#samyangcheese Instagram Photos & Videos

samyangcheese - 70.2k posts

Top Posts

  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen๐Ÿ˜‹ SEDAPP OII HAHA๐Ÿ˜œ
Kedah tak berenti hujan ni sejukkk๐Ÿ˜ท kalau dapat makan pedasss best ni hehe
  • Jom kita layan video viral sis @beby_toratora makan samyang ramen๐Ÿ˜‹ SEDAPP OII HAHA๐Ÿ˜œ
    Kedah tak berenti hujan ni sejukkk๐Ÿ˜ท kalau dapat makan pedasss best ni hehe
  • 1,217 37 29 November, 2017
  • Dah cuba ke belum?๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ™ˆBoleh beli dengan kamiโคAda ready stock๐Ÿ˜‡Nak campurยฒ dgn perisa yg lain pon boleh jugak hehe

Untuk pricelist korang boleh refer dekat story highlight

Nak order terus DM kami ya!๐Ÿ™†
  • Dah cuba ke belum?๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ™ˆBoleh beli dengan kamiโคAda ready stock๐Ÿ˜‡Nak campurยฒ dgn perisa yg lain pon boleh jugak hehe

    Untuk pricelist korang boleh refer dekat story highlight

    Nak order terus DM kami ya!๐Ÿ™†
  • 588 25 22 October, 2018

Latest Instagram Posts

  • Udah pernah nyobain produk samyang yang 1 ini?? Ini samyang tteokbokki, produk samyang yang baru bangeeeettt.. belum ada di indonesia,bahkan baru ada di korea doang mungkin๐Ÿ˜‚ dalem nya isi nya tteokbokki.. tau tteokbokki kan?? Kue beras khas korea yg enak bgt itu^^
.
Nah aku open jastip ini, bahkan aku sendiri beli ini juga,karna pengen udah lamaaaa buangeeettt dan di indo tuh blm ada, akhirnya ada sodara temen yg mo pulang jadi aku nitip sekalian..
.
Yang mau ikutan nitip, langsung chat kontak di bio yaaa..
.
Harga : Rp. 118.000/pcs
Ada 2 variasi : yg hitam dan pink
.
Jangan kaget,harga nya emang segituan di korea๐Ÿ˜‚ yg bucin makanan pasti beli๐Ÿ˜‚ kayak aku ini bucin makanan,udah pengen banget ya bodo amat ama harganya,toh disini juga ga ada ๐Ÿ˜‚
.
TIDAK ADA LOGO HALAL, tapi kata temen ku komposisinya  tidak ada minyak babi nya, jadi aman๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ
.
Yang mau order ak tunggu sampe tanggal 29 maret yak.. barang datang di indonesia paling cepet akhir april.
Yuuuuk cus....
.
#samyang #samyangchallenge #samyangcheese #samyangtteobokki #koreanfood #koreansnack #snackkorea #korea #kfood #makanankorea
  • Udah pernah nyobain produk samyang yang 1 ini?? Ini samyang tteokbokki, produk samyang yang baru bangeeeettt.. belum ada di indonesia,bahkan baru ada di korea doang mungkin๐Ÿ˜‚ dalem nya isi nya tteokbokki.. tau tteokbokki kan?? Kue beras khas korea yg enak bgt itu^^
    .
    Nah aku open jastip ini, bahkan aku sendiri beli ini juga,karna pengen udah lamaaaa buangeeettt dan di indo tuh blm ada, akhirnya ada sodara temen yg mo pulang jadi aku nitip sekalian..
    .
    Yang mau ikutan nitip, langsung chat kontak di bio yaaa..
    .
    Harga : Rp. 118.000/pcs
    Ada 2 variasi : yg hitam dan pink
    .
    Jangan kaget,harga nya emang segituan di korea๐Ÿ˜‚ yg bucin makanan pasti beli๐Ÿ˜‚ kayak aku ini bucin makanan,udah pengen banget ya bodo amat ama harganya,toh disini juga ga ada ๐Ÿ˜‚
    .
    TIDAK ADA LOGO HALAL, tapi kata temen ku komposisinya tidak ada minyak babi nya, jadi aman๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ
    .
    Yang mau order ak tunggu sampe tanggal 29 maret yak.. barang datang di indonesia paling cepet akhir april.
    Yuuuuk cus....
    .
    #samyang #samyangchallenge #samyangcheese #samyangtteobokki #koreanfood #koreansnack #snackkorea #korea #kfood #makanankorea
  • 614 1 20 March, 2019
  • Hi guys! Guna serbuk cheese utk popia cheese pun sedappppp๐Ÿ˜
Alaaa pakai je kulit popiah yg jual di kedai tu and potong kecil kecil then gorenggg.
Dah goreng, tabur saje serbuk ni atas kulit popiah, gaul gaul/goncang goncang dah SIAP๐Ÿค— 
YA Allah guysss, mmg senang and confirm sedap๐Ÿ˜˜... meh lah order, try! Serious tak rugi weeeehh. Nak raya dah ni, bolehlah order ngn sis utk stok buat popia cheese๐Ÿ˜‹ 
Easy! Just click the link on my bio to order๐Ÿ˜Ž

#cheesypowderdelicious
#popiacheese
#cheesywedges
#samyangcheese
#sandwichcheese
#superdeliciouswehhh
#gerentipuashati
  • Hi guys! Guna serbuk cheese utk popia cheese pun sedappppp๐Ÿ˜
    Alaaa pakai je kulit popiah yg jual di kedai tu and potong kecil kecil then gorenggg.
    Dah goreng, tabur saje serbuk ni atas kulit popiah, gaul gaul/goncang goncang dah SIAP๐Ÿค—
    YA Allah guysss, mmg senang and confirm sedap๐Ÿ˜˜... meh lah order, try! Serious tak rugi weeeehh. Nak raya dah ni, bolehlah order ngn sis utk stok buat popia cheese๐Ÿ˜‹
    Easy! Just click the link on my bio to order๐Ÿ˜Ž

    #cheesypowderdelicious
    #popiacheese
    #cheesywedges
    #samyangcheese
    #sandwichcheese
    #superdeliciouswehhh
    #gerentipuashati
  • 2 0 19 March, 2019