#giveaway Instagram Photos & Videos

giveaway - 24.2m posts

Top Posts

  • ⠀⠀⠀ ⚡️⚡️GIVEAWAY⚡️⚡️
As you guys may already know, we’ve been road tripping up the West Coast for some gigs and wouldn’t be able to do it with out our @MyCharge chargers keeping us powered! They’re the perfect thing to throw in our bags to use while in line for gigs, in the car on our 8 hours drives, or while exploring each city! Because we love them so much we’re partnering up with MyCharge to give 5 of you your own charger so you too can stay powered up! 
To win:
⠀
✔️Like this photo ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀✔️MUST FOLLOW @the.ride & @MyCharge ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Comment below and tag one friend! (Each additional tagged friend equal another entry) 
Best of luck! Giveaway will run until Friday 3/29 and is open to the US only. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ #newmusic #musicblog #musicblogger #musicbloggers  #band  #concert #musician #travel #blogger #gucci #music #influencer #business  #losangeles #giveaway #catfishandthebottlemen  #musicbusiness #love #target #musicreviews #grunge  #california #records  #concerts #travelgram  #vinyl  #fashion #mycharge #giveaways #giveawaycontest
  • ⠀⠀⠀ ⚡️⚡️GIVEAWAY⚡️⚡️
    As you guys may already know, we’ve been road tripping up the West Coast for some gigs and wouldn’t be able to do it with out our @MyCharge chargers keeping us powered! They’re the perfect thing to throw in our bags to use while in line for gigs, in the car on our 8 hours drives, or while exploring each city! Because we love them so much we’re partnering up with MyCharge to give 5 of you your own charger so you too can stay powered up!
    To win:

    ✔️Like this photo ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀✔️MUST FOLLOW @the.ride & @MyCharge ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✔️Comment below and tag one friend! (Each additional tagged friend equal another entry)
    Best of luck! Giveaway will run until Friday 3/29 and is open to the US only. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ #newmusic #musicblog #musicblogger #musicbloggers #band #concert #musician #travel #blogger #gucci #music #influencer #business #losangeles #giveaway #catfishandthebottlemen #musicbusiness #love #target #musicreviews #grunge #california #records #concerts #travelgram #vinyl #fashion #mycharge #giveaways #giveawaycontest
  • 390 172 3 hours ago
  • 🚨SORTEO!!! Ya es primavera!💐Y queremos celebrarlo invitándote a merendar con tus 5 amigos! 👫👭👬 .

1. Sigue ✔️ a @elflako.bcn 
2. Dale ♥️ like a esta publicación
3. Menciona a los 5 amigos que te traerás a merendar (tú decides, si quieres traerte a 1,2... hasta cinco personas)
4. Comparte el sorteo en stories para tener más posibilidades. 🗓 Daremos al ganador el próximo jueves. Suerte a todos! 🤞

#elflako #sorteo #giveaway #desayuno #betterwithfriends  #bcn
  • 🚨SORTEO!!! Ya es primavera!💐Y queremos celebrarlo invitándote a merendar con tus 5 amigos! 👫👭👬 .

    1. Sigue ✔️ a @elflako.bcn
    2. Dale ♥️ like a esta publicación
    3. Menciona a los 5 amigos que te traerás a merendar (tú decides, si quieres traerte a 1,2... hasta cinco personas)
    4. Comparte el sorteo en stories para tener más posibilidades. 🗓 Daremos al ganador el próximo jueves. Suerte a todos! 🤞

    #elflako #sorteo #giveaway #desayuno #betterwithfriends #bcn
  • 3,353 438 6 hours ago
  • #GIVEAWAY #CONTEST What’s spinning at Jam in the Van this week? Tag two friends and follow @audiotechnicausa to be entered to win a brand new AT-LP60x-BK turntable. Circle back, we choose a new winner every month! #keepitheady
  • #GIVEAWAY #CONTEST What’s spinning at Jam in the Van this week? Tag two friends and follow @audiotechnicausa to be entered to win a brand new AT-LP60x-BK turntable. Circle back, we choose a new winner every month! #keepitheady
  • 166 37 1 hour ago
  • NEW set available in 6 different colors😍 Tag 3 friends below for a chance to win your 3 fav colors (there will be two winners)
  • NEW set available in 6 different colors😍 Tag 3 friends below for a chance to win your 3 fav colors (there will be two winners)
  • 1,530 96 33 minutes ago

