#kulitkering Instagram Photos & Videos

kulitkering - 583.4k posts

Latest Instagram Posts

  • Bila kulit dah sihat, mekap pun jafi mudah dan cepat.
Jimat masa sangat adik manisss..
.
Wasap 0177469976 cepat ya 😉
  • Bila kulit dah sihat, mekap pun jafi mudah dan cepat.
    Jimat masa sangat adik manisss..
    .
    Wasap 0177469976 cepat ya 😉
  • 5 1 11 minutes ago
  • GLASS SKIN :
.
Glass skin ni ibarat kulit yang terlalu licin, tak ada jerawat, bersih dari blackheads & whiteheads. Putih berseri & tiada bintik hitam. Glass skin juga mempunyai kulit yang sangat moist & glowing, bersinar bagai kaca/cermin
.
Jomm kita baca tips dan skincare steps yang kita perlu buat dengan konsistent untuk dapatkan glass skin.
  • GLASS SKIN :
    .
    Glass skin ni ibarat kulit yang terlalu licin, tak ada jerawat, bersih dari blackheads & whiteheads. Putih berseri & tiada bintik hitam. Glass skin juga mempunyai kulit yang sangat moist & glowing, bersinar bagai kaca/cermin
    .
    Jomm kita baca tips dan skincare steps yang kita perlu buat dengan konsistent untuk dapatkan glass skin.
  • 13 4 35 minutes ago
  • *JOM KITA REFRESH SIKIT TENTANG YANKO ❗️* Yanko yang kita supply, semuanya ada 3 jenis set iaitu : ☑️ Set Basic
☑️ Set Hydra
☑️ Set Platinum

Setiap set terbahagi kepada :
▪️ Set Besar
▪️ Set Percubaan (trial)

Untuk set besar , jumlah berat setiap item masing2 adalah :
🔸 15 g utk cream
🔸 100 ml utk cleanser

Untuk set percubaan, jumlah berat setiap item masing2 :
🔸 5 g utk cream
🔸 30 ml utk cleanser Basic/Hydra
🔸 20 ml utk cleanser Platinum

Satu set lengkap , ada 3 item iaitu :
🔹 Yanko Cleanser
🔹 Yanko Day Cream
🔹 Yanko Night Cream

Juga terdapat *ADD ON* item lain sebagai suggestion bagi melengkapi rutin harian penjagaan kulit iaitu produk dari Yanko sendiri & Lurveya. Item add on tersebut adalah : ☑️ Yanko Moisturizer (k.kering)
☑️ LVC Toner
☑️ LVC Serum
☑️ LVC Moisturizer (k.oily) =========
FUNGSI2
=========
🔴 *Set Basic*
- Utk normal skin - Acne skin
- Best for oily Skin 🔴 *Set Hydra*
- Utk kulit kering
- Acne Skin 🔴 *Set Platinum*
- Normal to acne skin
- Utk jeragat
- Oily skin
- Utk rawat garis2 halus
- Pigmentation
(Hampir fungsinya dengan basic, tapi lebih bagus & berkesan berbanding basic) ========
*DISCLAIMER*
========
Keberkesanan & keserasian bergantung pada penerimaan kulit masing2. 
Perlu diingat, Yanko bukan utk semua orang !  Lain orang, lain kesesuaian dia. Jadi, NORMAL bila ada yg sesuai & ada yg tak sesuai .

Mana2 skincare pun macam tu. Kalau semua orang sesuai dgn 1 jenis skincare je, tak wujud skincare  yg pelbagai dlm pasaran ni utk memenuhi keperluan manusia.

