#bellekitchen Instagram Photos & Videos

bellekitchen - 4.3k posts

Top Posts

  • Fridge restock, finally! I don't know what it is, but I'm always happier when my fridge is in order and full of produce.  The last week with T starting school hasnt been smooth sailing so I neglected the fridge and cooking but hopefully today is the start of a better week!

I get so many message daily about my fridge organisation and my food prep so I thought I'd answer them here:) I buy 2 weeks worth of groceries, except fruit. I top up fruit weekly purely for the fact that my kids finish the fruit quickly so I top it up with a fresh batch every sunday.
I shop on Sunday and deep wash all my produce then cut them all up and store in my containers and they usually stay fresh until the next shopping trip (2 weeks) and sometimes even longer (3 weeks). Why I do this? To save time, avoid waste and make life easier. I spend approx 1hr washing, cutting and packing but in the long run I save many hours during the week. When I cook, I simply grab whatever I need and put in the frypan, no washing or chopping which cuts cooking time in half.

I menu plan for 2 weeks so i never waste any produce.  I always base my meals around the extra veg I have for example i buy 1kg of carrots so I make sure i choose meals that contain carrots so they arent wasted.

Be sure to watch my stories today as I will touch on this in more detail and show you examples of menu prep:) Have you joined the #belletribe and started your fridge makeover?
  • Fridge restock, finally! I don't know what it is, but I'm always happier when my fridge is in order and full of produce. The last week with T starting school hasnt been smooth sailing so I neglected the fridge and cooking but hopefully today is the start of a better week!

    I get so many message daily about my fridge organisation and my food prep so I thought I'd answer them here:) I buy 2 weeks worth of groceries, except fruit. I top up fruit weekly purely for the fact that my kids finish the fruit quickly so I top it up with a fresh batch every sunday.
    I shop on Sunday and deep wash all my produce then cut them all up and store in my containers and they usually stay fresh until the next shopping trip (2 weeks) and sometimes even longer (3 weeks). Why I do this? To save time, avoid waste and make life easier. I spend approx 1hr washing, cutting and packing but in the long run I save many hours during the week. When I cook, I simply grab whatever I need and put in the frypan, no washing or chopping which cuts cooking time in half.

    I menu plan for 2 weeks so i never waste any produce. I always base my meals around the extra veg I have for example i buy 1kg of carrots so I make sure i choose meals that contain carrots so they arent wasted.

    Be sure to watch my stories today as I will touch on this in more detail and show you examples of menu prep:) Have you joined the #belletribe and started your fridge makeover?
  • 934 156 10 February, 2019
  • Gimme all the shades of blue💙 I know my feed in the past had been filled with pink because of my kid's rooms but my favourite colour is blue and especially duck egg blue. So when I found these amazing products from @lecreusetau I just had to have them! They make the most beautiful products that just look amazing on display when not in use and are such great quality to actually use. The spatulas are so well made and durable I know they will be a forever piece in this home! And its a bonus that they suit our new mixer so well 🙊its a match made in blue heaven😍 
The mixer was one I couldn't stop thinking about so I had to get it. I had always imagined I'd get a pink mixer because for the longest time, that's all I had wanted but when I styled my pantry I just knew pink wasn't for me.  I do have splatters of pastel pink in there like bake tins and rolling pin etc but mainly for my daughter as we bake together and her fav colour is no surprise, pink! 
The best experience baking has been with my daughter.  She absolutely loves helping in the kitchen and we create such beautiful memories together. 
Do your kids love baking/cooking? What do you bake together? Give me ideas to put this mixer to work😊
  • Gimme all the shades of blue💙 I know my feed in the past had been filled with pink because of my kid's rooms but my favourite colour is blue and especially duck egg blue. So when I found these amazing products from @lecreusetau I just had to have them! They make the most beautiful products that just look amazing on display when not in use and are such great quality to actually use. The spatulas are so well made and durable I know they will be a forever piece in this home! And its a bonus that they suit our new mixer so well 🙊its a match made in blue heaven😍
    The mixer was one I couldn't stop thinking about so I had to get it. I had always imagined I'd get a pink mixer because for the longest time, that's all I had wanted but when I styled my pantry I just knew pink wasn't for me. I do have splatters of pastel pink in there like bake tins and rolling pin etc but mainly for my daughter as we bake together and her fav colour is no surprise, pink!
    The best experience baking has been with my daughter. She absolutely loves helping in the kitchen and we create such beautiful memories together.
    Do your kids love baking/cooking? What do you bake together? Give me ideas to put this mixer to work😊
  • 636 65 12 February, 2019

