#assalamualaikum Instagram Photos & Videos

assalamualaikum - 1.3m posts

Top Posts

  • happy belated birthday my beloved husband
.

@fahmiyuseri turn 28 y/o🎉 ilove u to the moon 🌝 and u turn back to earth 🌍 😜
.
.

firstly i’m sorry kalau terkurang untuk birthday tahun ni .. syg dh cuba buat yg terbaik memandangkan baru 2 weeks kerja and susah sbb 24jam brkepit tapi tu bukan alasan untuk tak buat yang terbaik kt husband sendirikn💕 .
.

Mula2 tak pernah expect nak bagi hadiah nintendo switch sebab b dah ada ps4. tapi hari2 b tengok switch tu dekat lazada wpon syg thu b mampu bli ni.. so batalkan niat first nak beli iwatch walaupon dah 2x pergi survey😪 .
.

Dulu b tak pernah berkira walaupon sedikit .. sebab dulu percintaan jarak jauh (PJJ). tiap2 bulan wajib jumpa. samaada b kena balik kelantan or syg pergi sana .. banyak membazir tiket flight, tempat tinggal mkn minum .. semua b tanggung .. kalau nak kira satu2 memang tak habis .. dari dulu sampai sekarang b tak pernah putus asa dengan syg .. walaupon banyak kelemahan yg b tahu b boleh terima and baiki .. Alhamdulillah apa yang dirancang menjadi .. 😊 . . .
.
Tahun ni nak buat lain sikit .. 4x sambut bday. 1st b dah tidur kejut pukul12am bg kek and lilin je haha ..
2nd hantar hot air balloon dekat tempat b kerja .. masa tu nyaris2 tak sempat sebab kerja banyak sikit nak keluar tak boleh lama2 .. 3rd b yg belanja kat restoren nasi arab cyberjaya .. malam sebelum tu tersalah cakap bagi game yg boleh main atas train .. mula2 bgthu beli psvr tapi lepas tersalah cakap tu boleh tengok dia punya reaksi happy sangat2 .. 4th lunch dkt majestic hotel .
.

Walaupon balut hadiah dengan 5x plastik buruk tapi dalam tu hadiah berharga ok😜 so jangan pandang luaran yer .. nak beli kotak tapi susah nak bawak balik besar2 .. then cari solution lain last minit .. idea ni boleh laa pakai bagi dee untuk nak jimat .
.

So @fahmiyuseri .. thnks sangat terima baik buruk bini b ni .. pimpin kearah yang betul .. apa yang kurang b topup kan .. syg doa b bahagio sapa bilo2 dunia and akhirat .. ameen2 .
.
.

#marchbaby #12march #fahmiturn28 #assalamualaikum 
#tiktok #tiktokchallenge #tiktokhot #tiktokseleb #tiktokapp @tiktok.malaysia @musically_malaysia.__ #musically #musicgeli #musicallymalaysia #tiktokindonesia #fahmidee
  • happy belated birthday my beloved husband
    .

    @fahmiyuseri turn 28 y/o🎉 ilove u to the moon 🌝 and u turn back to earth 🌍 😜
    .
    .

    firstly i’m sorry kalau terkurang untuk birthday tahun ni .. syg dh cuba buat yg terbaik memandangkan baru 2 weeks kerja and susah sbb 24jam brkepit tapi tu bukan alasan untuk tak buat yang terbaik kt husband sendirikn💕 .
    .

    Mula2 tak pernah expect nak bagi hadiah nintendo switch sebab b dah ada ps4. tapi hari2 b tengok switch tu dekat lazada wpon syg thu b mampu bli ni.. so batalkan niat first nak beli iwatch walaupon dah 2x pergi survey😪 .
    .

    Dulu b tak pernah berkira walaupon sedikit .. sebab dulu percintaan jarak jauh (PJJ). tiap2 bulan wajib jumpa. samaada b kena balik kelantan or syg pergi sana .. banyak membazir tiket flight, tempat tinggal mkn minum .. semua b tanggung .. kalau nak kira satu2 memang tak habis .. dari dulu sampai sekarang b tak pernah putus asa dengan syg .. walaupon banyak kelemahan yg b tahu b boleh terima and baiki .. Alhamdulillah apa yang dirancang menjadi .. 😊 . . .
    .
    Tahun ni nak buat lain sikit .. 4x sambut bday. 1st b dah tidur kejut pukul12am bg kek and lilin je haha ..
    2nd hantar hot air balloon dekat tempat b kerja .. masa tu nyaris2 tak sempat sebab kerja banyak sikit nak keluar tak boleh lama2 .. 3rd b yg belanja kat restoren nasi arab cyberjaya .. malam sebelum tu tersalah cakap bagi game yg boleh main atas train .. mula2 bgthu beli psvr tapi lepas tersalah cakap tu boleh tengok dia punya reaksi happy sangat2 .. 4th lunch dkt majestic hotel .
    .

