#samyangstew Instagram Photos & Videos

samyangstew - 21.6k posts

Top Posts

  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen😋 SEDAPP OII HAHA😜
Kedah tak berenti hujan ni sejukkk😷 kalau dapat makan pedasss best ni hehe
  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen😋 SEDAPP OII HAHA😜
    Kedah tak berenti hujan ni sejukkk😷 kalau dapat makan pedasss best ni hehe
  • 1,217 37 29 November, 2017
  • Dah cuba ke belum?😬🙈Boleh beli dengan kami❤Ada ready stock😇Nak campur² dgn perisa yg lain pon boleh jugak hehe

Untuk pricelist korang boleh refer dekat story highlight

Nak order terus DM kami ya!🙆
  • Dah cuba ke belum?😬🙈Boleh beli dengan kami❤Ada ready stock😇Nak campur² dgn perisa yg lain pon boleh jugak hehe

    Untuk pricelist korang boleh refer dekat story highlight

    Nak order terus DM kami ya!🙆
  • 588 25 22 October, 2018
  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua😋😋😋Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak pedas (best👍) BANYAKKAN😂

BERMINAT TERUS DM hehe😄
  • Siapa dok craving tu, mehla beli sebungkus dua😋😋😋Kita ada 9 flavor spicy ramen, 4 flavor baru non spicy (new/kecil) & 4 flavor maggi korea tak pedas (best👍) BANYAKKAN😂

    BERMINAT TERUS DM hehe😄
  • 290 3 8 January, 2019

Latest Instagram Posts

  • Hi! korang boleh campur2 perisa samyang ramen yg lain untuk lebih jimat kos bayaran pos ya😊
  • Hi! korang boleh campur2 perisa samyang ramen yg lain untuk lebih jimat kos bayaran pos ya😊
  • 38 3 16 March, 2019
  • Ate Samyang stew yesterday, for review, this is Soup noodle version and this taste is not bad and not really hot than regular .
.
.

#samyangstew
  • Ate Samyang stew yesterday, for review, this is Soup noodle version and this taste is not bad and not really hot than regular .
    .
    .

    #samyangstew
  • 37 0 16 March, 2019
  • NEW RAMEN HALAL💯 🔰BULDAK TOPOKKI
🔰CHEESE SOUP

1LOOSEPACK RM 5 ONLY
1BIGPACK RM25
(Poslaju RM8 sm RM13 ss)

READY STOCK IN MALAYSIA
2 TO 3 DAYS CAN RECEIVE 
DM TO ORDER

#newramen #samyanghalal #buldaktopokki #cheesesoup
  • NEW RAMEN HALAL💯 🔰BULDAK TOPOKKI
    🔰CHEESE SOUP

    1LOOSEPACK RM 5 ONLY
    1BIGPACK RM25
    (Poslaju RM8 sm RM13 ss)