Latest Instagram Posts

  • Birthday cake #Wika
  • Birthday cake #Wika
  • 38 1 13 March, 2019
  • Rainbocorn Cake
  • Rainbocorn Cake
  • 59 1 12 March, 2019
  • Girls Rock Cake
  • Girls Rock Cake
  • 38 1 12 March, 2019
  • Jengkol dimasak tumis begini juga gak kalah enak dari rendang jengkol atau semur jengkol ya mak 😊
.
Klo yg gak mau ribet, pgn cpet selesai masaknya.. Dtumis kecap simple bgini ttep enak loh mak.. Apalagi makannya pake nasi angett.. Duhhh ya ampunnn gak bisa ngambil sdkit dan gak mngkin kalo gk nmbah 🙈🙈
.
Ini menu jengkol kesukaannya paksu ❣️
Klo dtanya jengkolnya mau dmasak apa, djawab nya selalu dkecapin aja lah atau kdang dia mnta ckup dpedesin.. Emang paksu tuh the best gak prnah mnta yg aneh2 😂
.
Saya selalu setiap beli jengkol pasti drendem dulu min semalaman, smbil air rendamnya selalu saya ganti.. Lalu saya rebus sebentar baru dgoreng.. Jengkolnya empukk dan gak keras 😁
.
Bumbunya cuma duo bawang, cabe merah, gula, garam, lada bubuk, kaldu bubuk (optional)+ kecap.. Cobain bikin drumah yukk, siapa tau ketagihan 😉😝
.
.
.
#jengkol #jengkolmasakkecap #bellekitchen #resepbybelle #videomasakbelle
  • Jengkol dimasak tumis begini juga gak kalah enak dari rendang jengkol atau semur jengkol ya mak 😊
    .
    Klo yg gak mau ribet, pgn cpet selesai masaknya.. Dtumis kecap simple bgini ttep enak loh mak.. Apalagi makannya pake nasi angett.. Duhhh ya ampunnn gak bisa ngambil sdkit dan gak mngkin kalo gk nmbah 🙈🙈
    .
    Ini menu jengkol kesukaannya paksu ❣️
    Klo dtanya jengkolnya mau dmasak apa, djawab nya selalu dkecapin aja lah atau kdang dia mnta ckup dpedesin.. Emang paksu tuh the best gak prnah mnta yg aneh2 😂
    .
    Saya selalu setiap beli jengkol pasti drendem dulu min semalaman, smbil air rendamnya selalu saya ganti.. Lalu saya rebus sebentar baru dgoreng.. Jengkolnya empukk dan gak keras 😁
    .
    Bumbunya cuma duo bawang, cabe merah, gula, garam, lada bubuk, kaldu bubuk (optional)+ kecap.. Cobain bikin drumah yukk, siapa tau ketagihan 😉😝
    .
    .
    .
    #jengkol #jengkolmasakkecap #bellekitchen #resepbybelle #videomasakbelle
  • 26 4 11 March, 2019
  • Bismillah. . . 🖤🖤🖤
Sabtu kemarin ada yg order macaroni schotel ala @dapoernya_bubell 
Krna yg full keju parut udh terlalu biasa 😁 Saya bikin versi saus keju begini plus ttep saya kasih sedikit taburan keju cheddar parut diatasnya 😍😍
.
Rasanya gmn mak?? Duhh.. Jgan dtanya lah yaa, satu cup aja gak cukup kayanya, kejunya berasa bgd.. Setiap gigitan berasa keju puas lah. Yg masak happy yg pesennya juga kelewat happy katanya enak, alhamdulillah ❣️❣️
.
Resep macaroni schotel, udh prnah saya share yaa mak.. Tinggal plih aja selera bebaskeun mau pake resep mana, resep siapa.. Pada dasarnya sama aja kok, tinggal kitanya aja pinter2 berkreasi mau dtambahkan/dkurangin bahan2nya 😉
.
Untuk saus kejunya... Saya pakai full keju cheddar, bisa dganti keju mozarella/keju edam 👍
Bahan2nya... Keju cheddar+susu uht+sdkit tpung+butter..