    Walaupon balut hadiah dengan 5x plastik buruk tapi dalam tu hadiah berharga ok😜 so jangan pandang luaran yer .. nak beli kotak tapi susah nak bawak balik besar2 .. then cari solution lain last minit .. idea ni boleh laa pakai bagi dee untuk nak jimat .
    .

    So @fahmiyuseri .. thnks sangat terima baik buruk bini b ni .. pimpin kearah yang betul .. apa yang kurang b topup kan .. syg doa b bahagio sapa bilo2 dunia and akhirat .. ameen2 .
    .
    .

    #marchbaby #12march #fahmiturn28 #assalamualaikum
    #tiktok #tiktokchallenge #tiktokhot #tiktokseleb #tiktokapp @tiktok.malaysia @musically_malaysia.__ #musically #musicgeli #musicallymalaysia #tiktokindonesia #fahmidee
  • 3,088 30 19 March, 2019

Latest Instagram Posts

  • Koleksi #dayangcinderella .
RM85 SM|RM90 SS
Termasuk Poslaju
🎀🎀🎀🎀🎀🎀
.
📌Material: cotton stretchable with gold lace
.
📌Size : Freesize normal, Plus size
(please refer chart's pic)
.
📲Whatsapp 0139782967 to purchase
.
📦Process order within 2 working day after payment
.
🚫No refund & exchange
.
  • Koleksi #dayangcinderella .
    RM85 SM|RM90 SS
    Termasuk Poslaju
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    .
    📌Material: cotton stretchable with gold lace
    .
    📌Size : Freesize normal, Plus size
    (please refer chart's pic)
    .
    📲Whatsapp 0139782967 to purchase
    .
    📦Process order within 2 working day after payment
    .
    🚫No refund & exchange
    .
  • 0 1 1 minute ago
  • Koleksi #dayangcinderella .
RM85 SM|RM90 SS
Termasuk Poslaju
🎀🎀🎀🎀🎀🎀
.
📌Material: cotton stretchable with gold lace
. 📌Size : Freesize normal, Plus size
(please refer chart's pic)
.
📲Whatsapp 0139782967 to purchase
.
📦Process order within 2 working day after payment
.
🚫No refund & exchange
.
  • Koleksi #dayangcinderella .
    RM85 SM|RM90 SS
    Termasuk Poslaju
    🎀🎀🎀🎀🎀🎀
    .
    📌Material: cotton stretchable with gold lace
    . 📌Size : Freesize normal, Plus size
    (please refer chart's pic)
    .
    📲Whatsapp 0139782967 to purchase
    .
    📦Process order within 2 working day after payment
    .
    🚫No refund & exchange
    .
  • 2 1 1 minute ago
  • Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 😘
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari😅
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 😱
.
Mudahkan? 😊 nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 🙋
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
  • Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 😘
    .
    3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari😅
    .
    Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 😱
    .
    Mudahkan? 😊 nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 🙋
    .
    🤳 Klik link di bio untuk fast respon
    .
    #assalamualaikum
    #myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
  • 2 0 4 minutes ago
  • Apakah kesan memakai set MEERACLE  di muka?
.
✅ Jerawat makin kurang
✅ JERAGAT Pudar & lama kelamaan hilang
✅ Blackhead degil terkeluar sendiri
✅ Kulit muka kurang berminyak
✅ Parut jerawat cepat pudar
✅ Muka makin glowing,flawless dan tidak kusam lagi
✅ Pori-pori makin mengecil
✅ Kulit serta merta lembut dan lembab seperti pelakon korea ✅ Kulit kering terus hilang dan kulit terasa segar seperti lepas mencuci muka
✅ Kulit terasa ringan dan bersih
.
.
WS✅011-60721276
[Aida]
  • Apakah kesan memakai set MEERACLE di muka?
    .
    ✅ Jerawat makin kurang
    ✅ JERAGAT Pudar & lama kelamaan hilang
    ✅ Blackhead degil terkeluar sendiri
    ✅ Kulit muka kurang berminyak
    ✅ Parut jerawat cepat pudar
    ✅ Muka makin glowing,flawless dan tidak kusam lagi
    ✅ Pori-pori makin mengecil
    ✅ Kulit serta merta lembut dan lembab seperti pelakon korea ✅ Kulit kering terus hilang dan kulit terasa segar seperti lepas mencuci muka
    ✅ Kulit terasa ringan dan bersih
    .
    .
    WS✅011-60721276
    [Aida]
  • 25 3 12 minutes ago
  • Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 😘
.
3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari😅
.
Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 😱
.
Mudahkan? 😊 nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 🙋
.
🤳 Klik link di bio untuk fast respon
.
#assalamualaikum
#myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
  • Nak tak kami bagi 3 tips untuk glowing kan muka anda ? 😘
    .
    3 tips ini jika anda gunakan, muka anda akan glowing dari kawan-kawan anda yang selalu mengata anda setiap hari😅
    .
    Yang pertama anda perlu gunakan Myna masker. Kedua anda perlu konsisten / amalkan setiap hari dan yang ketiga anda akan dapat hasil seawal sebulan sahaja 😱
    .
    Mudahkan? 😊 nak tak kami bantu anda untuk selesaikan masalah anda dengan hanya 3 tips ini 🙋
    .
    🤳 Klik link di bio untuk fast respon
    .
    #assalamualaikum
    #myna #mynabeauty #mynabeautysolution #beauty #mask #maskerwajah #insta #instagram #instaphoto #instafamous #kualalumpur
  • 10 0 16 minutes ago
  • [TAK PERLU SOLEKAN TEBAL]