Jika bersesuaian, teruskan komited guna. Jika sebaliknya, teruskan mencari skincare yang bersesuaian. 😉

@bodydream_yanko_seremban

#produkkecantikan 
#jerawat
#kulitparut
#kulitkering
#kulitkusam
#jeragat
#stokisyankoskincare
#yankoskincare
#yankokanada
#yankotestimoni
#yankomalaysia
#yankoskincareoriginal
#bodydream_yanko_zimah
#yankolangkawi 
#yankonegerisembilan
#yankokualalumpur
#yankoselangor
#yankopenang
#yankoterengganu
#azimahbillionaire
#bodydream_yanko_seremban -
  • *JOM KITA REFRESH SIKIT TENTANG YANKO ❗️* Yanko yang kita supply, semuanya ada 3 jenis set iaitu : ☑️ Set Basic
    ☑️ Set Hydra
    ☑️ Set Platinum

    Setiap set terbahagi kepada :
    ▪️ Set Besar
    ▪️ Set Percubaan (trial)

    Untuk set besar , jumlah berat setiap item masing2 adalah :
    🔸 15 g utk cream
    🔸 100 ml utk cleanser

    Untuk set percubaan, jumlah berat setiap item masing2 :
    🔸 5 g utk cream
    🔸 30 ml utk cleanser Basic/Hydra
    🔸 20 ml utk cleanser Platinum

    Satu set lengkap , ada 3 item iaitu :
    🔹 Yanko Cleanser
    🔹 Yanko Day Cream
    🔹 Yanko Night Cream

    Juga terdapat *ADD ON* item lain sebagai suggestion bagi melengkapi rutin harian penjagaan kulit iaitu produk dari Yanko sendiri & Lurveya. Item add on tersebut adalah : ☑️ Yanko Moisturizer (k.kering)
    ☑️ LVC Toner
    ☑️ LVC Serum
    ☑️ LVC Moisturizer (k.oily) =========
    FUNGSI2
    =========
    🔴 *Set Basic*
    - Utk normal skin - Acne skin
    - Best for oily Skin 🔴 *Set Hydra*
    - Utk kulit kering
    - Acne Skin 🔴 *Set Platinum*
    - Normal to acne skin
    - Utk jeragat
    - Oily skin
    - Utk rawat garis2 halus
    - Pigmentation
    (Hampir fungsinya dengan basic, tapi lebih bagus & berkesan berbanding basic) ========
    *DISCLAIMER*
    ========
    Keberkesanan & keserasian bergantung pada penerimaan kulit masing2.
    Perlu diingat, Yanko bukan utk semua orang ! Lain orang, lain kesesuaian dia. Jadi, NORMAL bila ada yg sesuai & ada yg tak sesuai .

    Mana2 skincare pun macam tu. Kalau semua orang sesuai dgn 1 jenis skincare je, tak wujud skincare yg pelbagai dlm pasaran ni utk memenuhi keperluan manusia.

    Jika bersesuaian, teruskan komited guna. Jika sebaliknya, teruskan mencari skincare yang bersesuaian. 😉

    @bodydream_yanko_seremban

    #produkkecantikan
    #jerawat
    #kulitparut
    #kulitkering
    #kulitkusam
    #jeragat
    #stokisyankoskincare
    #yankoskincare
    #yankokanada
    #yankotestimoni
    #yankomalaysia
    #yankoskincareoriginal
    #bodydream_yanko_zimah
    #yankolangkawi
    #yankonegerisembilan
    #yankokualalumpur
    #yankoselangor
    #yankopenang
    #yankoterengganu
    #azimahbillionaire
    #bodydream_yanko_seremban -
  • 1 0 51 minutes ago
  • TERBARU DARI HERV NATURAL SKINCARE!

#skincareselamat untuk yang NAK RELITS CANTIK SEBELUM RAYA

#1 kat MALAYSIA skincare yang diformulasikan di Korea ,bukan krim timbangkilo!