Latest Instagram Posts

  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 0 0 10 seconds ago
  • #Repost @dewameme
• • • • •
Buruan ya guys bagi yang belum ikut 😘

Xiaomi Mijia Smartwatch 800ribu

HEY GUYS! OUR GIVEAWAY IS BACK??
Kali ini kita bakalan collab sama @klik4a buat ngasih kalian barang yang lagi HITS banget

Sudah punya Smartwatch belum?
.
Nah,bagi yang ingin Smartwatch gratis,bisa ikutan giveaway ini ya, Ada 2 Xiaomi Mijia Smartwatch yang akan dibagikan kepada 2 orang yang beruntung.
Caranya :
1. Follow IG @klik4a dan @dewameme
2. Like dan repost postingan ini 
3. Comment & Mention 5 teman kamu di postingan ini
4. Akun tidak private selama giveaway
5. Periode Giveaway s/d 31 Maret 2019
* Pengumuman pemenang tanggal 2 April 2019 di Instastory @dewameme.
* Hadiah sudah termasuk ongkir, tanpa biaya apapun.

#giveaway #giveawayindonesia #XiaomiMijia #giveawaydewameme #giveawayklik4a
  • #Repost @dewameme
    • • • • •
    Buruan ya guys bagi yang belum ikut 😘

    Xiaomi Mijia Smartwatch 800ribu

    HEY GUYS! OUR GIVEAWAY IS BACK??
    Kali ini kita bakalan collab sama @klik4a buat ngasih kalian barang yang lagi HITS banget

    Sudah punya Smartwatch belum?
    .
    Nah,bagi yang ingin Smartwatch gratis,bisa ikutan giveaway ini ya, Ada 2 Xiaomi Mijia Smartwatch yang akan dibagikan kepada 2 orang yang beruntung.
    Caranya :
    1. Follow IG @klik4a dan @dewameme
    2. Like dan repost postingan ini
    3. Comment & Mention 5 teman kamu di postingan ini
    4. Akun tidak private selama giveaway
    5. Periode Giveaway s/d 31 Maret 2019
    * Pengumuman pemenang tanggal 2 April 2019 di Instastory @dewameme.
    * Hadiah sudah termasuk ongkir, tanpa biaya apapun.

