#samyangchallenge Instagram Photos & Videos

samyangchallenge - 87.7k posts

Latest Instagram Posts

  • Sesi mengemukkan badan di waktu malam hehe😂
  • Sesi mengemukkan badan di waktu malam hehe😂
  • 14 1 9 hours ago
  • teman2~~~ saya lagi istirahat di rumah teman 😉☺
dapat beng-beng!!!!!! manisssss😘
  • teman2~~~ saya lagi istirahat di rumah teman 😉☺
    dapat beng-beng!!!!!! manisssss😘
  • 3,388 248 24 March, 2019
  • Terima kasih order❤. Akak ni grab rice cake dan sos gochujang. 1set lengkap untuk buat tteobokki😍 .
-
Guys berminat nak order? Boleh klik link ws yg kaler biru di bio atau rujuk nombor whatsapp sis yang ada dekat gambar ni ye😉.
-
#feedbackhirose
  • Terima kasih order❤. Akak ni grab rice cake dan sos gochujang. 1set lengkap untuk buat tteobokki😍 .
    -
    Guys berminat nak order? Boleh klik link ws yg kaler biru di bio atau rujuk nombor whatsapp sis yang ada dekat gambar ni ye😉.
    -
    #feedbackhirose
  • 14 2 24 March, 2019
  • Nih guys salah satu produk unggulan yang bagus sekali untuk tubuh kita gan/sis

Vitaline.
.
📌Manfaat :
📎Secara nyata berfungsi melawan keletihan tubuh dan menambah tenaga tubuh
📎Menurunkan lemak tak baik di dalam darah 📎Mencegah dan memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung
📎Berkhasiat sebagai anti-oksidan dan 📎memperlambat penuaan
📎Meningkatkan penyampaian pesan syaraf
📎Meningkatnan vitalitas otak besar
📎Memperbaiki fungsi hati
📎Menjaga kesehatan kulit.
.
📌Komposisi :
📎Minyak kecambah gandum : ekstrak kecambah gandum, yang kaya akan vitamin E, asam lemak tak jenuh, octacosanol, dan berbagai komposisi aktif mikro-nutrien, mempunyai nilai gizi sangat tinggi.
.
📎B-carotene : dapat berubah menjadi vitamin A sesuai dengan kebutuhan di dalam tubuh, sehingga disebut sebagai bentuk awal vitamin A. Sejenis anti-oksidan biologis yang berkhasiat, berfungsi untuk membersihkan radikal bebas di dalam tubuh, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah terjadinya tumor, trombus, pengerasan pembuluh nadi, melawan penuaan dan berbagai fungsi lainnya.
.
📎Lecithin : sering disebut sebagai pembersih pembuluh darah, dalam mengemulsi kolesterol dan lemak netral dalam pembuluh darah serta mengeluarkannya dari tubuh, mencegah pengendapaannya di pembuluh darah nadi, dengan demikian dapat memperbaiki dan mencegah pengerasan pembuluh nadi, hipertensi, penyakit jantung, stroke, dan dimensia. Lecithin merupakan dewa pelindung hati, tak hanya dapat mencegah hati berlemak, tetapi juga dapat meningkatkan regenerasi sel hati. Pada waktu bersamaan, dapat menurunkan kolesterol darah, mencegah penerasan hati dan bermanfaat memulihkan fungsi hati. Lecithin juga dapat menghilangkat jerawat, flek dan dapat memperhalus kulit 📞 WA : 082114129380 
#vitaline #pemutih #pemutihkulit #kulit #mukbang #samyangchallenge #viral #cutebaby #jokowi #prabowo #tiensindonesia #tianshi #heytayo #kemarin #hot
  • Nih guys salah satu produk unggulan yang bagus sekali untuk tubuh kita gan/sis