Lelehkan butter, msukkan tpung aduk cepat smp tpungnya matang, terakhir msukkan susu+keju, aduk cepat masak smp meletup2/sesuai selera kekentalanya ☺️
.
Urutan penyelesaiannya.. Siapkan alumunium foil tata macaroni yg sdah dmasak 3/4 cup saja jgn terlalu penuh, tmbahkan smokebeef (yg ini versi sosis req dr yg order 😁) yg sdah dtumis sbntar & dpotong2, tmbahkan saus keju lalu ratakan, terakhir beri parutan keju+oregano/parsley.. Panggang -+ 35-45 menit sesuai oven masing2 😊😊
.
.
.
#macaroni #macaronischotel #cheesymacaronischotel #bellekitchen #resepbybelle #homecooked #foodphotography
  • Bismillah. . . 🖤🖤🖤
    Sabtu kemarin ada yg order macaroni schotel ala @dapoernya_bubell
    Krna yg full keju parut udh terlalu biasa 😁 Saya bikin versi saus keju begini plus ttep saya kasih sedikit taburan keju cheddar parut diatasnya 😍😍
    .
    Rasanya gmn mak?? Duhh.. Jgan dtanya lah yaa, satu cup aja gak cukup kayanya, kejunya berasa bgd.. Setiap gigitan berasa keju puas lah. Yg masak happy yg pesennya juga kelewat happy katanya enak, alhamdulillah ❣️❣️
    .
    Resep macaroni schotel, udh prnah saya share yaa mak.. Tinggal plih aja selera bebaskeun mau pake resep mana, resep siapa.. Pada dasarnya sama aja kok, tinggal kitanya aja pinter2 berkreasi mau dtambahkan/dkurangin bahan2nya 😉
    .
    Untuk saus kejunya... Saya pakai full keju cheddar, bisa dganti keju mozarella/keju edam 👍
    Bahan2nya... Keju cheddar+susu uht+sdkit tpung+butter..
    Lelehkan butter, msukkan tpung aduk cepat smp tpungnya matang, terakhir msukkan susu+keju, aduk cepat masak smp meletup2/sesuai selera kekentalanya ☺️
    .
    Urutan penyelesaiannya.. Siapkan alumunium foil tata macaroni yg sdah dmasak 3/4 cup saja jgn terlalu penuh, tmbahkan smokebeef (yg ini versi sosis req dr yg order 😁) yg sdah dtumis sbntar & dpotong2, tmbahkan saus keju lalu ratakan, terakhir beri parutan keju+oregano/parsley.. Panggang -+ 35-45 menit sesuai oven masing2 😊😊
    .
    .
    .
    #macaroni #macaronischotel #cheesymacaronischotel #bellekitchen #resepbybelle #homecooked #foodphotography
  • 19 0 11 March, 2019
  • Bismillah. . . 🖤🖤🖤
Sabtu kemarin ada yg order macaroni schotel ala @dapoernya_bubell 
Krna yg full keju parut udh terlalu biasa 😁 Saya bikin versi saus keju begini plus ttep saya kasih sedikit taburan keju cheddar parut diatasnya 😍😍
.
Rasanya gmn mak?? Duhh.. Jgan dtanya lah yaa, satu cup aja gak cukup kayanya, kejunya berasa bgd.. Setiap gigitan berasa keju puas lah. Yg masak happy yg pesennya juga kelewat happy katanya enak, alhamdulillah ❣️❣️
.
Resep macaroni schotel, udh prnah saya share yaa mak.. Tinggal plih aja selera bebaskeun mau pake resep mana, resep siapa.. Pada dasarnya sama aja kok, tinggal kitanya aja pinter2 berkreasi mau dtambahkan/dkurangin bahan2nya 😉
.
Untuk saus kejunya... Saya pakai full keju cheddar, bisa dganti keju mozarella/keju edam 👍
Bahan2nya... Keju cheddar+susu uht+sdkit tpung+butter..
Lelehkan butter, msukkan tpung aduk cepat smp tpungnya matang, terakhir msukkan susu+keju, aduk cepat masak smp meletup2/sesuai selera kekentalanya ☺️