    #giveaway #giveawayindonesia #XiaomiMijia #giveawaydewameme #giveawayklik4a
  • 0 0 11 seconds ago
  • 🤗Yeah, Challenge Time🤗
.
.
Spesial buat kamu di bulan maret ini, periode lomba foto dan video sampai 28 Maret 2019, nah bagi kamu yang belum sempet ikut lomba terkendala waktu, yuk ikutan segera! Itung-itung sambil traveling kamu juga bisa ikutan lomba foto dan video #JadiPergikeAmbarawa, #JadiPergiKeMagelang dan #JadiPergiKeSemarang. Kuy, ajak keluarga, teman atau pacarmu buat traveling ke 3 wilayah itu, Ikutan yuk. Hadiahnya jutaan rupiah lho!
.
Cara Ikutan👇👇
1. Follow akun Instagram @jadipergi dan Like postingan ini
2. Upload foto atau video terbaik kamu sesuai dengan tema di instagram pribadimu.
3. Pastikan akun instagram kamu tidak di-private selama masa kompetisi
4. Tulis dikomentar dengan kata ajakan "Yuk ikutan kompetisi lomba foto & Video berhadiah total 3 Juta rupiah" hashtag  #jadipergi #2019wajibpiknik #jadipergikeambarawa #jadipergikesemarang #jadipergikemagelang (sesuai tempat liburan kamu) #photocompetition dan #videocompetition
5. Tag/ Mention temenmu 3 temen kamu ya! Semakin banyak semakin besar peluang menangmu
6. Keputusan Juri tidak bisa diganggu gugat
.
👉Tema kompetisi: 👋Jadi Pergi ke Ambarawa😊
.
👉Kriteria Penilaian
1.Melingkupi unsur-unsur dasar fotografi
2.Ide, gagasan dan pesan yang disampaikan secara tersirat maupun tersurat
3.Kesesuaian dengan tema #JadiPergikeAmbarawa 👋Periode Lomba
.
👇
🤗Periode posting di Instagram
diperpanjang 01-28 Maret 2019
.
🤗Pengumuman Pemenang
2 April 2019
.
👋😁Hadiah😁👋
🤗Foto
😎Juara 1: Rp 700.000,- + merchandise + sertifikat
😎Juara 2: Rp 300.000,- + merchandise + sertifikat
.
😎👋Video😎😁
😁Juara 1: Rp 1.200.000,- + merchandise + sertifikat
😁Juara 2: Rp 500.000,- + merchandise + sertifikat
😁Juara 3: Rp 300.000,- + merchandise + sertifikat
.
👉Info Lebih lanjut hubungi :
DM Instagram : @jadipergi
WA :0822 2886 6759
Line: @jadipergi.com
Website : Jadipergi.com
.
#2019wajibpiknik #jadipergikeambarawa#ekploreambarawa #photography #huntingphoto #ambarawa#informasilomba #infolomba #fotografi #lombafoto #giveaway
  • 🤗Yeah, Challenge Time🤗
    .
    .
    Spesial buat kamu di bulan maret ini, periode lomba foto dan video sampai 28 Maret 2019, nah bagi kamu yang belum sempet ikut lomba terkendala waktu, yuk ikutan segera! Itung-itung sambil traveling kamu juga bisa ikutan lomba foto dan video #JadiPergikeAmbarawa , #JadiPergiKeMagelang dan #JadiPergiKeSemarang . Kuy, ajak keluarga, teman atau pacarmu buat traveling ke 3 wilayah itu, Ikutan yuk. Hadiahnya jutaan rupiah lho!
    .
    Cara Ikutan👇👇
    1. Follow akun Instagram @jadipergi dan Like postingan ini
    2. Upload foto atau video terbaik kamu sesuai dengan tema di instagram pribadimu.
    3. Pastikan akun instagram kamu tidak di-private selama masa kompetisi
    4. Tulis dikomentar dengan kata ajakan "Yuk ikutan kompetisi lomba foto & Video berhadiah total 3 Juta rupiah" hashtag   #jadipergi #2019wajibpiknik #jadipergikeambarawa #jadipergikesemarang #jadipergikemagelang (sesuai tempat liburan kamu) #photocompetition dan #videocompetition
    5. Tag/ Mention temenmu 3 temen kamu ya! Semakin banyak semakin besar peluang menangmu
    6. Keputusan Juri tidak bisa diganggu gugat
    .
    👉Tema kompetisi: 👋Jadi Pergi ke Ambarawa😊
    .
    👉Kriteria Penilaian
    1.Melingkupi unsur-unsur dasar fotografi
    2.Ide, gagasan dan pesan yang disampaikan secara tersirat maupun tersurat
    3.Kesesuaian dengan tema  #JadiPergikeAmbarawa  👋Periode Lomba
    .
    👇
    🤗Periode posting di Instagram
    diperpanjang 01-28 Maret 2019
    .
    🤗Pengumuman Pemenang
    2 April 2019
    .
    👋😁Hadiah😁👋
    🤗Foto
    😎Juara 1: Rp 700.000,- + merchandise + sertifikat
    😎Juara 2: Rp 300.000,- + merchandise + sertifikat
    .
    😎👋Video😎😁
    😁Juara 1: Rp 1.200.000,- + merchandise + sertifikat
    😁Juara 2: Rp 500.000,- + merchandise + sertifikat
    😁Juara 3: Rp 300.000,- + merchandise + sertifikat
    .
    👉Info Lebih lanjut hubungi :
    DM Instagram : @jadipergi
    WA :0822 2886 6759
    Line: @jadipergi.com
    Website : Jadipergi.com
    .
    #2019wajibpiknik   #jadipergikeambarawa #ekploreambarawa   #photography #huntingphoto   #ambarawa #informasilomba   #infolomba   #fotografi #lombafoto #giveaway
  • 2 0 26 seconds ago
  • Giveaway time! •
Win this amazing Easter bow basket! (Exactly what’s in the picture!) Value: $15
•
To enter: •
Make sure to Follow @simplysofisbowshop •
Comment under this picture using #simplysofisbowshop
•
Your name will be placed in a raffle! I will be announcing the winner on Instagram live on Sunday! Tag anyone who would love to win this basket! 🐰 •
#simplysofisbowshop #simplysofis #giveaway
  • Giveaway time! •
    Win this amazing Easter bow basket! (Exactly what’s in the picture!) Value: $15

