#playing Instagram Photos & Videos

playing - 9.1m posts

Top Posts

  • Bollono in pentola nuovi progetti, e ogni giorno indosso il sorriso con i miei denti a coniglietto e tanto entusiasmo per inseguire i miei sogni. A volte vorrei poterteli raccontare, vorrei mi vedessi... e invece ho fatto tardi - come sempre 😝 - e rimpiango tante cose. 
Ieri è stato un giorno come un altro, nulla di diverso. Perché non passa un giorno in cui non ci penso. Non ho bisogno di ricorrenze... Però parlare del Napoli mi aiuta anche in questo, perché ricordo le nostre discussioni, io che facevo la saputella 😅... E ora ne parlo anche in Tv o sul giornale per il quale ho sempre sognato di scrivere, Il Mattino. Vorrei potertelo dire, chiederti consigli sulle nuove avventure in programma... e chissà se mi segui anche tu... A me piace pensare di sì. •
•
•
⚽️ #forzanapolisempre #papà #heart #dream #love #football #journalist #napoli #seriea #soccer #sport #ball #goal #journal #tv #fan #fans #club #play #playing #fun #footballplayer #player #andiamoavanti 😜

Ph. Michele Lunella 📸🔝🔝🔝😝
Make up by Imma Borrelli ❤
  • Bollono in pentola nuovi progetti, e ogni giorno indosso il sorriso con i miei denti a coniglietto e tanto entusiasmo per inseguire i miei sogni. A volte vorrei poterteli raccontare, vorrei mi vedessi... e invece ho fatto tardi - come sempre 😝 - e rimpiango tante cose.
    Ieri è stato un giorno come un altro, nulla di diverso. Perché non passa un giorno in cui non ci penso. Non ho bisogno di ricorrenze... Però parlare del Napoli mi aiuta anche in questo, perché ricordo le nostre discussioni, io che facevo la saputella 😅... E ora ne parlo anche in Tv o sul giornale per il quale ho sempre sognato di scrivere, Il Mattino. Vorrei potertelo dire, chiederti consigli sulle nuove avventure in programma... e chissà se mi segui anche tu... A me piace pensare di sì. •


    ⚽️ #forzanapolisempre #papà #heart #dream #love #football #journalist #napoli #seriea #soccer #sport #ball #goal #journal #tv #fan #fans #club #play #playing #fun #footballplayer #player #andiamoavanti 😜

    Ph. Michele Lunella 📸🔝🔝🔝😝
    Make up by Imma Borrelli ❤
  • 1,535 55 20 March, 2019
  • Cual prefieren? Déjenlo en los comentarios... nosotros preferimos el #blackops4******Wich one is your favorite? We love black ops 4 #callofduty ❤️🔥🤘🏾******
  • Cual prefieren? Déjenlo en los comentarios... nosotros preferimos el #blackops4 ******Wich one is your favorite? We love black ops 4 #callofduty ❤️🔥🤘🏾******
  • 643 7 16 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Holi haaaiii.. Thoda shararat toh banta h coz holi is my fav festival... Sister goals #happy us#happy faces #fun#playing holi #😈
  • Holi haaaiii.. Thoda shararat toh banta h coz holi is my fav festival... Sister goals #happy us #happy faces #fun #playing holi #😈
  • 2 0 3 minutes ago
  • Today ada playdate di @buumiplayscape .

And today marvell datang ke 3 kalinya , waktu dulu datang masih merangkak , sekarang uda loncat sana sini.

Kegiatan dia yang mami perhatiin nih , gak takut untuk naik dengan tantangan seperti ini termasuk nanjak tinggi and dia naiknya cepet bnget , and kegiatan lainnya masih banyak sebenarnya cuma 3 ini yang kerekam lama , maklum no asisten hahhaa.

Suddenly berasa dia cepet banget gedenya. Trus bisa crita pke bahasa alien , gak ngarti mami , tangannya nunjuk nunjuk mulutnya ngomong bahasa alien , tapi ya mami cuma oohh marvell liat ini , ohh ada ini ohh ada itu , abis gak ngarti blassss.

Anyway today kita start main kesorean and jadinya jam 7 an , saya pamit pulang duluan dah , karna tanda tanda marvell lapar dan mengantuk amat sangat.
Sekali sekali gak kasih dinner on time , trus jalanan weekend macet bnget , jadi jam 8 kita sampe rumah , lngsung dudukin di high chair , kasih nasi plus lauk yang ajubileh , marvell makannya kayak orang gak makan bertaon taon haha , abis nasi selesai minta pempek , setelah pempek minta kerupuk , baeklah mami kasih nak , karna emang udah nahan lapar dari jam 5 an.

