#instagramers Instagram Photos & Videos

instagramers - 74.7m posts

Top Posts

  • Buenas tardes, familia💚
  • Buenas tardes, familia💚
  • 1,779 16 2 hours ago
  • 누나랑 데이트🕺
  • 누나랑 데이트🕺
  • 428 2 37 minutes ago

Latest Instagram Posts

  • SKINCARE SARANG BURUNG YANG MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA ❤
Saya (@joyrevfa) sebagai pengasas MERVE Cosmetics yang telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera - @JOYREVFA .
.
Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudah semestinyalah MERVE Bird’s Nest Skincare, wajib anda pakai setiap hari 😍
Nak muka putih dan cerah ala ala Snow White?
Nak kulit wajah sempurna dan bebas dari cela?
Dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan?
Start putus asa asal beli produk je takde effect?
Makin buntu bila suami sendiri complain muka makin teruk?
BERTENANGLAH WAHAI LADIES
Tiada penyakit yang tiada penawar
Pernah dengar Bird's Nest Skincare?
Itulah skincare PERTAMA keluaran MERVE
.
FORMULA SARANG BURUNG YANG TERKANDUNG DI DALAM SKINCARE KELUARAN MERVE MENDAPAT PERHATIAN RAMAI
.
🕊 Sarang burung telah digunakan secara tradisional di China selama lebih dari empat ratus tahun kerana dipercayai mempunyai khasiat yang luar biasa
🕊 Sarang burung kaya dengan kolagen, nutrisi, antioksidan, protein & vitamin untuk kulit
🕊 Sarang burung membantu untuk mencerahkan kulit dan memudar kedutan dan anti penuaan
+ Mencerahkan Kulit
+ Menegangkan Kulit
+ Melembabkan Kulit
+ Melembutkan Kulit
Maka dengan itu, MERVE mengilhamkan skincare yang menggunakan formula Sarang Burung sebagai bahan utama dalam usaha membateras segala masalah yang uolls hadapi pada kulit wajah.
.
JOM berikan peluang kepada diri. Cuba sendiri produk dengan formula hebat ini. Dah cantik nanti jangan lupa kami. Cik Joy Revfa hasilkan produk bukan cuma untuk diri sendiri. Malah untuk kesayangan semua. Biar kita sama sama cantik, sama sama bahagia 💫💕
.
#helsysshop #mehsyantikberjemaah #MERVE #MERVEcosmetics #MERVEpromo #MERVEqueen #joyrevfa #MERVEgroup #onlinesellerMerve #readystock #postagemurah #onlineseller #trustedseller #love #like #follow #makeup #beautiful #cute #photooftheday #ootd #ootdfashion #insta #instagram #instagramers #instadaily #instagood #igers
  • SKINCARE SARANG BURUNG YANG MENJADI PILIHAN RAMAI WANITA ❤
    Saya (@joyrevfa) sebagai pengasas MERVE Cosmetics yang telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera - @JOYREVFA .
    .
    Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudah semestinyalah MERVE Bird’s Nest Skincare, wajib anda pakai setiap hari 😍
    Nak muka putih dan cerah ala ala Snow White?
    Nak kulit wajah sempurna dan bebas dari cela?
    Dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan?
    Start putus asa asal beli produk je takde effect?
    Makin buntu bila suami sendiri complain muka makin teruk?
    BERTENANGLAH WAHAI LADIES
    Tiada penyakit yang tiada penawar
    Pernah dengar Bird's Nest Skincare?
    Itulah skincare PERTAMA keluaran MERVE
    .
    FORMULA SARANG BURUNG YANG TERKANDUNG DI DALAM SKINCARE KELUARAN MERVE MENDAPAT PERHATIAN RAMAI
    .
    🕊 Sarang burung telah digunakan secara tradisional di China selama lebih dari empat ratus tahun kerana dipercayai mempunyai khasiat yang luar biasa
    🕊 Sarang burung kaya dengan kolagen, nutrisi, antioksidan, protein & vitamin untuk kulit
    🕊 Sarang burung membantu untuk mencerahkan kulit dan memudar kedutan dan anti penuaan
    + Mencerahkan Kulit
    + Menegangkan Kulit
    + Melembabkan Kulit
    + Melembutkan Kulit
    Maka dengan itu, MERVE mengilhamkan skincare yang menggunakan formula Sarang Burung sebagai bahan utama dalam usaha membateras segala masalah yang uolls hadapi pada kulit wajah.
    .
    JOM berikan peluang kepada diri. Cuba sendiri produk dengan formula hebat ini. Dah cantik nanti jangan lupa kami. Cik Joy Revfa hasilkan produk bukan cuma untuk diri sendiri. Malah untuk kesayangan semua. Biar kita sama sama cantik, sama sama bahagia 💫💕
    .
    #helsysshop #mehsyantikberjemaah #MERVE #MERVEcosmetics #MERVEpromo #MERVEqueen #joyrevfa #MERVEgroup #onlinesellerMerve #readystock #postagemurah #onlineseller #trustedseller #love #like #follow #makeup #beautiful #cute #photooftheday #ootd #ootdfashion #insta #instagram #instagramers #instadaily #instagood #igers
  • 0 0 25 seconds ago
  • 1 1 27 seconds ago
  • 0 1 49 seconds ago
  • 17 1 13 minutes ago
  • 누나랑 데이트🕺
  • 누나랑 데이트🕺
  • 428 2 37 minutes ago
  • Her taste>>>
  • Her taste>>>
  • 4 1 40 minutes ago
  • 보고시픈 인절미🐶
  • 보고시픈 인절미🐶
  • 542 2 45 minutes ago
  • ⚂
  • 90 1 52 minutes ago
  • 반티입고 체육대회 하고싶닫앋ㅇ당당
  • 반티입고 체육대회 하고싶닫앋ㅇ당당
  • 597 40 12 hours ago
  • 377 7 25 July, 2018