    To enter: •
    Make sure to Follow @simplysofisbowshop
    Comment under this picture using #simplysofisbowshop

    Your name will be placed in a raffle! I will be announcing the winner on Instagram live on Sunday! Tag anyone who would love to win this basket! 🐰 •
    #simplysofisbowshop #simplysofis #giveaway
  • 0 0 30 seconds ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 1 0 59 seconds ago
  • #Repost @giantcarrier(@repost_via_instant)🔥FOLDABLE MATTRESS AND FREYA NURSING COVER GIVEAWAY🔥
.
GIVEAWAY ALERT! Get a chance to WIN a Foldable Mattress and Freya Nursing Cover
.
SUBSCRIBE AND WIN 👈🔔
.
How to join:
1. Share this post on your Facebook timeline.
2. Subscribe to CLCMV's Youtube channel (Click here - http://bit.ly/2EEwmfp)
3. Comment down an act of generosity you've done in your life. (ON THE COMMENT SECTION OF THE LINK)
4. Don't forget to put hashtags #CLCStudio #GiantCarrier.
.
*Winner will be announced on April 1, 2019
.
Promo runs until March 31, 2019. Good luck everyone!!! 🙌🔥
.
 #CLCStudio
 #GiantCarrier
 #Giveaway
  • #Repost @giantcarrier(@repost_via_instant)🔥FOLDABLE MATTRESS AND FREYA NURSING COVER GIVEAWAY🔥
    .
    GIVEAWAY ALERT! Get a chance to WIN a Foldable Mattress and Freya Nursing Cover
    .
    SUBSCRIBE AND WIN 👈🔔
    .
    How to join:
    1. Share this post on your Facebook timeline.
    2. Subscribe to CLCMV's Youtube channel (Click here - http://bit.ly/2EEwmfp)
    3. Comment down an act of generosity you've done in your life. (ON THE COMMENT SECTION OF THE LINK)
    4. Don't forget to put hashtags #CLCStudio #GiantCarrier .
    .
    *Winner will be announced on April 1, 2019
    .
    Promo runs until March 31, 2019. Good luck everyone!!! 🙌🔥
    .
    #CLCStudio
    #GiantCarrier
    #Giveaway
  • 0 0 1 minute ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 0 0 1 minute ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 1 0 1 minute ago
  • To kick things off, we’ve got 2008-10 STI ARP style, carbon front brake cooling ducts! 
DM for more info!

Giveaway at 50 followers!
  • To kick things off, we’ve got 2008-10 STI ARP style, carbon front brake cooling ducts!
    DM for more info!

    Giveaway at 50 followers!
  • 0 1 2 minutes ago
  • In celebration of launching our store this week @pncparacord - we're doing a GIVEAWAY!

How to WIN:
1. Head on over to @pncparacord and follow the instructions in the Giveaway post!
  • In celebration of launching our store this week @pncparacord - we're doing a GIVEAWAY!