Memberi mood happy ceria sambil melembapkan,mencerahkan dan memudarkan parut gela muka gegadis Malaysia menjadi relitss kachinggg bak skin awek korea!! 🍇🍓Takde lagi #kulitkering  kontang selepas cucian biasa 🍇🍓Takde lagi #peritpedih  tepi bibir or pengelupasan dari skincare biasher biasher tuu 🍇🍓Jerawat mudah kecut 🍇🍓 Sunburn dirawat lembut sehari ke sehari 
Dan skin kekal awet mudaa  toing toing anjal cos dia kuasa melembapkan 2x lipatganda uollss!! NO SLS
NO Bahan kimia bahaya

Tinggi anti-oksidan dan Vitamin C 
Nak pilih yang mana 🍓 Strawberi bau sugus schweety-licious gitu, 🍇 Mixberry bau bubblegum yummeh-licious!

Terus tekan jurr waseplink kat bawah ni dan kami akan poskan atau agihkan ke ejen berdekatan anda ! 
http://www.wasap.my/60169778595

#bzbossbabes
#bzclan
  • TERBARU DARI HERV NATURAL SKINCARE!

    #skincareselamat untuk yang NAK RELITS CANTIK SEBELUM RAYA

    #1 kat MALAYSIA skincare yang diformulasikan di Korea ,bukan krim timbangkilo!

    Memberi mood happy ceria sambil melembapkan,mencerahkan dan memudarkan parut gela muka gegadis Malaysia menjadi relitss kachinggg bak skin awek korea!! 🍇🍓Takde lagi #kulitkering kontang selepas cucian biasa 🍇🍓Takde lagi #peritpedih tepi bibir or pengelupasan dari skincare biasher biasher tuu 🍇🍓Jerawat mudah kecut 🍇🍓 Sunburn dirawat lembut sehari ke sehari
    Dan skin kekal awet mudaa toing toing anjal cos dia kuasa melembapkan 2x lipatganda uollss!! NO SLS
    NO Bahan kimia bahaya

    Tinggi anti-oksidan dan Vitamin C
    Nak pilih yang mana 🍓 Strawberi bau sugus schweety-licious gitu, 🍇 Mixberry bau bubblegum yummeh-licious!

    Terus tekan jurr waseplink kat bawah ni dan kami akan poskan atau agihkan ke ejen berdekatan anda !
    http://www.wasap.my/60169778595

    #bzbossbabes
    #bzclan
  • 2 0 1 hour ago
  • PILIHAN WANITA MALAYSIA!
.
Apa yg best formula ni ye. Ok set viral ni dia ada 3 fungsi utama:

1. Defend☑️
Timewise 3D bantu untuk protect kulit kita dari dua faktor yang paling banyak menyumbang kepada penuaan, which is UV Ray & free radical (radikal bebas)

Free Radical - dari persekitaran macam asap rokok, air pollution, cuaca panas, radiation, bahan kikia di tempat kerja, haba, dll

UV Ray - dari cahaya mafahari, electronic device smart phone, computer, tv, dll

2. Delay☑️
Melambatkan proses penuaan, takdelah umur 30 nampak macam 40 tahun

3. Deliver☑️
Dapat tengok result dalam masa 12 minggu tapi sebenarnya pakai dua bulan pun dah nampak kesan tau .
Bukan tu sahaja kelebihan Timewise 3D Set
.
Kali nie Marykay telah gabungkan 3 bahan special sebagai the BEST FORMULA ever la. Nak tahu apa dia cuba baca kat bwh ni ea:

1. Encapsulated Resveratrol🌿
Resveratrol ni berfungsi untuk release anti-oxidant, tapi beza Resveratrol dalam Timewise ni berbeza dengan normal Resveratrol normal Resveratrol akan release anti-oxidant sekaligus, tapi untuk Encapsulated Resveratrol dia akan release anti-oxidant sikit-sikit jadi antioxidant dalam kulit tahan lebih lama, and akan protect kulit kita dalam tempoh masa yang panjang

2. Vitamin B3🌾
Yang ni kita panggil super lower dalam skin brightening. Function dia untuk mencerah, pudarkan dan menghalang  pigmentation, sekatakan kulit