    READY STOCK IN MALAYSIA
    2 TO 3 DAYS CAN RECEIVE
    DM TO ORDER

    #newramen #samyanghalal #buldaktopokki #cheesesoup
  • 37 2 15 March, 2019
  • SAMYANG RAMEN PEDAS YANG BERKUAH TAKDE KE SIS? .
.
Aippp.. Sape kata takde? Ada.. Ni haaa! SAMYANG STEW nama dia. Korang yang penggemar sup, peminat budae jjigae dan penghirup kuah tomyam harus tahu kewujudan Samyang Stew ni. 😌
.
Credit video: @dapurarum_ (teringat member masa gi exchange kat UNAIR dulu, nama Arum jugak. 😅)
  • SAMYANG RAMEN PEDAS YANG BERKUAH TAKDE KE SIS? .
    .
    Aippp.. Sape kata takde? Ada.. Ni haaa! SAMYANG STEW nama dia. Korang yang penggemar sup, peminat budae jjigae dan penghirup kuah tomyam harus tahu kewujudan Samyang Stew ni. 😌
    .
    Credit video: @dapurarum_ (teringat member masa gi exchange kat UNAIR dulu, nama Arum jugak. 😅)
  • 97 23 3 March, 2019
  • APO NI SIS SAMYANG? LAGI KONFIUS ADA LA~ 😕😕😕
Sebelum korang tidur dengan kekeliruan, meh I nak bagi bedtime story. 💤💤💤 By the way, untuk yang baru nak berjinak2, topokki tu rice cake yang femes kat Korea. Street food yang wajib dicoba kalo ke sana loh. Hahaha. K.. Ni buat I rindu Topokki dan oden ahjumma kat belakang CBNU. 😅😅
.
.
Tuan, puan. Perkara di atas dirujuk....... 1. SAMYANG tu jenama syarikat yang keluarkan ramen / ramyeon ni. So, semua product dia kita panggil dengan kepala nama as 'samyang' BUKAN SAYANG k. Ok.. Tu korang dah tahukan? Saje je. 😗
.
.
2. SAMYANG TOPOKKI RAMEN (gambar atas sebelah kiri) salah satu dari kabilah 'family pack' atau 'ramen 4 beradik'. Memandangkan diorang ni dah 4 beradik, maka diorang ni berbeza dengan sepupu2 yang pedas. Topokki ramen ni TAK PEDAS dan BERKUAH. Portion dia pun sikit dengan jumlah kalori yang rendah. 😊 Agak aa.. ~
.
.
3. SAMYANG BULDAK BOKEUMMYEON TOPOKKI (gambar atas sebelah kanan) pulak daripada keturunan Buldak Bokeummyeon (Hot Chicken Flavor Ramen). Keturunan ni memang pedas2 (tapi mulut puaka makcik bawang lagi pedas) dan kalau cakap tak pedas atau pedas sikit je pun, pokok pangkalnya memang ada rasa pedas. Level SHU dia dalam 2,500 dan pedas dia geng2 Jjajang, Cheese dan seangkatan dengannya 🔥🔥Noo.. Actually lagi tak pedas dari jjajang but sedap. .
.
4. SAMYANG BULDAK TOPOKKI (gambar bawah) adalah pecahan daripada keluarga Buldak Bokeummyeon tapi dah hybrid daripada mee dia jadi dalam bentuk topokki. Jadilah dia Buldak Topokki (Hot Chicken Flavor Topokki). Setakat ni dia ada 2 perisa, Hot Chicken dengan Carbo. Pastinya paling ditunggu2 rakyat jelata! 😋😋
.
.
Rasanya dah cerah dan jelas setelah diberi pencerahankan? Harapnya begitu. Ada member yang masih keliru? Tag dia bagi tak konfius. Hahahha. Ayuh bersama kita rungkai misteri Samyang Toppoki ni. 😌😌
.
.
Credit gambar kat post tu : Owner (entah la sape. Lupa dah. 😅 )
  • APO NI SIS SAMYANG? LAGI KONFIUS ADA LA~ 😕😕😕
    Sebelum korang tidur dengan kekeliruan, meh I nak bagi bedtime story. 💤💤💤 By the way, untuk yang baru nak berjinak2, topokki tu rice cake yang femes kat Korea. Street food yang wajib dicoba kalo ke sana loh. Hahaha. K.. Ni buat I rindu Topokki dan oden ahjumma kat belakang CBNU. 😅😅
    .
    .
    Tuan, puan. Perkara di atas dirujuk....... 1. SAMYANG tu jenama syarikat yang keluarkan ramen / ramyeon ni. So, semua product dia kita panggil dengan kepala nama as 'samyang' BUKAN SAYANG k. Ok.. Tu korang dah tahukan? Saje je. 😗
    .
    .
    2. SAMYANG TOPOKKI RAMEN (gambar atas sebelah kiri) salah satu dari kabilah 'family pack' atau 'ramen 4 beradik'. Memandangkan diorang ni dah 4 beradik, maka diorang ni berbeza dengan sepupu2 yang pedas. Topokki ramen ni TAK PEDAS dan BERKUAH. Portion dia pun sikit dengan jumlah kalori yang rendah. 😊 Agak aa.. ~
    .
    .
    3. SAMYANG BULDAK BOKEUMMYEON TOPOKKI (gambar atas sebelah kanan) pulak daripada keturunan Buldak Bokeummyeon (Hot Chicken Flavor Ramen). Keturunan ni memang pedas2 (tapi mulut puaka makcik bawang lagi pedas) dan kalau cakap tak pedas atau pedas sikit je pun, pokok pangkalnya memang ada rasa pedas. Level SHU dia dalam 2,500 dan pedas dia geng2 Jjajang, Cheese dan seangkatan dengannya 🔥🔥Noo.. Actually lagi tak pedas dari jjajang but sedap. .
    .
    4. SAMYANG BULDAK TOPOKKI (gambar bawah) adalah pecahan daripada keluarga Buldak Bokeummyeon tapi dah hybrid daripada mee dia jadi dalam bentuk topokki. Jadilah dia Buldak Topokki (Hot Chicken Flavor Topokki). Setakat ni dia ada 2 perisa, Hot Chicken dengan Carbo. Pastinya paling ditunggu2 rakyat jelata! 😋😋
    .
    .
    Rasanya dah cerah dan jelas setelah diberi pencerahankan? Harapnya begitu. Ada member yang masih keliru? Tag dia bagi tak konfius. Hahahha. Ayuh bersama kita rungkai misteri Samyang Toppoki ni. 😌😌
    .
    .
    Credit gambar kat post tu : Owner (entah la sape. Lupa dah. 😅 )
  • 58 41 27 February, 2019