    How to WIN:
    1. Head on over to @pncparacord and follow the instructions in the Giveaway post!
  • 0 1 2 minutes ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 0 0 2 minutes ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 2 0 3 minutes ago
  • Vaping some delicious Mint.... This pod is excellent to use to quit smoking or for the advanced vaping users. 
You can use #salts #thc #cbd 
Check them out at:
@kivapor 
#kivapor #pod #mint
  • Vaping some delicious Mint.... This pod is excellent to use to quit smoking or for the advanced vaping users.
    You can use #salts #thc #cbd
    Check them out at:
    @kivapor
    #kivapor #pod #mint
  • 12 1 3 minutes ago
  • YA ESTA EL SORTEO INTERNACIONAL LA FAJA COLOMBIANA MIS CHICAS PARTICIPEN EN EL CANAL LINK EN MI BIOGRAFÍA 👆🏻👆🏻 THIS IS THE INTERNATIONAL DRAW THE COLOMBIAN FAJA MY GIRLS PARTICIPATE IN THE LINK CHANNEL IN MY BIOGRAPHY 👆🏻👆🏻 😱😉😍CHICAS TENEMOS ESTE 😍😍CHICAS TENEMOS ESTE HERMOSO MAQUILLAJE EN COLABORACIÓN CON MONIKA SANCHES SE LO VENIMOS TRALLENDO USANDO SU LÍNEA DE PESTAÑAS Y ACCESORIOS 💖. http://www.monikasbeautyy.com/  LOS INVITO A SU CANAL DE YOUTUBE MONIKA SANCHES.  FOLLOW: @monikasanchez_  FOLLOW:@karen_makeup12.  YOUTUBE KAREN MAKEUP  MAÑANA SE ESTARÁ PUBLICANDO ESTOS HERMOSOS MAQUILLAJES EN LOS CANALES DE YOUTUBE.  NO OLVIDEN SUSCRIBIRSE.  A LOS CANALES 👌🏻😉. Sigue: @monikasanchez_  MIS CHICAS BELLAS TENGO NUEVO VIDEO POR EL CANAL DE COMPRITAS DEL MES SÚPER ECONÓMICAS CON ESTILO LAS INVITO A VERLO LINK DIRECTO EN LA BIOGRAFÍA ☝🏻💄 POR EL CANAL DE YOUTUBE KAREN MAKEUP PASEN A VERLO LES DEJO EL LINK DIRECTO EN MI BIOGRAFÍA DE AQUÍ BESITOS 😘 LAS AMOOOO 🙌🏻😱🥰😍😉🎉🎉🎉HOLISSS MIS CHICAS TENEMOS NUEVO SORTEOS 🎉🎉🎊🎊🎁💝🙌🏻😱😱POR EL CANAL  DE YOUTUBE Y POR EL GRUPO DE FACEBOOK AQUÍ LES DEJO EL LINK DEL GRUPO DE FACEBOOK HAI TAMBIÉN PODRÁN PARTICIPAR EN LOS DOS SON DOBLES 👉🏻👉🏻 https://m.facebook.com/groups/408026656599039?ref=share 💋💁🏻‍♀️❣️😘❤️❤️ DE TODOS MODOS EL LINK DEL GRUPO DEL FACEBOOK ESTARÁ EN MI BIOGRAFÍA FE AQUÍ DE INSTAGRAM OK AMORES PARA QUE ENTREN DIRECTO 💖💖🎁🎁🥰😘😍😍YouTube Karen makeup no olvides suscríbirte para que no te pierdas ningúnos de mis videos mis amores Follow; @makeupforbarbies 
Follow; @makeupbyalinna 
Follow; @karen_makeup12  subscribe to my beauty channel Karen makeup I will soon have this beautiful makeup my girls do not miss it follow me on my social networks facebook Karen MakeupStar YouTube Karen makeup Instagram @ karen_makeup12 ☝🏻☝🏻😊😊 ❤️❤️😍💚💚 #makeup #makeupforever #makeupforlife #makeupforbarbies2 #makeupforbarbies #makeupartist #profecionalmakeup #vanity #beauty #maquillaje #maquillajeojos #monikasanchezmakeup #monikasanchez #maquillajedramatico #bonita #prettywoman #pretty #mua #giveaway 😘😘❤️😍😍💋💄👌🏻 Sigue: @karen_makeup12 HERMOSO MAQUILLAJE EN COLABORACIÓN CON MONIKA SANCHES SE
  • YA ESTA EL SORTEO INTERNACIONAL LA FAJA COLOMBIANA MIS CHICAS PARTICIPEN EN EL CANAL LINK EN MI BIOGRAFÍA 👆🏻👆🏻 THIS IS THE INTERNATIONAL DRAW THE COLOMBIAN FAJA MY GIRLS PARTICIPATE IN THE LINK CHANNEL IN MY BIOGRAPHY 👆🏻👆🏻 😱😉😍CHICAS TENEMOS ESTE 😍😍CHICAS TENEMOS ESTE HERMOSO MAQUILLAJE EN COLABORACIÓN CON MONIKA SANCHES SE LO VENIMOS TRALLENDO USANDO SU LÍNEA DE PESTAÑAS Y ACCESORIOS 💖. http://www.monikasbeautyy.com/ LOS INVITO A SU CANAL DE YOUTUBE MONIKA SANCHES. FOLLOW: @monikasanchez_ FOLLOW:@karen_makeup12. YOUTUBE KAREN MAKEUP MAÑANA SE ESTARÁ PUBLICANDO ESTOS HERMOSOS MAQUILLAJES EN LOS CANALES DE YOUTUBE. NO OLVIDEN SUSCRIBIRSE. A LOS CANALES 👌🏻😉. Sigue: @monikasanchez_ MIS CHICAS BELLAS TENGO NUEVO VIDEO POR EL CANAL DE COMPRITAS DEL MES SÚPER ECONÓMICAS CON ESTILO LAS INVITO A VERLO LINK DIRECTO EN LA BIOGRAFÍA ☝🏻💄 POR EL CANAL DE YOUTUBE KAREN MAKEUP PASEN A VERLO LES DEJO EL LINK DIRECTO EN MI BIOGRAFÍA DE AQUÍ BESITOS 😘 LAS AMOOOO 🙌🏻😱🥰😍😉🎉🎉🎉HOLISSS MIS CHICAS TENEMOS NUEVO SORTEOS 🎉🎉🎊🎊🎁💝🙌🏻😱😱POR EL CANAL DE YOUTUBE Y POR EL GRUPO DE FACEBOOK AQUÍ LES DEJO EL LINK DEL GRUPO DE FACEBOOK HAI TAMBIÉN PODRÁN PARTICIPAR EN LOS DOS SON DOBLES 👉🏻👉🏻 https://m.facebook.com/groups/408026656599039?ref=share 💋💁🏻‍♀️❣️😘❤️❤️ DE TODOS MODOS EL LINK DEL GRUPO DEL FACEBOOK ESTARÁ EN MI BIOGRAFÍA FE AQUÍ DE INSTAGRAM OK AMORES PARA QUE ENTREN DIRECTO 💖💖🎁🎁🥰😘😍😍YouTube Karen makeup no olvides suscríbirte para que no te pierdas ningúnos de mis videos mis amores Follow; @makeupforbarbies