.
Urutan penyelesaiannya.. Siapkan alumunium foil tata macaroni yg sdah dmasak 3/4 cup saja jgn terlalu penuh, tmbahkan smokebeef (yg ini versi sosis req dr yg order 😁) yg sdah dtumis sbntar & dpotong2, tmbahkan saus keju lalu ratakan, terakhir beri parutan keju+oregano/parsley.. Panggang -+ 35-45 menit sesuai oven masing2 😊😊
.
.
.
#macaroni #macaronischotel #cheesymacaronischotel #bellekitchen #resepbybelle #homecooked #foodphotography
  • Bismillah. . . 🖤🖤🖤
    Sabtu kemarin ada yg order macaroni schotel ala @dapoernya_bubell
    Krna yg full keju parut udh terlalu biasa 😁 Saya bikin versi saus keju begini plus ttep saya kasih sedikit taburan keju cheddar parut diatasnya 😍😍
    .
    Rasanya gmn mak?? Duhh.. Jgan dtanya lah yaa, satu cup aja gak cukup kayanya, kejunya berasa bgd.. Setiap gigitan berasa keju puas lah. Yg masak happy yg pesennya juga kelewat happy katanya enak, alhamdulillah ❣️❣️
    .
    Resep macaroni schotel, udh prnah saya share yaa mak.. Tinggal plih aja selera bebaskeun mau pake resep mana, resep siapa.. Pada dasarnya sama aja kok, tinggal kitanya aja pinter2 berkreasi mau dtambahkan/dkurangin bahan2nya 😉
    .
    Untuk saus kejunya... Saya pakai full keju cheddar, bisa dganti keju mozarella/keju edam 👍
    Bahan2nya... Keju cheddar+susu uht+sdkit tpung+butter..
    Lelehkan butter, msukkan tpung aduk cepat smp tpungnya matang, terakhir msukkan susu+keju, aduk cepat masak smp meletup2/sesuai selera kekentalanya ☺️
    .
    Urutan penyelesaiannya.. Siapkan alumunium foil tata macaroni yg sdah dmasak 3/4 cup saja jgn terlalu penuh, tmbahkan smokebeef (yg ini versi sosis req dr yg order 😁) yg sdah dtumis sbntar & dpotong2, tmbahkan saus keju lalu ratakan, terakhir beri parutan keju+oregano/parsley.. Panggang -+ 35-45 menit sesuai oven masing2 😊😊
    .
    .
    .
    #macaroni #macaronischotel #cheesymacaronischotel #bellekitchen #resepbybelle #homecooked #foodphotography
  • 28 0 11 March, 2019
  • KFC Cake by @belle_kitchen . YES, It’s a Chocolate Cake inside ! 100% cake (burgers, fried chickens , all chocolate cake).
  • KFC Cake by @belle_kitchen . YES, It’s a Chocolate Cake inside ! 100% cake (burgers, fried chickens , all chocolate cake).
  • 189 13 10 March, 2019
  • Family Cake. This design requested by our client.
  • Family Cake. This design requested by our client.
  • 65 1 10 March, 2019
  • 2 tiers engagement cake
  • 2 tiers engagement cake
  • 32 1 10 March, 2019
  • Hi deer!
  • Hi deer!
  • 31 1 9 March, 2019
  • Family Bed Cake
  • Family Bed Cake
  • 38 1 9 March, 2019
  • Doraemon & Friends Cake
  • Doraemon & Friends Cake
  • 34 1 9 March, 2019
  • Bismillah. . . 🖤🖤🖤
Selamat sore, selamat hari rabu yg berasa kaya sabtu 😁
Ini salah satu camilan favourite drumah yg klasik2 bgini paksu emng suka 😁 Knp klasik, karna isinya cuma sayuran aja gak pake cmpuran apa2..
Enaknya emng pake daging sapi giling yaa, cuma klo  suami kurang bgtu suka..
.
