#beautyaddict Instagram Photos & Videos

beautyaddict - 3.4m posts

Top Posts

  • G9 SKIN WHITE IN MILK MOISTURISING TONER 300ML
> Moisturizing, brightening, wrinkle improvement
> Big volume, mild and gentle usage
> Milk protein extract 10,000ppm, niacin amide, adenosine

Check it out here: https://bitsandbobsofbeauty.co.uk/g9-skin-white-in-milk-moisturising-toner-300ml/
  • G9 SKIN WHITE IN MILK MOISTURISING TONER 300ML
    > Moisturizing, brightening, wrinkle improvement
    > Big volume, mild and gentle usage
    > Milk protein extract 10,000ppm, niacin amide, adenosine

    Check it out here: https://bitsandbobsofbeauty.co.uk/g9-skin-white-in-milk-moisturising-toner-300ml/
  • 111 1 37 minutes ago
  • 💗 CONCOURS - BEAUTY ADDICT 💗
Avec @_celiart & @mbaeken on a décidé de vous faire gagner 2 poses en gel, donc une pose par poste ✨ (d’une valeur de 40€) !
Pour participer, il suffit de :
- Mentionne 2 copines qui aime se faire chouchouter, comme toi
- Follow @_celiart @lisaifi @mbaeken - Reposter la photo dans votre feed pour avoir plus de chances de gagner !

RÉSULTAT DU CONCOURS MARDI 2/04 !
  • 💗 CONCOURS - BEAUTY ADDICT 💗
    Avec @_celiart & @mbaeken on a décidé de vous faire gagner 2 poses en gel, donc une pose par poste ✨ (d’une valeur de 40€) !
    Pour participer, il suffit de :
    - Mentionne 2 copines qui aime se faire chouchouter, comme toi
    - Follow @_celiart @lisaifi @mbaeken - Reposter la photo dans votre feed pour avoir plus de chances de gagner !

    RÉSULTAT DU CONCOURS MARDI 2/04 !
  • 254 24 2 hours ago

Latest Instagram Posts

  • Live ⏭️ die young
  • Live ⏭️ die young
  • 0 1 58 seconds ago
  • “Care for yourself”
  • “Care for yourself”
  • 10 3 4 minutes ago
  • Z Skincare Luminous Glow Cream mengandung Niacinamide, Glycolid Acid, Lactic Acid, dan Chlorella Vulgaris Extract dengan kandungan manfaat : 
1. Mengontrol produksi minyak dan cocok digunakan untuk jenis kulit apa aja serta mencegah kulit berjerawat
2. Efektif melawan tanda - tanda penuaan karena mampu mempercepat pergantian sel kulit berkat efek eksfoliasinya
3. Mencerahkan dan memudarkan noda - noda di wajah
4. Menstimulasi produksi kolagen untuk menjaga kulit tetap kencang, kenyal dan terhindar dari garis - garis halus
—
Z Skincare is on the way to be yours.
They’re glowing, healthy, and beauty for every skin.
—
#zskincare #beauty #beautycare #perawatan #kecantikan #jakarta #beautyaddict #beautyclinicjakarta #skincare #healthyskin #glowingskin  #glowingskincare
  • Z Skincare Luminous Glow Cream mengandung Niacinamide, Glycolid Acid, Lactic Acid, dan Chlorella Vulgaris Extract dengan kandungan manfaat :
    1. Mengontrol produksi minyak dan cocok digunakan untuk jenis kulit apa aja serta mencegah kulit berjerawat
    2. Efektif melawan tanda - tanda penuaan karena mampu mempercepat pergantian sel kulit berkat efek eksfoliasinya
    3. Mencerahkan dan memudarkan noda - noda di wajah
    4. Menstimulasi produksi kolagen untuk menjaga kulit tetap kencang, kenyal dan terhindar dari garis - garis halus

    Z Skincare is on the way to be yours.
    They’re glowing, healthy, and beauty for every skin.