Trus diksi air putih di botol dot , eh ketiduran dia hahhaaaa. Yes kamu hari ini gak bisa diem di playground lompat , lari , manjat semua dilakonin.but mommy happy liat kamu happy lari sana sini .
sehat terus yah marvell
.
.
.
.
.
#mainanmarvell #marvellplaytime #marvellhappy #montessori #montessoriactivity #belajarmandiri #motoric skill#drilling#stimulation#learning#playing#lifepracticeskill#playdate#playground#growingup
  • Today ada playdate di @buumiplayscape .

    And today marvell datang ke 3 kalinya , waktu dulu datang masih merangkak , sekarang uda loncat sana sini.

    Kegiatan dia yang mami perhatiin nih , gak takut untuk naik dengan tantangan seperti ini termasuk nanjak tinggi and dia naiknya cepet bnget , and kegiatan lainnya masih banyak sebenarnya cuma 3 ini yang kerekam lama , maklum no asisten hahhaa.

    Suddenly berasa dia cepet banget gedenya. Trus bisa crita pke bahasa alien , gak ngarti mami , tangannya nunjuk nunjuk mulutnya ngomong bahasa alien , tapi ya mami cuma oohh marvell liat ini , ohh ada ini ohh ada itu , abis gak ngarti blassss.

    Anyway today kita start main kesorean and jadinya jam 7 an , saya pamit pulang duluan dah , karna tanda tanda marvell lapar dan mengantuk amat sangat.
    Sekali sekali gak kasih dinner on time , trus jalanan weekend macet bnget , jadi jam 8 kita sampe rumah , lngsung dudukin di high chair , kasih nasi plus lauk yang ajubileh , marvell makannya kayak orang gak makan bertaon taon haha , abis nasi selesai minta pempek , setelah pempek minta kerupuk , baeklah mami kasih nak , karna emang udah nahan lapar dari jam 5 an.

    Trus diksi air putih di botol dot , eh ketiduran dia hahhaaaa. Yes kamu hari ini gak bisa diem di playground lompat , lari , manjat semua dilakonin.but mommy happy liat kamu happy lari sana sini .
    sehat terus yah marvell
    .
    .
    .
    .
    .
    #mainanmarvell #marvellplaytime #marvellhappy #montessori #montessoriactivity #belajarmandiri #motoric skill #drilling #stimulation #learning #playing #lifepracticeskill #playdate #playground #growingup
  • 1 0 3 minutes ago
  • Опиши обнову 1 словом👋🤠🤔И вообще как прошла годовщина PubgMobile??!😱💣👊🏿 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
  • Опиши обнову 1 словом👋🤠🤔И вообще как прошла годовщина PubgMobile??!😱💣👊🏿 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
  • 7 1 7 minutes ago
  • okay dude, go off
  • okay dude, go off
  • 7 1 7 minutes ago
  • Who says Persians are lazy? There’s a reason why I’m the top hired assassin 🌈🌈🌈🍔🍔🍔
  • Who says Persians are lazy? There’s a reason why I’m the top hired assassin 🌈🌈🌈🍔🍔🍔
  • 5 1 10 minutes ago
  • Today I shared a hot chocolate with my Mum 💕
  • Today I shared a hot chocolate with my Mum 💕
  • 6 1 11 minutes ago
  • *ESPN’s Updated Power Ranking* 
Miami is now at 12 (previously at 16)

The Heat are 8-2 and own the league's top defensive rating in March.

Those stats owe partly to a soft schedule, as the Heat have fattened up with wins over Atlanta, Charlotte (twice) and Cleveland. Still, there are also victories over the Nets, Pistons, Spurs and Thunder in that same span. That's encouraging and, perhaps more importantly in the case of the Brooklyn and Detroit wins, very helpful to the Heat's playoff push.

Miami is peaking at the right time. #MHU305
  • *ESPN’s Updated Power Ranking*
    Miami is now at 12 (previously at 16)

    The Heat are 8-2 and own the league's top defensive rating in March.

    Those stats owe partly to a soft schedule, as the Heat have fattened up with wins over Atlanta, Charlotte (twice) and Cleveland. Still, there are also victories over the Nets, Pistons, Spurs and Thunder in that same span. That's encouraging and, perhaps more importantly in the case of the Brooklyn and Detroit wins, very helpful to the Heat's playoff push.

    Miami is peaking at the right time. #MHU305
  • 64 5 11 minutes ago
  • #playing with my lovely mum and Happy Holi to all of you
  • #playing with my lovely mum and Happy Holi to all of you
  • 2 0 11 minutes ago