Resep kulit risol anti gagalnya udh prnah saya share yaa ☺️
Silahkan bebas mau pake resep yg mana aja, punya siapa yg penting mah niatkan masuk dapur dlu ya mak 😁
.
Untuk isi risol klasik ini saya cma pake wortel & kentang.  Oiya ini tips biar gk cpet basi.. Kdang kan kita suka nemuin isian risol yg udh agak bau2 atau udh berlendir karna gak tahan lama..
Wortel & kentangnya dkukus terlebih dhulu sbelum dmasak ya.. Tunggu smp dingin bru siap dmasak.
.
Bumbunya saya hnya pakai bwang ptih & ebi (optional). Dtumis smp bnar2 matang, tmbah gulgar, lada bbuk, kaldu bbuk (optional), tambahkan sdkit larutan maizena.. Terakhir tmbahkan irisan daun sledri 😊
.
.
.
#risol #risolklasik #risolsayur #homemade #homecooked #bellekitchen #resepbybelle #foodphotography
  • Bismillah. . . 🖤🖤🖤
    Selamat sore, selamat hari rabu yg berasa kaya sabtu 😁
    Ini salah satu camilan favourite drumah yg klasik2 bgini paksu emng suka 😁 Knp klasik, karna isinya cuma sayuran aja gak pake cmpuran apa2..
    Enaknya emng pake daging sapi giling yaa, cuma klo suami kurang bgtu suka..
    .
    Resep kulit risol anti gagalnya udh prnah saya share yaa ☺️
    Silahkan bebas mau pake resep yg mana aja, punya siapa yg penting mah niatkan masuk dapur dlu ya mak 😁
    .
    Untuk isi risol klasik ini saya cma pake wortel & kentang. Oiya ini tips biar gk cpet basi.. Kdang kan kita suka nemuin isian risol yg udh agak bau2 atau udh berlendir karna gak tahan lama..
    Wortel & kentangnya dkukus terlebih dhulu sbelum dmasak ya.. Tunggu smp dingin bru siap dmasak.
    .
    Bumbunya saya hnya pakai bwang ptih & ebi (optional). Dtumis smp bnar2 matang, tmbah gulgar, lada bbuk, kaldu bbuk (optional), tambahkan sdkit larutan maizena.. Terakhir tmbahkan irisan daun sledri 😊
    .
    .
    .
    #risol #risolklasik #risolsayur #homemade #homecooked #bellekitchen #resepbybelle #foodphotography
  • 32 1 6 March, 2019
  • 3 tiers jungle theme cake
  • 3 tiers jungle theme cake
  • 42 1 6 March, 2019
  • 45 2 4 March, 2019
  • 3 tiers
  • 3 tiers
  • 38 1 2 March, 2019
  • Paw Patrol Cake
  • Paw Patrol Cake
  • 52 2 2 March, 2019
  • Black & Red roses...
  • Black & Red roses...
  • 34 1 27 February, 2019
  • Wedding Anniversary buttercream cake
  • Wedding Anniversary buttercream cake
  • 32 1 27 February, 2019
  • USD Cake. All Mocca Cake filling Mocca Buttercream inside 😋 It’s cool and yummy!
  • USD Cake. All Mocca Cake filling Mocca Buttercream inside 😋 It’s cool and yummy!
  • 91 1 27 February, 2019
  • 3 tier pillow cake (chocolate mud)
  • 3 tier pillow cake (chocolate mud)
  • 34 3 27 February, 2019
  • 🎂 🎂🎂🎂🎂 Kalo disuruh memilih kue mana yang mau dipilih di @belle_kitchen @bellekitchenjakarta maka pilihannya jatuh kepada KUE TEmA ANNIVERSARY ini... kenapa pilih kue ini karena kue ini mewakili rasa sayang aku ke papi mami.. mengingat kalo pas anniversary ditny mau kue apa pasti jawabnya yg biasa” aja, jadi untuk taun ini berharapnya bisa kasih Mami dan Papi yg LUAR BIASA 👰🏻🤵🏻... .