    #zskincare #beauty #beautycare #perawatan #kecantikan #jakarta #beautyaddict #beautyclinicjakarta #skincare #healthyskin #glowingskin #glowingskincare
  • 6 0 4 minutes ago
  • MASALAH STRETCHMARKS, ALERGI SABUN SAMPAI GELUPAS DAN BERDARAH SERTA MASALAH BAU BADAN. NAK PAKAI BODYSCRUB APA? - Linda🌸

Suka ain nak cadangkan pada Linda (bukan nama sebenar) untuk gunakan bodyscrub The Beauty Hacks flavour asam jawa. Tapi jangan risau tentang bau dia.

Mesti korang ingat bau dia macam asam jawa kat dapur korang tu kan. Oh tidak gais, bau dia akan buat korang surprise sebab wangi sangat. Fresh sebab tu elok sangat untuk badan bau bawang tu. 
So kenapa asam jawa? Meh ain cerita sikit tentang kebaikan asam jawa untuk kulit badan.

Asam Jawa atau bahasa Latin nya Tamarindus Indica kaya dengan vitamin, antioksida, mineral, karoten, magnesium dan potasium. 🌸Manfaat asam jawa untuk kecantikan kulit badan 
1) Hilangkan selulit
- asam jawa merupakan ubat semulajadi untuk masalah selulit 
2) Tanggalkan sel kulit mati - asam jawa mengandungi alpha hidroksil yang merupakan bahan untuk tanggalkan sel kulit mati 
3) Mencegah penuaan kulit - mengandungi vit c, serat asam dan antioksida yang menyihatkan kulit dan mencegah penuaan 
4) menghilangkan gelap dan daki degil di leher dan tengkuk

SO JOM KITA RASAI KEBAIKAN ASAM JAWA UNTUK KULIT BADAN 
#beautyblogger #beautyaddict #skincare #motd #instabeauty #beautyproduct #beautycare #skincaretips #skincareaddict #instaskincare #selfcareday #healthyskin #skincareaman #skintreatment
  • MASALAH STRETCHMARKS, ALERGI SABUN SAMPAI GELUPAS DAN BERDARAH SERTA MASALAH BAU BADAN. NAK PAKAI BODYSCRUB APA? - Linda🌸

    Suka ain nak cadangkan pada Linda (bukan nama sebenar) untuk gunakan bodyscrub The Beauty Hacks flavour asam jawa. Tapi jangan risau tentang bau dia.

    Mesti korang ingat bau dia macam asam jawa kat dapur korang tu kan. Oh tidak gais, bau dia akan buat korang surprise sebab wangi sangat. Fresh sebab tu elok sangat untuk badan bau bawang tu.
    So kenapa asam jawa? Meh ain cerita sikit tentang kebaikan asam jawa untuk kulit badan.

    Asam Jawa atau bahasa Latin nya Tamarindus Indica kaya dengan vitamin, antioksida, mineral, karoten, magnesium dan potasium. 🌸Manfaat asam jawa untuk kecantikan kulit badan
    1) Hilangkan selulit
    - asam jawa merupakan ubat semulajadi untuk masalah selulit
    2) Tanggalkan sel kulit mati - asam jawa mengandungi alpha hidroksil yang merupakan bahan untuk tanggalkan sel kulit mati
    3) Mencegah penuaan kulit - mengandungi vit c, serat asam dan antioksida yang menyihatkan kulit dan mencegah penuaan
    4) menghilangkan gelap dan daki degil di leher dan tengkuk