3. Age Defying Peptide🍁
Sejenis protein untuk support collagen and buat kulit jadi lebih elastic & lebih firm. Apa yg bagusnya  cleanser yg lama dia berkonsepkan 4 in 1 Cleanser .
💥Cleanse 💥Freshen 💥Exfoliate 💥Brightening

Wow biar betul dalam cleanser pun ada fungsi utk brightening wajah. Menarik bukan💋Hebat atau tersangat hebat? Berminat pm 0195419976 Cikza
.
#marykay #antiaging #MKtimewise3d
#marykaycosmetics #marykayskincare #daycream #kulitkering #kulitminyak #dewiremaja #mkcleanser #perkhawinan #mktimewise3d #exfoliate #kulitcerah #ehxmarykay #majalahwanita #marykay #marykay #marykaymymsg #mkonlineshopping #marykaymysg #likemyig #likelikelike
  • PILIHAN WANITA MALAYSIA!
    .
    Apa yg best formula ni ye. Ok set viral ni dia ada 3 fungsi utama:

    1. Defend☑️
    Timewise 3D bantu untuk protect kulit kita dari dua faktor yang paling banyak menyumbang kepada penuaan, which is UV Ray & free radical (radikal bebas)

    Free Radical - dari persekitaran macam asap rokok, air pollution, cuaca panas, radiation, bahan kikia di tempat kerja, haba, dll

    UV Ray - dari cahaya mafahari, electronic device smart phone, computer, tv, dll

    2. Delay☑️
    Melambatkan proses penuaan, takdelah umur 30 nampak macam 40 tahun

    3. Deliver☑️
    Dapat tengok result dalam masa 12 minggu tapi sebenarnya pakai dua bulan pun dah nampak kesan tau .
    Bukan tu sahaja kelebihan Timewise 3D Set
    .
    Kali nie Marykay telah gabungkan 3 bahan special sebagai the BEST FORMULA ever la. Nak tahu apa dia cuba baca kat bwh ni ea:

    1. Encapsulated Resveratrol🌿
    Resveratrol ni berfungsi untuk release anti-oxidant, tapi beza Resveratrol dalam Timewise ni berbeza dengan normal Resveratrol normal Resveratrol akan release anti-oxidant sekaligus, tapi untuk Encapsulated Resveratrol dia akan release anti-oxidant sikit-sikit jadi antioxidant dalam kulit tahan lebih lama, and akan protect kulit kita dalam tempoh masa yang panjang

    2. Vitamin B3🌾
    Yang ni kita panggil super lower dalam skin brightening. Function dia untuk mencerah, pudarkan dan menghalang pigmentation, sekatakan kulit

    3. Age Defying Peptide🍁
    Sejenis protein untuk support collagen and buat kulit jadi lebih elastic & lebih firm. Apa yg bagusnya cleanser yg lama dia berkonsepkan 4 in 1 Cleanser .
    💥Cleanse 💥Freshen 💥Exfoliate 💥Brightening