    Follow; @makeupbyalinna
    Follow; @karen_makeup12 subscribe to my beauty channel Karen makeup I will soon have this beautiful makeup my girls do not miss it follow me on my social networks facebook Karen MakeupStar YouTube Karen makeup Instagram @ karen_makeup12 ☝🏻☝🏻😊😊 ❤️❤️😍💚💚 #makeup #makeupforever #makeupforlife #makeupforbarbies2 #makeupforbarbies #makeupartist #profecionalmakeup #vanity #beauty #maquillaje #maquillajeojos #monikasanchezmakeup #monikasanchez #maquillajedramatico #bonita #prettywoman #pretty #mua #giveaway 😘😘❤️😍😍💋💄👌🏻 Sigue: @karen_makeup12 HERMOSO MAQUILLAJE EN COLABORACIÓN CON MONIKA SANCHES SE
  • 4 0 3 minutes ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 1 0 3 minutes ago
  • Guys, one of my favorite youtubers are doing a giveaway!! 🤞💗 they have such great channel with funny pranks, they make the best pranks ever! I promise you they'll make you laugh a lot. The positivity they spread is so pure that makes them really kind and such beautiful humans. I'm new to the family but definitely staying. They make me really happy with their videos and I swear their little baby boy is the cutest ever! I'm participating and you should definitely participate too💗🤞💗super excited and blessed 🤗🤗 #thebarrettfamily #giveaway #iphone #participate #iphonegiveaway #follow #suscribe  @sheilabarrett_ @davidbarrettjr_
  • Guys, one of my favorite youtubers are doing a giveaway!! 🤞💗 they have such great channel with funny pranks, they make the best pranks ever! I promise you they'll make you laugh a lot. The positivity they spread is so pure that makes them really kind and such beautiful humans. I'm new to the family but definitely staying. They make me really happy with their videos and I swear their little baby boy is the cutest ever! I'm participating and you should definitely participate too💗🤞💗super excited and blessed 🤗🤗 #thebarrettfamily #giveaway #iphone #participate #iphonegiveaway #follow #suscribe @sheilabarrett_ @davidbarrettjr_
  • 3 0 3 minutes ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 0 0 4 minutes ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 0 0 4 minutes ago
  • Super excited to announce that my four new preset packs for Lightroom Mobile will be available in my shop on Tuesday, March 26th at 7PM CST!  BUT, before they launch you can win my new mobile preset pack called The Essentials for FREE!  This pack has a variety of 9 color presets and 1 clean black and white preset!  The presets can be used on a multitude of photos and you can use them with the FREE Lightroom Mobile app available in the app store!  Sound good?  To enter the giveaway, tag a friend in this post who might want some free presets!  Each tag counts as one entry so the more people you tag, the better chance you have of winning!  Giveaway ends Monday, March 25th at 11:59PM CST.  Winner will be announced via Facebook and Instagram on Tuesday, March 26th at 10AM CST.  Good luck!
.
*This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook or Instagram.