    SO JOM KITA RASAI KEBAIKAN ASAM JAWA UNTUK KULIT BADAN
    #beautyblogger #beautyaddict #skincare #motd #instabeauty #beautyproduct #beautycare #skincaretips #skincareaddict #instaskincare #selfcareday #healthyskin #skincareaman #skintreatment
  • 5 1 5 minutes ago
  • I do love a peel off face mask, their soooo satisfying aren’t they 💕 And their even better when their pink, iridescent and unicorn inspired 🦄 I’ve just used this new one by @yesto_uk and I loved it, they have a whole range of unicorn inspired skincare now too which looks so cute!!! 🦄🦄 (gifted)
  • I do love a peel off face mask, their soooo satisfying aren’t they 💕 And their even better when their pink, iridescent and unicorn inspired 🦄 I’ve just used this new one by @yesto_uk and I loved it, they have a whole range of unicorn inspired skincare now too which looks so cute!!! 🦄🦄 (gifted)
  • 9 3 6 minutes ago
  • Pucker up 👄 Time to bring that natural glow and smoothness back to your lips with our best-selling Laneige Lip Mask. Have you tried it yet? 📸: @twentysomethingplus
  • Pucker up 👄 Time to bring that natural glow and smoothness back to your lips with our best-selling Laneige Lip Mask. Have you tried it yet? 📸: @twentysomethingplus
  • 28 2 7 minutes ago
  • //Hello, it’s me! Looking forward to catching up on all my Insta posts in person 😭 ✈️//
  • //Hello, it’s me! Looking forward to catching up on all my Insta posts in person 😭 ✈️//
  • 38 3 7 minutes ago
  • Makeup has no rules! We’re absolutely
loving this faux freckle look created by makeup artist @leahbaines_mua using our creamy Brow Pomade applied with a Qtip. Would you recreate this look?
  • Makeup has no rules! We’re absolutely
    loving this faux freckle look created by makeup artist @leahbaines_mua using our creamy Brow Pomade applied with a Qtip. Would you recreate this look?
  • 8 2 9 minutes ago
  • Fave products for my day/night routine! Do you see any of your faves?! ✨
  • Fave products for my day/night routine! Do you see any of your faves?! ✨
  • 5 1 10 minutes ago
  • Damier Ebene Canvas. 👍👍👍25cm. ✨✨
welcome to contact me to order ❤️❤️
  • Damier Ebene Canvas. 👍👍👍25cm. ✨✨
    welcome to contact me to order ❤️❤️
  • 4 1 11 minutes ago
  • С приходом весны страшно тянет на чёрное 🖤🖤🖤
⠀ 
К чему бы это? К трауру по упущенным возможностям? 🤣
⠀ 
Как бы там ни было, но черный в сочетании с яркими акценами — действительно is the happiest color 🌚❤️
⠀ 
А у вас как сейчас обстоят дела с самым «счастливым» цветом? 👼🏻
⠀ 
Пальто с невероятной красоты подкладкой @calvinklein / брюки @wearmedicine @answear_ua / сумка цвета шампань @furla / суперстары @adidasoriginals
  • С приходом весны страшно тянет на чёрное 🖤🖤🖤

    К чему бы это? К трауру по упущенным возможностям? 🤣

    Как бы там ни было, но черный в сочетании с яркими акценами — действительно is the happiest color 🌚❤️