    Wow biar betul dalam cleanser pun ada fungsi utk brightening wajah. Menarik bukan💋Hebat atau tersangat hebat? Berminat pm 0195419976 Cikza
    .
    #marykay #antiaging #MKtimewise3d
    #marykaycosmetics #marykayskincare #daycream #kulitkering #kulitminyak #dewiremaja #mkcleanser #perkhawinan #mktimewise3d #exfoliate #kulitcerah #ehxmarykay #majalahwanita #marykay #marykay #marykaymymsg #mkonlineshopping #marykaymysg #likemyig #likelikelike
  • 2 0 1 hour ago
  • Kulit muka sensitif pun boleh pakai kat muka. Kulit semakin licin dan tak melekit pun bila sapu di muka😍.
.
.
.
❤ Tesktur Ringan & Tak Pekat
❤ Lembut seperti losyen baby
❤ Ada Ibu Putih + Susu Unta Yang Buat kulit makin Lembut,  Gebu & Anjal
❤ Putih Kekal .
.
SNOWY INSTANT LOTION
1) Akan menjadikan kulit putih secara kekal dan nampak semulajadi
2) tidak akan segera putih hanya dengan sekali sapu..tapi akan meresap dan merawat kulit dari dalam, maka hasilnya nanti mngagumkan!
3) melindungi kulit dari sinar UV dan merawat kulit, menghalang proses penuaan kulit
4) melambatkan melanogenesis kulit iaitu proses biokimia pigmentasi (melanin) kulit dan juga menghalang penghasilan melanin disebabkan kerosakan DNA kesan dari radiasi sinar UV.
5) mengandungi antioksida yang merawat kulit dan menghasilkan sel² kulit yang baru. Kaedah terbaik untuk cepatkan proses memudarkan parut.
6) tidak digalakkan untuk penggunaan di wajah
.
.
Satu RM 35sm @ RM 40ss je tahan berbulan-bulan 😍
.
.
Berminat boleh terus WhatsApp 0197270181 atau klik link di bio
  • Kulit muka sensitif pun boleh pakai kat muka. Kulit semakin licin dan tak melekit pun bila sapu di muka😍.
    .
    .
    .
    ❤ Tesktur Ringan & Tak Pekat
    ❤ Lembut seperti losyen baby
    ❤ Ada Ibu Putih + Susu Unta Yang Buat kulit makin Lembut, Gebu & Anjal
    ❤ Putih Kekal .
    .
    SNOWY INSTANT LOTION
    1) Akan menjadikan kulit putih secara kekal dan nampak semulajadi
    2) tidak akan segera putih hanya dengan sekali sapu..tapi akan meresap dan merawat kulit dari dalam, maka hasilnya nanti mngagumkan!
    3) melindungi kulit dari sinar UV dan merawat kulit, menghalang proses penuaan kulit
    4) melambatkan melanogenesis kulit iaitu proses biokimia pigmentasi (melanin) kulit dan juga menghalang penghasilan melanin disebabkan kerosakan DNA kesan dari radiasi sinar UV.
    5) mengandungi antioksida yang merawat kulit dan menghasilkan sel² kulit yang baru. Kaedah terbaik untuk cepatkan proses memudarkan parut.
    6) tidak digalakkan untuk penggunaan di wajah
    .
    .
    Satu RM 35sm @ RM 40ss je tahan berbulan-bulan 😍
    .
    .
    Berminat boleh terus WhatsApp 0197270181 atau klik link di bio
  • 6 1 1 hour ago
  • INFO MASKER TERBAIK !!! Masker Spirulina Tiens merupakan masker wajah alami yang terbuat dari bahan dasar Ganggang Biru langka yang telah hidup 3,6 juta tahun yang lalu. Masker yang mempunyai kandungan gizi nutrisi tertinggi ini dikemas dalam bentuk kapsul, di dalamnya berisi bubuk ganggang biru spirulina…

Di dalam Masker Spirulina Tiens banyak mengandung zat antioksidan Vit C,B1,B5,B6,manganese, mineral zinc, beta-carotene, copper,amino, achid methionine dan Vit E. Spirulina ini juga mempunyai kandungan khusus yaitu gamma-linoleic achid yang hanya ditemukan pada buah-buahan dan biji-bijian. Gamma-linoleic achid bermanfaat untuk menjaga antara sel kulit dan otot. Di dalam kandungan spirulina terdapat 18 amino esensial yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot anda.

Bisa anda ketahui, spirulina mempunyai kandungan nutrisi tertinggi di dunia karena nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan 1000 kg sayuran segar dan sekali anda memakai masker spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5 kg nutrisi pada buah-buahan dan sayuran segar ke dalam kulit anda. Jadi tidak heran jika masker spirulina tiens sangat tepat buat anda untuk dijadikan sebagai masker wajah karena bisa menghilangkan jerawat dan mencerahkan kulit sehingga membuat anda Tampil Cantik Alami dan Percaya Diri.