  • Super excited to announce that my four new preset packs for Lightroom Mobile will be available in my shop on Tuesday, March 26th at 7PM CST! BUT, before they launch you can win my new mobile preset pack called The Essentials for FREE! This pack has a variety of 9 color presets and 1 clean black and white preset! The presets can be used on a multitude of photos and you can use them with the FREE Lightroom Mobile app available in the app store! Sound good? To enter the giveaway, tag a friend in this post who might want some free presets! Each tag counts as one entry so the more people you tag, the better chance you have of winning! Giveaway ends Monday, March 25th at 11:59PM CST. Winner will be announced via Facebook and Instagram on Tuesday, March 26th at 10AM CST. Good luck!
    .
    *This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook or Instagram.
  • 0 1 4 minutes ago
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
.
.
Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
.
.
Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original  100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
.
.
.
👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
.
.
@pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
.
.
Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang  original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT ! 
EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
.
.
Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
.
.
Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
.
.
.
#iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus  #original #iphone6splus
  • 🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻 HAI ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! 😊😊 JOM RAMAI RAMAI KITA FOLLOW DAN SUPPORT IG SHOP YANG GEMPAK GILER MELETOP KEBABOOMMM NI!! @pakcik.phone @pakcik.phone 🔥🔥
    .
    .
    Tapi kenapa kena follow @pakcik.phone ????😯
    .
    .
    Haaa banyak keistimewaan phone yang dijual @pakcik.phone !😉😉 @pakcik.phone menjual phone yang berkualiti tinggi original 100% .✔💯🔥🔥 Jangan lupa , ada warranty 1 year lagi tuu. Haa hebat takk ?!!!😎 And than kalau korang beli phone dekat @pakcik.phone korang confirm akan dapat banyak free gift !!.😍😍 Team @pakcik.phone sentiasa akan restock free gift untuk cust !!!! 😱😱 Sooo apa lagi yang tak cukup , memang kaw kaw gempak !!!😄😄 ✔🔥😻 Bukan itu sahaja , ada lagi benefit yang lain .⬇👇👇👇👇
    .
    .
    .
    👉 Postage dan COD disediakan untuk 1 Malaysia ❤😻✔ *bukan senang nak ada igshop yang buat COD 1 Malaysia !😱*
    👉Servis yang tip toppp 💯✔ 👉Giveaway hampir buat setiap bulan 😍😍😱✔
    👉Pelbagai phone dijual 😍✔ 👉Banyak buat promosi 😛😍💯✔ 👉Layanan yang sangat bagus 😲😍✔
    .
    .
    @pakcik.phone juga merupakan lubuk jualan iphone terbesar di Malaysia . 😲😱😍Hebat sungguh !!padu habiss .🔥🔥🔥
    .
    .
    Bukan tu saja , artis Malaysia kita juga beli phone dekat @pakcik.phone dan support habis !!😉 Memang sangat terbaikkkk !!! Layanan yang baik ,iphone yang original , design yang lawa kebabomm cantik tertarik kau memang deboom dan semestinya comel ! 😜😜😻😻😻🙈🙊 Jadi jom jom jom la kita pakat ramai ramai beli iphone di @pakcik.phone . Ajak mak ayah kakak abang adik kawan kawan semua support @pakcik.phone . 😁😁 JOM SEBELUM TERLAMBAT !
    EHH HA LUPA NAK BAGITAU @pakcik.phone juga ada kedai sendiri di Kuala Lumpur , so kalau nak senang , boleh walk in di kedai untuk kepuasan hati awak awak semua 😛😘😘.
    .
    .
    Hampa jangan tengok je ehhhh beli sekarang ! Ye sekarang selagi stok masih ada !!😊😊 Dan saya harap ,saya dapat menjadi salah seorang pemenang Mega Giveaway untuk 10 pemenang nnti .. amin ..semoga Allah permudahkan ..😊😊
    .
    .
    Okayyy , untuk maklumat lanjut korang bolehla click link di bio okayyyyy ??👍👍
    .
    .
    .
    #iphone8 #giveaway #menang #iphone8 #iphone7plus #original #iphone6splus
  • 0 0 4 minutes ago
  • 2 2 5 minutes ago
  • Check out my blog posts. They will be revolving around the politics of the kitchen and hospitality in general.