    А у вас как сейчас обстоят дела с самым «счастливым» цветом? 👼🏻

    Пальто с невероятной красоты подкладкой @calvinklein / брюки @wearmedicine @answear_ua / сумка цвета шампань @furla / суперстары @adidasoriginals
  • 10 4 13 minutes ago
  • //The trouble with trouble is, it starts out as fun 🤪//
  • //The trouble with trouble is, it starts out as fun 🤪//
  • 42 1 15 minutes ago
  • #LINEATIONBERBAGI
-
D-3 BLOOD DONATION WITH PALANG MERAH INDONESIA
-
Ayo bantu sesama dengan donor darah. Donor darah darimu dapat bermanfaat bagi 3 orang lainnya yang membutuhkan.
-
Selain donor darah, kamu bisa mencoba fasilitas akupunktur dan fisioterapi secara gratis!
Lengkapi kesehatan dirimu dengan peduli akan kesehatan jiwa dan pikiran melalui terapi psikosomatis BARS secara FREE!
Sehat di luar, sehat di dalam.
-
Info pendaftaran bisa melalui online, klik link yang tertera di bio, atau dapat menghubungi personal assistant untuk informasi lebih lanjut:
Nira (+62 878-8076-5599)
Zaka (+62 878-8070-5599)
Indra (+62 878-7786-5599)
  • #LINEATIONBERBAGI
    -
    D-3 BLOOD DONATION WITH PALANG MERAH INDONESIA
    -
    Ayo bantu sesama dengan donor darah. Donor darah darimu dapat bermanfaat bagi 3 orang lainnya yang membutuhkan.
    -
    Selain donor darah, kamu bisa mencoba fasilitas akupunktur dan fisioterapi secara gratis!
    Lengkapi kesehatan dirimu dengan peduli akan kesehatan jiwa dan pikiran melalui terapi psikosomatis BARS secara FREE!
    Sehat di luar, sehat di dalam.
    -
    Info pendaftaran bisa melalui online, klik link yang tertera di bio, atau dapat menghubungi personal assistant untuk informasi lebih lanjut:
    Nira (+62 878-8076-5599)
    Zaka (+62 878-8070-5599)
    Indra (+62 878-7786-5599)
  • 5 1 17 minutes ago
  • Prête pour la saison des mariages, baptêmes et communions?👰
Voici une idée d'une coiffure super facile à faire avec ghd!
📸Photo via @ghdspain
  • Prête pour la saison des mariages, baptêmes et communions?👰
    Voici une idée d'une coiffure super facile à faire avec ghd!
    📸Photo via @ghdspain
  • 6 1 17 minutes ago
  • Pronta per la stagione dei matrimoni, battesimi e comunioni? 👰
Qui trovi una super idea per un'acconciatura semplice che potrai realizzare con ghd!
📸Foto di @ghdspain
  • Pronta per la stagione dei matrimoni, battesimi e comunioni? 👰
    Qui trovi una super idea per un'acconciatura semplice che potrai realizzare con ghd!
    📸Foto di @ghdspain
  • 5 1 18 minutes ago
  • Pronto para a temporada de casamentos, batismos e comunhões? 👰 Aqui está uma idéia de um penteado super fácil de fazer com ghd!
📸Foto via @ghdspain
  • Pronto para a temporada de casamentos, batismos e comunhões? 👰 Aqui está uma idéia de um penteado super fácil de fazer com ghd!
    📸Foto via @ghdspain
  • 4 1 18 minutes ago
  • ¿Preparada para la temporada de bodas, bautizos y comuniones? 👰
¡Aquí tienes una idea de peinado súper sencillo de hacer con ghd!
📸 Foto vía @ghdspain
  • ¿Preparada para la temporada de bodas, bautizos y comuniones? 👰
    ¡Aquí tienes una idea de peinado súper sencillo de hacer con ghd!
    📸 Foto vía @ghdspain
  • 33 2 18 minutes ago
  • LOVE this look by the talented @bellebynicole with her unichrome ombré nails 😍 if you aren’t already following her get on it! 
Remember to tag us in your photos to be featured on our page 💕
  • LOVE this look by the talented @bellebynicole with her unichrome ombré nails 😍 if you aren’t already following her get on it!
    Remember to tag us in your photos to be featured on our page 💕
  • 17 1 18 minutes ago
  • It’s obvious that Kylie Cosmetics sells out faster like a lightning bolt. However, this highly anticipated Valentines edition products could be yours, FOR FREE! Curious how? Stay tuned, sit back and relax for our post at 8pm TONIGHT.
  • It’s obvious that Kylie Cosmetics sells out faster like a lightning bolt. However, this highly anticipated Valentines edition products could be yours, FOR FREE! Curious how? Stay tuned, sit back and relax for our post at 8pm TONIGHT.
  • 9 1 39 minutes ago
  • 373 16 20 hours ago
  • A few years ago, when I was looking for things related to Roger, nothing existed. Happy to see things evolve. I never thought that one day he would have his own brand. 
Love Queen and this man so much.
@rogertaylorofficial @sarinabee
 #taylored
  • A few years ago, when I was looking for things related to Roger, nothing existed. Happy to see things evolve. I never thought that one day he would have his own brand.
    Love Queen and this man so much.
    @rogertaylorofficial @sarinabee
    #taylored
  • 871 18 23 March, 2019
  • New products to test.
  • New products to test.
  • 1,295 23 20 March, 2019
  • DESERT QUEEN! 💗Striking pink! 
I know I am going to create some beautiful looks with this stunning @meccamaxima @meccamax palette.
  • DESERT QUEEN! 💗Striking pink!
    I know I am going to create some beautiful looks with this stunning @meccamaxima @meccamax palette.
  • 45 10 9 March, 2019