Order ? chat disini :) 📲 WA. : 089699992673

#dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis  #kusam #jeragat #kulitkering
  • INFO MASKER TERBAIK !!! Masker Spirulina Tiens merupakan masker wajah alami yang terbuat dari bahan dasar Ganggang Biru langka yang telah hidup 3,6 juta tahun yang lalu. Masker yang mempunyai kandungan gizi nutrisi tertinggi ini dikemas dalam bentuk kapsul, di dalamnya berisi bubuk ganggang biru spirulina…

    Di dalam Masker Spirulina Tiens banyak mengandung zat antioksidan Vit C,B1,B5,B6,manganese, mineral zinc, beta-carotene, copper,amino, achid methionine dan Vit E. Spirulina ini juga mempunyai kandungan khusus yaitu gamma-linoleic achid yang hanya ditemukan pada buah-buahan dan biji-bijian. Gamma-linoleic achid bermanfaat untuk menjaga antara sel kulit dan otot. Di dalam kandungan spirulina terdapat 18 amino esensial yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot anda.

    Bisa anda ketahui, spirulina mempunyai kandungan nutrisi tertinggi di dunia karena nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan 1000 kg sayuran segar dan sekali anda memakai masker spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5 kg nutrisi pada buah-buahan dan sayuran segar ke dalam kulit anda. Jadi tidak heran jika masker spirulina tiens sangat tepat buat anda untuk dijadikan sebagai masker wajah karena bisa menghilangkan jerawat dan mencerahkan kulit sehingga membuat anda Tampil Cantik Alami dan Percaya Diri.

    Order ? chat disini :) 📲 WA. : 089699992673

    #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #kusam #jeragat #kulitkering
  • 10 0 1 hour ago
  • INFO MASKER TERBAIK !!! Masker Spirulina Tiens merupakan masker wajah alami yang terbuat dari bahan dasar Ganggang Biru langka yang telah hidup 3,6 juta tahun yang lalu. Masker yang mempunyai kandungan gizi nutrisi tertinggi ini dikemas dalam bentuk kapsul, di dalamnya berisi bubuk ganggang biru spirulina…

Di dalam Masker Spirulina Tiens banyak mengandung zat antioksidan Vit C,B1,B5,B6,manganese, mineral zinc, beta-carotene, copper,amino, achid methionine dan Vit E. Spirulina ini juga mempunyai kandungan khusus yaitu gamma-linoleic achid yang hanya ditemukan pada buah-buahan dan biji-bijian. Gamma-linoleic achid bermanfaat untuk menjaga antara sel kulit dan otot. Di dalam kandungan spirulina terdapat 18 amino esensial yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot anda.

Bisa anda ketahui, spirulina mempunyai kandungan nutrisi tertinggi di dunia karena nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan 1000 kg sayuran segar dan sekali anda memakai masker spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5 kg nutrisi pada buah-buahan dan sayuran segar ke dalam kulit anda. Jadi tidak heran jika masker spirulina tiens sangat tepat buat anda untuk dijadikan sebagai masker wajah karena bisa menghilangkan jerawat dan mencerahkan kulit sehingga membuat anda Tampil Cantik Alami dan Percaya Diri.

Order ? chat disini :) 📲 WA. : 089699992673

#dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis  #kusam #jeragat #kulitkering
  • INFO MASKER TERBAIK !!! Masker Spirulina Tiens merupakan masker wajah alami yang terbuat dari bahan dasar Ganggang Biru langka yang telah hidup 3,6 juta tahun yang lalu. Masker yang mempunyai kandungan gizi nutrisi tertinggi ini dikemas dalam bentuk kapsul, di dalamnya berisi bubuk ganggang biru spirulina…

    Di dalam Masker Spirulina Tiens banyak mengandung zat antioksidan Vit C,B1,B5,B6,manganese, mineral zinc, beta-carotene, copper,amino, achid methionine dan Vit E. Spirulina ini juga mempunyai kandungan khusus yaitu gamma-linoleic achid yang hanya ditemukan pada buah-buahan dan biji-bijian. Gamma-linoleic achid bermanfaat untuk menjaga antara sel kulit dan otot. Di dalam kandungan spirulina terdapat 18 amino esensial yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot anda.