Dengan penjagaan kulit yang sempurna, anda tidak memerlukan solekan yang tebal kerana kulit anda akan berseri secara semulajadi. .
Mulakan hari anda dengan Meeracle Facial Serum dan dapatkan kulit wajah idaman anda.
.
.
#allnewmeeracle
#teamMeeracleZZ 
#formulagemstone
.
.
WS✅011-60721276
[Aida]
  • [TAK PERLU SOLEKAN TEBAL]

    Dengan penjagaan kulit yang sempurna, anda tidak memerlukan solekan yang tebal kerana kulit anda akan berseri secara semulajadi. .
    Mulakan hari anda dengan Meeracle Facial Serum dan dapatkan kulit wajah idaman anda.
    .
    .
    #allnewmeeracle
    #teamMeeracleZZ
    #formulagemstone
    .
    .
    WS✅011-60721276
    [Aida]
  • 36 4 17 minutes ago
  • 📔 Les Petits Mots de l’islam (1/5) As salamu alaykoum - Incha Allah 📖 47 pg 💰8 €
.
Quand il apprend ses premières invocations, votre enfant ne les comprend que de manière intuitive. Néanmoins, leur signification et leur profondeur restent encore à acquérir. La série des Petits mots de l’islam contribue à faire comprendre certaines invocations quotidiennes qui font partie intégrante de l’univers commun musulman. Grâce à Amin et Amina, les héros de cette série, votre enfant apprendra la signification de chaque invocation, son importance religieuse et spirituelle, ainsi que les circonstances dans lesquelles l’utiliser. A la fin de chaque ouvrage, des jeux permettront d’aider votre enfant à ancrer les connaissances acquises au fil des pages. . 📱 Pour toute question, n'hésitez pas à nous contacter en MP ou librairietesnim@gmail.com
.
@editionstawhid #lespetitsmotsdelislam #assalamualaikum #inchallah #islam #enfantsmusulmans #éditionstawhid #librairietesnim #librairieislamiqueenligne #librairiemusulmane #boutiqueislamiqueenligne #livreislamique
  • 📔 Les Petits Mots de l’islam (1/5) As salamu alaykoum - Incha Allah 📖 47 pg 💰8 €
    .
    Quand il apprend ses premières invocations, votre enfant ne les comprend que de manière intuitive. Néanmoins, leur signification et leur profondeur restent encore à acquérir. La série des Petits mots de l’islam contribue à faire comprendre certaines invocations quotidiennes qui font partie intégrante de l’univers commun musulman. Grâce à Amin et Amina, les héros de cette série, votre enfant apprendra la signification de chaque invocation, son importance religieuse et spirituelle, ainsi que les circonstances dans lesquelles l’utiliser. A la fin de chaque ouvrage, des jeux permettront d’aider votre enfant à ancrer les connaissances acquises au fil des pages. . 📱 Pour toute question, n'hésitez pas à nous contacter en MP ou librairietesnim@gmail.com
    .
    @editionstawhid #lespetitsmotsdelislam #assalamualaikum #inchallah #islam #enfantsmusulmans #éditionstawhid #librairietesnim #librairieislamiqueenligne #librairiemusulmane #boutiqueislamiqueenligne #livreislamique
  • 1 0 22 minutes ago
  • Mood tak berapa nak okay, tu muka masyam 😶

#assalamualaikum
  • Mood tak berapa nak okay, tu muka masyam 😶

    #assalamualaikum
  • 120 14 28 minutes ago
  • Hebatt..!!😍😍 Penangan serapat manja by Qm nii..
Belum vuba xtahu😊