Dan kalo kepilih sebagai penemang udh ada bayangan mau kue yang bertema perjalnan cinta papi dan mami.. yaitu ada Piano dimana mami sedang memainkan pianonya dan papi yang tampak menikmatinya.. Karena papi suka sama mami pertama kali karena liat mami sedang main piano 🎹.. Dari situlah papi sering maen ke rumah mami.. dan mau ditambahin BULAN 🌙 juga. Karena mami suka lagu Teresia Teng yg Yue Liang Dai Biao Wo De Xin (Biarlah Bulan Mewakili Hatiku)... . 
Berharap dari kue ini bisa mewakili dan mengingatkan lagi perjalan cinta Papi dan Mami selama 31thn ini.. ❤️ .

Wish me luck 🙏🏻🙏🏻 #belle7thyears #bellekitchen #blesseddaughter #anniversarygift #anniversarycake
  • 🎂 🎂🎂🎂🎂 Kalo disuruh memilih kue mana yang mau dipilih di @belle_kitchen @bellekitchenjakarta maka pilihannya jatuh kepada KUE TEmA ANNIVERSARY ini... kenapa pilih kue ini karena kue ini mewakili rasa sayang aku ke papi mami.. mengingat kalo pas anniversary ditny mau kue apa pasti jawabnya yg biasa” aja, jadi untuk taun ini berharapnya bisa kasih Mami dan Papi yg LUAR BIASA 👰🏻🤵🏻... .

    Dan kalo kepilih sebagai penemang udh ada bayangan mau kue yang bertema perjalnan cinta papi dan mami.. yaitu ada Piano dimana mami sedang memainkan pianonya dan papi yang tampak menikmatinya.. Karena papi suka sama mami pertama kali karena liat mami sedang main piano 🎹.. Dari situlah papi sering maen ke rumah mami.. dan mau ditambahin BULAN 🌙 juga. Karena mami suka lagu Teresia Teng yg Yue Liang Dai Biao Wo De Xin (Biarlah Bulan Mewakili Hatiku)... .
    Berharap dari kue ini bisa mewakili dan mengingatkan lagi perjalan cinta Papi dan Mami selama 31thn ini.. ❤️ .

    Wish me luck 🙏🏻🙏🏻 #belle7thyears #bellekitchen #blesseddaughter #anniversarygift #anniversarycake
  • 27 0 24 February, 2019
  • 2 tiers Money Cake. Big Cake, 40cm chocolate mud cake & 30cm Vanilla strawberry cake. Now who wants some money (to eat)?? 😂
  • 2 tiers Money Cake. Big Cake, 40cm chocolate mud cake & 30cm Vanilla strawberry cake. Now who wants some money (to eat)?? 😂
  • 103 1 22 February, 2019
  • 1 month cake
  • 1 month cake
  • 60 3 14 hours ago
  • My lunch earlier today was all wrapped up with Helgas Bakehouse capsicum and roasted garlic wraps again. This time I used leftover chicken from yesterday's lunch and some veg and a side of herb mayo and it was delish! I find the packets last so long and stay so fresh because they actually seal back up really well. Miss T loves the wholemeal which you all see in her morning lunchbox prep. Softest wraps that don't rip and they stay wrapped up which is a big plus for me! 
The best thing about wraps is you can create a whole new meal using leftovers by adding a frw different ingredients and nobody would ever know. I especially live making grilled chicken wraps with cheese which I think I'll put on next week's menu because its so easy! Who doesnt love an effortless delicious meal?