    Bisa anda ketahui, spirulina mempunyai kandungan nutrisi tertinggi di dunia karena nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan 1000 kg sayuran segar dan sekali anda memakai masker spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5 kg nutrisi pada buah-buahan dan sayuran segar ke dalam kulit anda. Jadi tidak heran jika masker spirulina tiens sangat tepat buat anda untuk dijadikan sebagai masker wajah karena bisa menghilangkan jerawat dan mencerahkan kulit sehingga membuat anda Tampil Cantik Alami dan Percaya Diri.

    Order ? chat disini :) 📲 WA. : 089699992673

    #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #kusam #jeragat #kulitkering
  • 9 0 1 hour ago
  • INFO MASKER TERBAIK !!! Masker Spirulina Tiens merupakan masker wajah alami yang terbuat dari bahan dasar Ganggang Biru langka yang telah hidup 3,6 juta tahun yang lalu. Masker yang mempunyai kandungan gizi nutrisi tertinggi ini dikemas dalam bentuk kapsul, di dalamnya berisi bubuk ganggang biru spirulina…

Di dalam Masker Spirulina Tiens banyak mengandung zat antioksidan Vit C,B1,B5,B6,manganese, mineral zinc, beta-carotene, copper,amino, achid methionine dan Vit E. Spirulina ini juga mempunyai kandungan khusus yaitu gamma-linoleic achid yang hanya ditemukan pada buah-buahan dan biji-bijian. Gamma-linoleic achid bermanfaat untuk menjaga antara sel kulit dan otot. Di dalam kandungan spirulina terdapat 18 amino esensial yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot anda.

Bisa anda ketahui, spirulina mempunyai kandungan nutrisi tertinggi di dunia karena nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan 1000 kg sayuran segar dan sekali anda memakai masker spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5 kg nutrisi pada buah-buahan dan sayuran segar ke dalam kulit anda. Jadi tidak heran jika masker spirulina tiens sangat tepat buat anda untuk dijadikan sebagai masker wajah karena bisa menghilangkan jerawat dan mencerahkan kulit sehingga membuat anda Tampil Cantik Alami dan Percaya Diri.

Order ? chat disini :) 📲 WA. : 089699992673

#dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis  #kusam #jeragat #kulitkering
  • INFO MASKER TERBAIK !!! Masker Spirulina Tiens merupakan masker wajah alami yang terbuat dari bahan dasar Ganggang Biru langka yang telah hidup 3,6 juta tahun yang lalu. Masker yang mempunyai kandungan gizi nutrisi tertinggi ini dikemas dalam bentuk kapsul, di dalamnya berisi bubuk ganggang biru spirulina…

    Di dalam Masker Spirulina Tiens banyak mengandung zat antioksidan Vit C,B1,B5,B6,manganese, mineral zinc, beta-carotene, copper,amino, achid methionine dan Vit E. Spirulina ini juga mempunyai kandungan khusus yaitu gamma-linoleic achid yang hanya ditemukan pada buah-buahan dan biji-bijian. Gamma-linoleic achid bermanfaat untuk menjaga antara sel kulit dan otot. Di dalam kandungan spirulina terdapat 18 amino esensial yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot anda.

    Bisa anda ketahui, spirulina mempunyai kandungan nutrisi tertinggi di dunia karena nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan 1000 kg sayuran segar dan sekali anda memakai masker spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5 kg nutrisi pada buah-buahan dan sayuran segar ke dalam kulit anda. Jadi tidak heran jika masker spirulina tiens sangat tepat buat anda untuk dijadikan sebagai masker wajah karena bisa menghilangkan jerawat dan mencerahkan kulit sehingga membuat anda Tampil Cantik Alami dan Percaya Diri.