Don't forget to like and tag a friend in my last post to win some Tees and a bag.
  • Check out my blog posts. They will be revolving around the politics of the kitchen and hospitality in general.

    Don't forget to like and tag a friend in my last post to win some Tees and a bag.
  • 1 1 6 minutes ago
  • 💥GIVEAWAY Artístico 💥 .

Me he unido a esta iniciativa para apoyar el talento local. Tendrás la oportunidad de ganarte: 🎸 3 entradas para el show de lanzamiento de #Back2school 🤘🏻 1 (una) camiseta Provers💀(S,M) 🚨Tu propio sticker perzonalizado😱 ilustrado por @jubey17 !
.
Para participar debes cumplir con los siguientes pasos:
.
👉🏻Debes seguir las siguientes cuentas
 @_Provers @Back2schoolband @marzuamusic @jubey17
👉🏻 Dale like a este post
👉🏻 etiqueta a 2 amigos con los que te gustaría disfrutar el show de lanzamiento .
.
¡el ganador se anuncia el día miércoles 27 de marzo Por la cuenta de @_Provers
.
Además no olvides que para hacer valida tu participación debes cumplir con todos los pasos ¡Mucha suerte!😎
.
.
¡A ganar!
  • 💥GIVEAWAY Artístico 💥 .

    Me he unido a esta iniciativa para apoyar el talento local. Tendrás la oportunidad de ganarte: 🎸 3 entradas para el show de lanzamiento de #Back2school 🤘🏻 1 (una) camiseta Provers💀(S,M) 🚨Tu propio sticker perzonalizado😱 ilustrado por @jubey17 !
    .
    Para participar debes cumplir con los siguientes pasos:
    .
    👉🏻Debes seguir las siguientes cuentas
    @_Provers @Back2schoolband @marzuamusic @jubey17
    👉🏻 Dale like a este post
    👉🏻 etiqueta a 2 amigos con los que te gustaría disfrutar el show de lanzamiento .
    .
    ¡el ganador se anuncia el día miércoles 27 de marzo Por la cuenta de @_Provers
    .
    Además no olvides que para hacer valida tu participación debes cumplir con todos los pasos ¡Mucha suerte!😎
    .
    .
    ¡A ganar!
  • 4 1 37 minutes ago