Aset yg jatuh, londeh boleh segar mcm anak dara💃💃 KHASIAT & KEISTIMEWAAN SERAPAT MANJA - Mencerahkan & mencantikkan kulit seluruh badan
- Melicinkan, menghalus & menganjalkan kulit wajah
- Merawat masalah jerawat, kulit berminyak, kusam dan jeragat
- Merapatkan & mengetatkan saluran faraj (kekal DARA)
- Mencerahkan celah peha, belakang leher, siku, tumit dan bawah ketiak
- Menaikkan, membesarkan & memontok pejalkan punggung dan payudara
- Mengecutkan dan menyihatkan rahim
- Menstabilkan hormon
- Melancarkan kitaran haid
- Merawat keputihan & faraj becak
- Mengatasi masalah bau badan
- Memulihkan tenaga batin
- Menaikkan nafsu untuk bersama suami
- Bentuk badan lebih mantap, langsing bertenaga ** Sesuai untuk perempuan yang sudah berkahwin atau belum berkahwin.  KESAN HEBAT YANG AKAN ANDA RASAI SELEPAS AMALKAN SERAPAT MANJA ❤Payudara akan berdenyut2 untuk membesar dan anjal. !!
❤Melancarkan pengaliran susu (sesuai bagi ibu yg menyusukan baby) ❤Faraj makin mengecil dan mengetat..!!
❤Senggugut hilang..!!
❤Kulit makin licin dan putih..!!
❤Jerawat mengecut..!!
❤Parut dan jeragat mula pudar..!!
❤Haid makin stabil..!!
❤Hubungan intim makin rancak dan ghairah..!! Anda tak pilih mmg anda yg rugi..!! Supplement pertama all in one yg betul2 berkesan 
#serapatmanja
#jamuviral
#fashasanda
#lulusKKM #jrm #harumnita #bizzibody #nakketat #rahim #rahimkembang #keputihan #bodymantop #cantikluardalam #jusgoyangrapat #kakkm #janganmengata #qmoriginal #like4like #like4follow #assalamualaikum #shawlkeknis #cardigenlabuh #asetwanita #dianzvitc #kuputeh #pamoga #milkbooster #susuibu #dalampantang
  • Hebatt..!!😍😍 Penangan serapat manja by Qm nii..
    Belum vuba xtahu😊

    Aset yg jatuh, londeh boleh segar mcm anak dara💃💃 KHASIAT & KEISTIMEWAAN SERAPAT MANJA - Mencerahkan & mencantikkan kulit seluruh badan
    - Melicinkan, menghalus & menganjalkan kulit wajah
    - Merawat masalah jerawat, kulit berminyak, kusam dan jeragat
    - Merapatkan & mengetatkan saluran faraj (kekal DARA)
    - Mencerahkan celah peha, belakang leher, siku, tumit dan bawah ketiak
    - Menaikkan, membesarkan & memontok pejalkan punggung dan payudara
    - Mengecutkan dan menyihatkan rahim
    - Menstabilkan hormon
    - Melancarkan kitaran haid
    - Merawat keputihan & faraj becak
    - Mengatasi masalah bau badan
    - Memulihkan tenaga batin
    - Menaikkan nafsu untuk bersama suami
    - Bentuk badan lebih mantap, langsing bertenaga ** Sesuai untuk perempuan yang sudah berkahwin atau belum berkahwin. KESAN HEBAT YANG AKAN ANDA RASAI SELEPAS AMALKAN SERAPAT MANJA ❤Payudara akan berdenyut2 untuk membesar dan anjal. !!
    ❤Melancarkan pengaliran susu (sesuai bagi ibu yg menyusukan baby) ❤Faraj makin mengecil dan mengetat..!!
    ❤Senggugut hilang..!!
    ❤Kulit makin licin dan putih..!!
    ❤Jerawat mengecut..!!
    ❤Parut dan jeragat mula pudar..!!
    ❤Haid makin stabil..!!
    ❤Hubungan intim makin rancak dan ghairah..!! Anda tak pilih mmg anda yg rugi..!! Supplement pertama all in one yg betul2 berkesan
    #serapatmanja
    #jamuviral
    #fashasanda
    #lulusKKM #jrm #harumnita #bizzibody #nakketat #rahim #rahimkembang #keputihan #bodymantop #cantikluardalam #jusgoyangrapat #kakkm #janganmengata #qmoriginal #like4like #like4follow #assalamualaikum #shawlkeknis #cardigenlabuh #asetwanita #dianzvitc #kuputeh #pamoga #milkbooster #susuibu #dalampantang
  • 3 1 33 minutes ago
  • Panas panasss landingg kat UM malem niee. Sambaq teruih depa! 😍😍🤤🤤
  • Panas panasss landingg kat UM malem niee. Sambaq teruih depa! 😍😍🤤🤤
  • 3 1 17 hours ago