    Order ? chat disini :) 📲 WA. : 089699992673

    #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #kusam #jeragat #kulitkering
  • 14 1 1 hour ago
  • SINGKIRKAN KOTORAN
.
.
.
Toner adalah 2nd step yang kita guna selepas kita dah cuci muka.
.
.
Kalau korang yang pentingkan penjagaan kulit muka mesti tahu fungsi toner tu untuk apa.
.
Prinsip dia senang je,waktu kita cuci muka ,liang2 pori terbuka jadi ia perlu ditutup supaya habuk2 dan kotoran tak mudah masuk.
.
Sebab tu kena pakai toner, selalunya orang ambil mudah je, tak pakai toner pun.
.
Pilih toner yang sesuai seeloknya yang boleh bagi vitamin pada kulit.
.
Perfecting skin toner dari Youth ni exfoliate kan sel-sel kulit mati lebih mendalam. .
Selain tu dia ada vitamin yang membekalkan nutrisi untuk kulit so that kulit akan sentiasa nampak sihat dan segar.
.
Korang yang nak cuba toner ni boleh wassap aten k.

www.wasap.my/60199242383

#perfectingskintoner
#youthskincare
#shakleewithmama@ten
  • SINGKIRKAN KOTORAN
    .
    .
    .
    Toner adalah 2nd step yang kita guna selepas kita dah cuci muka.
    .
    .
    Kalau korang yang pentingkan penjagaan kulit muka mesti tahu fungsi toner tu untuk apa.
    .
    Prinsip dia senang je,waktu kita cuci muka ,liang2 pori terbuka jadi ia perlu ditutup supaya habuk2 dan kotoran tak mudah masuk.
    .
    Sebab tu kena pakai toner, selalunya orang ambil mudah je, tak pakai toner pun.
    .
    Pilih toner yang sesuai seeloknya yang boleh bagi vitamin pada kulit.
    .
    Perfecting skin toner dari Youth ni exfoliate kan sel-sel kulit mati lebih mendalam. .
    Selain tu dia ada vitamin yang membekalkan nutrisi untuk kulit so that kulit akan sentiasa nampak sihat dan segar.
    .
    Korang yang nak cuba toner ni boleh wassap aten k.

    www.wasap.my/60199242383

    #perfectingskintoner
    #youthskincare
    #shakleewithmama @ten
  • 7 1 1 hour ago
  • Kenapa WAJIB ada kiddiesoft?? . . 
Kiddiesoft ni krim pelembap semulajadi. Krim yang dihasilkan dari ekstrak tumbuhan semulajadi, diperkaya dengan Vitamin E, Minyak Argan, Minyak Zaitun dan Minyak Kelapa Dara yang tinggi antioksidan. Boleh melembapkan kulit yang terlalu kering dan merawat kulit secara semulajadi! Yang penting TANPA STEROID. . . 
#Kiddiesoft #KrimEkzemaSemulajadi #Ekzema #KulitKering #KiddiesoftDahulunyaNureen
. . 
Untuk maklumat lanjut, klik link whatsapp di atas 😘
  • Kenapa WAJIB ada kiddiesoft?? . .
    Kiddiesoft ni krim pelembap semulajadi. Krim yang dihasilkan dari ekstrak tumbuhan semulajadi, diperkaya dengan Vitamin E, Minyak Argan, Minyak Zaitun dan Minyak Kelapa Dara yang tinggi antioksidan. Boleh melembapkan kulit yang terlalu kering dan merawat kulit secara semulajadi! Yang penting TANPA STEROID. . .
    #Kiddiesoft #KrimEkzemaSemulajadi #Ekzema #KulitKering #KiddiesoftDahulunyaNureen
    . .
    Untuk maklumat lanjut, klik link whatsapp di atas 😘
  • 2 0 1 hour ago