What's your easy meal you always turn to when you just don't have time? .
.
.
.
.
.
.  #helgasbakehouse #AllWrappedUp
  • My lunch earlier today was all wrapped up with Helgas Bakehouse capsicum and roasted garlic wraps again. This time I used leftover chicken from yesterday's lunch and some veg and a side of herb mayo and it was delish! I find the packets last so long and stay so fresh because they actually seal back up really well. Miss T loves the wholemeal which you all see in her morning lunchbox prep. Softest wraps that don't rip and they stay wrapped up which is a big plus for me!
    The best thing about wraps is you can create a whole new meal using leftovers by adding a frw different ingredients and nobody would ever know. I especially live making grilled chicken wraps with cheese which I think I'll put on next week's menu because its so easy! Who doesnt love an effortless delicious meal?

    What's your easy meal you always turn to when you just don't have time? .
    .
    .
    .
    .
    .
    . #helgasbakehouse #AllWrappedUp
  • 340 34 18 February, 2019
  • Harry Potter Cake - “Henry” Potter
  • Harry Potter Cake - “Henry” Potter
  • 42 1 18 February, 2019
  • 2 tiers Paw Patrol Cake #fullicing
  • 2 tiers Paw Patrol Cake #fullicing
  • 38 1 18 February, 2019
  • Today I finally used my beautiful @lecreusetau ramekins and set up a lolly platter🙊 I have the metallic set that are the perfect size and a couple of the bigger sized ones in duck egg blue. I havent had time to make a dessert and I just wanted to use them already so I put my 3kg of @sweetsshoppe.com.au lollies to use haha! 
I often get asked how I can eat so many lollies🤣🤣 ok so I dont eat them all myself Lol. Like today, I had visitors so I had the lollies out for all to help themselves. And I give so many away when people visit, I'm like a forever party supplying party bags on their way out🤣  I do, however start with my favourites and then by the time they're finished I am over my sugar fix and slowly have one here or there🤷‍♀️ I do feel like I'm cheating on my chocolate and ice cream obsessio  with lollies though🙈 im obsessed with sour lollies! Hubby is opposite and loves chicos so we never fight over lollies 😋 my daughter isjt a fsn of lollies 💃not complaining that's for sure! 
Are you obsessed with lollies? Do you like sour lollies? Which are your fav?
  • Today I finally used my beautiful @lecreusetau ramekins and set up a lolly platter🙊 I have the metallic set that are the perfect size and a couple of the bigger sized ones in duck egg blue. I havent had time to make a dessert and I just wanted to use them already so I put my 3kg of @sweetsshoppe.com.au lollies to use haha!
    I often get asked how I can eat so many lollies🤣🤣 ok so I dont eat them all myself Lol. Like today, I had visitors so I had the lollies out for all to help themselves. And I give so many away when people visit, I'm like a forever party supplying party bags on their way out🤣 I do, however start with my favourites and then by the time they're finished I am over my sugar fix and slowly have one here or there🤷‍♀️ I do feel like I'm cheating on my chocolate and ice cream obsessio with lollies though🙈 im obsessed with sour lollies! Hubby is opposite and loves chicos so we never fight over lollies 😋 my daughter isjt a fsn of lollies 💃not complaining that's for sure!
    Are you obsessed with lollies? Do you like sour lollies? Which are your fav?
  • 554 104 17 February, 2019
  • Bismillah. . .🖤🖤🖤
Assalamu'alaikum. . . selamat sore, dsni abis trun hujan enaknya makan yg panas2, pedes, gurih..
Dr kmren emng lg pgn bgd mkan seblak, smp beli ceker nyetok dkulkas 😁
.
Kayanya bkin seblak mah udh pda jago ya, udh pd pnya racikan masing2..
