .
  Edhe pse perseritjen e fundit nuk munda ta beja,nuk e quaj aspak si deshtim. Mos kini frike te sfidoni veten dhe te rrisni peshen sepse vetem keshtu mund te shihni ndryshime fantastike.
  .
  .
  Ne instagram ka shumellojshmeri ushtrimesh te cilat na bejne te harrojme ushtrimet baze, si: squat, deadlift,leg press etj
  Per mendimin tim, keto ushtrime jane me te rendesishmet per te formuar pjesen e poshtme dhe per te rritur forcen.
  Vitin e pare, keto ushtrime kane qene 90% e stervitjes time.
  .
  .
  Me disipline, ju mund te arrini trupin qe doni. Mos lejoni askend tju thote qe eshte e pamundur💪
  .
  .
  #palester #inspirim #motivim #tirana #stervitje #shendet #ha #shendetshem #video #getfit #sport #star #live #love #your #self #selflove #challenge
 • 90 4 7 hours ago