    Vitaline.
    .
    📌Manfaat :
    📎Secara nyata berfungsi melawan keletihan tubuh dan menambah tenaga tubuh
    📎Menurunkan lemak tak baik di dalam darah 📎Mencegah dan memperbaiki penyakit pembuluh darah jantung
    📎Berkhasiat sebagai anti-oksidan dan 📎memperlambat penuaan
    📎Meningkatkan penyampaian pesan syaraf
    📎Meningkatnan vitalitas otak besar
    📎Memperbaiki fungsi hati
    📎Menjaga kesehatan kulit.
    .
    📌Komposisi :
    📎Minyak kecambah gandum : ekstrak kecambah gandum, yang kaya akan vitamin E, asam lemak tak jenuh, octacosanol, dan berbagai komposisi aktif mikro-nutrien, mempunyai nilai gizi sangat tinggi.
    .
    📎B-carotene : dapat berubah menjadi vitamin A sesuai dengan kebutuhan di dalam tubuh, sehingga disebut sebagai bentuk awal vitamin A. Sejenis anti-oksidan biologis yang berkhasiat, berfungsi untuk membersihkan radikal bebas di dalam tubuh, meningkatkan imunitas tubuh, mencegah terjadinya tumor, trombus, pengerasan pembuluh nadi, melawan penuaan dan berbagai fungsi lainnya.
    .
    📎Lecithin : sering disebut sebagai pembersih pembuluh darah, dalam mengemulsi kolesterol dan lemak netral dalam pembuluh darah serta mengeluarkannya dari tubuh, mencegah pengendapaannya di pembuluh darah nadi, dengan demikian dapat memperbaiki dan mencegah pengerasan pembuluh nadi, hipertensi, penyakit jantung, stroke, dan dimensia. Lecithin merupakan dewa pelindung hati, tak hanya dapat mencegah hati berlemak, tetapi juga dapat meningkatkan regenerasi sel hati. Pada waktu bersamaan, dapat menurunkan kolesterol darah, mencegah penerasan hati dan bermanfaat memulihkan fungsi hati. Lecithin juga dapat menghilangkat jerawat, flek dan dapat memperhalus kulit 📞 WA : 082114129380
    #vitaline #pemutih #pemutihkulit #kulit #mukbang #samyangchallenge #viral #cutebaby #jokowi #prabowo #tiensindonesia #tianshi #heytayo #kemarin #hot
  • 4 0 24 March, 2019
  • FACTS ABOUT SAMYANG HOT CHICK FLAVOR. 🔥🐔🍜
Menarik tak? Oo.. Tak eh? 😟
  • FACTS ABOUT SAMYANG HOT CHICK FLAVOR. 🔥🐔🍜
    Menarik tak? Oo.. Tak eh? 😟
  • 48 17 24 March, 2019
  • Mie Api Samyang Challenge Level 5 
Sangat Gilaaaa Pedesnya 😱😱😱😱😱😱
#SamyangChallenge
  • Mie Api Samyang Challenge Level 5
    Sangat Gilaaaa Pedesnya 😱😱😱😱😱😱
    #SamyangChallenge
  • 13 0 24 March, 2019
  • Samyang ramen jjajang sekali suap nak lagi eh?😁 sis nak bagitau peminat ramen semua kalau korang beli ramen 4 big pack keatas sis akan bagi free postage. Korang boleh campur pelbagai perisa ramen.
-
Di ig @ramenshop.co ni sebenarnya ada ramen yang harga start dari RM4 hingga RM30. Korang boleh pilih nak perisa apa jenis macam mana atau nak borong pon boleh😆 sis hanya tunggu nak pos jer untuk tuan empunya 😄
-
So if korang berminat dengan ramen yang sis jual ni korang boleh klik link biru di bio yepp😘
  • Samyang ramen jjajang sekali suap nak lagi eh?😁 sis nak bagitau peminat ramen semua kalau korang beli ramen 4 big pack keatas sis akan bagi free postage. Korang boleh campur pelbagai perisa ramen.
    -
    Di ig @ramenshop.co ni sebenarnya ada ramen yang harga start dari RM4 hingga RM30. Korang boleh pilih nak perisa apa jenis macam mana atau nak borong pon boleh😆 sis hanya tunggu nak pos jer untuk tuan empunya 😄
    -
    So if korang berminat dengan ramen yang sis jual ni korang boleh klik link biru di bio yepp😘
  • 63 1 23 March, 2019
  • Znacie kogoś kto uwielbia pikantne potrawy? Mamy dla Was prawdopodobnie NAJBARDZIEJ PIKANTNE "noodle" ŚWIATA, które przyjechały do nas z Korei.

Możliwe, że znacie je z niezwykle popularnego na YouTube "Fire Noodle Challenge". Kto z Was jest gotowy podjąć się wyzwania?

Dania Samyang oraz Paldo znajdziecie na www.Scrummy.pl oraz w naszym sklepie stacjonarnym przy ulicy Biskupiej 48 w Warszawie

#scrummy #scrummysklep #scrummy_pl #samyang #paldo #samyangchallenge #paldochallenge #firenoodlechallenge
  • Znacie kogoś kto uwielbia pikantne potrawy? Mamy dla Was prawdopodobnie NAJBARDZIEJ PIKANTNE "noodle" ŚWIATA, które przyjechały do nas z Korei.

    Możliwe, że znacie je z niezwykle popularnego na YouTube "Fire Noodle Challenge". Kto z Was jest gotowy podjąć się wyzwania?

    Dania Samyang oraz Paldo znajdziecie na www.Scrummy.pl oraz w naszym sklepie stacjonarnym przy ulicy Biskupiej 48 w Warszawie

    #scrummy #scrummysklep #scrummy_pl #samyang #paldo #samyangchallenge #paldochallenge #firenoodlechallenge
  • 349 3 22 March, 2019