Klo saya pling suka wrna kuahnya yg merah bgini, nnti terakhir tmbahin cabe rawit, daun bwang sama tmbahin cabe bubuk biar makin hot 😂
.
.
.
#seblak #seblakhot #seblakpedas #homemade #bellekitchen #bikinsendiri #masaksendiri #yummyfood #foodphotography
  • Bismillah. . .🖤🖤🖤
    Assalamu'alaikum. . . selamat sore, dsni abis trun hujan enaknya makan yg panas2, pedes, gurih..
    Dr kmren emng lg pgn bgd mkan seblak, smp beli ceker nyetok dkulkas 😁
    .
    Kayanya bkin seblak mah udh pda jago ya, udh pd pnya racikan masing2..
    Klo saya pling suka wrna kuahnya yg merah bgini, nnti terakhir tmbahin cabe rawit, daun bwang sama tmbahin cabe bubuk biar makin hot 😂
    .
    .
    .
    #seblak #seblakhot #seblakpedas #homemade #bellekitchen #bikinsendiri #masaksendiri #yummyfood #foodphotography
  • 32 0 17 February, 2019
  • 3 tier Cake
  • 3 tier Cake
  • 37 1 17 February, 2019
  • Baby Shark Pinkfong Cake
  • Baby Shark Pinkfong Cake
  • 69 3 16 February, 2019
  • Birthday Cake with money inside. Just pull the figurine 😄
  • Birthday Cake with money inside. Just pull the figurine 😄
  • 81 1 16 February, 2019
  • Family Cake. Thank u @steviagnecya ❤️😘 . HBD Anggi !
  • Family Cake. Thank u @steviagnecya ❤️😘 . HBD Anggi !
  • 105 4 15 February, 2019
  • Gimme all the shades of blue💙 I know my feed in the past had been filled with pink because of my kid's rooms but my favourite colour is blue and especially duck egg blue. So when I found these amazing products from @lecreusetau I just had to have them! They make the most beautiful products that just look amazing on display when not in use and are such great quality to actually use. The spatulas are so well made and durable I know they will be a forever piece in this home! And its a bonus that they suit our new mixer so well 🙊its a match made in blue heaven😍 
The mixer was one I couldn't stop thinking about so I had to get it. I had always imagined I'd get a pink mixer because for the longest time, that's all I had wanted but when I styled my pantry I just knew pink wasn't for me.  I do have splatters of pastel pink in there like bake tins and rolling pin etc but mainly for my daughter as we bake together and her fav colour is no surprise, pink! 
The best experience baking has been with my daughter.  She absolutely loves helping in the kitchen and we create such beautiful memories together. 
Do your kids love baking/cooking? What do you bake together? Give me ideas to put this mixer to work😊
  • Gimme all the shades of blue💙 I know my feed in the past had been filled with pink because of my kid's rooms but my favourite colour is blue and especially duck egg blue. So when I found these amazing products from @lecreusetau I just had to have them! They make the most beautiful products that just look amazing on display when not in use and are such great quality to actually use. The spatulas are so well made and durable I know they will be a forever piece in this home! And its a bonus that they suit our new mixer so well 🙊its a match made in blue heaven😍
    The mixer was one I couldn't stop thinking about so I had to get it. I had always imagined I'd get a pink mixer because for the longest time, that's all I had wanted but when I styled my pantry I just knew pink wasn't for me. I do have splatters of pastel pink in there like bake tins and rolling pin etc but mainly for my daughter as we bake together and her fav colour is no surprise, pink!
    The best experience baking has been with my daughter. She absolutely loves helping in the kitchen and we create such beautiful memories together.
    Do your kids love baking/cooking? What do you bake together? Give me ideas to put this mixer to work😊
  • 636 65 12 February, 2019
  • LOL Cake
  • LOL Cake
  • 46 4 12 February, 2019