#AgentWanted Instagram Photos & Videos

AgentWanted - 907.8k posts

Top Posts

  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
CANTIK SUNGGUH CIPTAAN TUHAN..... @missfazura 💙🦋 TAKE CARE OF YOUR INNER , SPIRITUAL BEAUTY THAT WILL REFLECT IN YOUR FACE .. #trudollybyfazura ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cantik dan sihat dengan cara yg paling comel , seronok , semulajadi dan mudah ! ! 💖🍭✨🦄
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dapatkan TruDolly Beauty Booster dgn hanya RM 59 sahaja ! Weeeeeeee ! Lots of LOVE LOVE LOVE !! @missfazura 💖🍭
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MENGAPA KULIT ANDA MEMERLUKAN BEAUTY BOOSTER?🍓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.✔️• Mengembalikan keanjalan kulit dan seri wajah
.✔️•	Menghilangkan kesan parut jerawat
.✔️•	Mengawal sel- sel kulit wajah daripada rosak
.✔️•	Mengubati penyakit kulit dan kulit kering
.✔️•	Kulit akan kelihatan lebih cerah, anjal dan gebu
-

KUNYAH KUNYAH CANTEKSSS !! MUDAH & SANGAT JIMAT ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp Now📲  011.1083.8832  to make it yours ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍📍📍 COD COVERAGE ALL AREA 📍📍📍-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERLING MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BAZAR KARAT⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ DANGA BAY
-

#trudolly #trudollybyfazura #vdolly #trufitz #trufitzjohorbahru #missfazura #fazura #fattahamin #fattzura  #terbaik #nakkurus #cinta #malaysia #codjohorbahru #johorbahru #artismalaysia  #tv3 #jomcantik #tipsdiet #kulitcantik  #trudollyjb  #bazaaronline #sayajualonline #shawl #jdt #teamlarisdolly #trudollyjohorbahru #zahirah  #dramasangat #agentwanted
  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    CANTIK SUNGGUH CIPTAAN TUHAN..... @missfazura 💙🦋 TAKE CARE OF YOUR INNER , SPIRITUAL BEAUTY THAT WILL REFLECT IN YOUR FACE .. #trudollybyfazura ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Cantik dan sihat dengan cara yg paling comel , seronok , semulajadi dan mudah ! ! 💖🍭✨🦄
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Dapatkan TruDolly Beauty Booster dgn hanya RM 59 sahaja ! Weeeeeeee ! Lots of LOVE LOVE LOVE !! @missfazura 💖🍭
    . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    MENGAPA KULIT ANDA MEMERLUKAN BEAUTY BOOSTER?🍓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .✔️• Mengembalikan keanjalan kulit dan seri wajah
    .✔️• Menghilangkan kesan parut jerawat
    .✔️• Mengawal sel- sel kulit wajah daripada rosak
    .✔️• Mengubati penyakit kulit dan kulit kering
    .✔️• Kulit akan kelihatan lebih cerah, anjal dan gebu
    -

    KUNYAH KUNYAH CANTEKSSS !! MUDAH & SANGAT JIMAT ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Whatsapp Now📲 011.1083.8832 to make it yours ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📍📍📍 COD COVERAGE ALL AREA 📍📍📍-
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ PERLING MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BAZAR KARAT⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ DANGA BAY
    -

    #trudolly #trudollybyfazura #vdolly #trufitz #trufitzjohorbahru #missfazura #fazura #fattahamin #fattzura #terbaik #nakkurus #cinta #malaysia #codjohorbahru #johorbahru #artismalaysia #tv3 #jomcantik #tipsdiet #kulitcantik #trudollyjb #bazaaronline #sayajualonline #shawl #jdt #teamlarisdolly #trudollyjohorbahru #zahirah #dramasangat #agentwanted
  • 1,510 25 23 February, 2019
  • Kenapa Anda Perlu Jadi Agent Kami?
.
1.🌸TIADA YURAN TIADA TARGET🌸
Tiada yuran tiada target yang dikenakan setiap bulan. Anda hanya perlu membeli KHIMAR KHADEEJA sebanyak 6 helai (setiap warna satu) untuk melayakkan diri anda menjadi agent  Zayyan Arrayyan dan  Zayyan Exclusive. Tiada minimum pembelian stock diperlukan selepas itu. Anda boleh membeli stock mengikut permintaan.
.
2. 🌸BAHAN IKLAN DISEDIAKAN🌸
Korang cuma perlu copy paste sahaja ayat iklan, gambar dan testimoni. Segalanya kami sediakan! Setiap minggu  hq akan menyediakan bahan marketing yang terbaru dan terkini untuk kegunaan promosi anda. Nak belajar buat iklan dan ayat pun boleh. Kami akan guide sebaiknya.
.
3.🌸REWARD UNTUK JUALAN TERTINGGI 🌸
Sebagai galakkan dan tanda terima kasih, kami akan menyediakan reward kepada  mereka yang berjaya menjual 20 pcs barangan Zayyan Arrayyan dan Zayyan Exclusive setiap bulan. Makin tinggi jualan anda semakin lumayan reward anda. Anda rajin anda bukan sahaja dapat menjana dan menambah pendapatan, malah anda juga dapat reward. REWARD setiap bulan okeyy.  Untung kan? 🤩
.
4.🌸 INCOME TAMBAHAN 🌸
Setiap item yang anda berjaya jual anda akan mendapat komisyen sehingga Rm 60.00 setiap satu!! Jangan selesa bergantung kepada satu income sahaja. Peluang buat duit ada didepan mata. Selain itu, anda boleh menggunakan Zayyan Arrayyan sebagai sala satu platform untuk anda menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Siapa tahu, anda mempunyai bakat Keusahawan yang terpendam. Kan? 😘
.
5.🌸TEMPAT TERHAD🌸
Anda adalah aset kami yang amat berharga, maka kami harus menjaga kepentingan anda. Tempat adalah terhad. 1 Daerah 1 agent sahaja.
.
.
Tunggu apa lagi tu.. Whatsapp 017 7978575 sekarang.
.
.
#agentwanted #dropshipwanted #agentsingapore #agentbrunei
  • Kenapa Anda Perlu Jadi Agent Kami?
    .
    1.🌸TIADA YURAN TIADA TARGET🌸
    Tiada yuran tiada target yang dikenakan setiap bulan. Anda hanya perlu membeli KHIMAR KHADEEJA sebanyak 6 helai (setiap warna satu) untuk melayakkan diri anda menjadi agent Zayyan Arrayyan dan Zayyan Exclusive. Tiada minimum pembelian stock diperlukan selepas itu. Anda boleh membeli stock mengikut permintaan.
    .
    2. 🌸BAHAN IKLAN DISEDIAKAN🌸
    Korang cuma perlu copy paste sahaja ayat iklan, gambar dan testimoni. Segalanya kami sediakan! Setiap minggu hq akan menyediakan bahan marketing yang terbaru dan terkini untuk kegunaan promosi anda. Nak belajar buat iklan dan ayat pun boleh. Kami akan guide sebaiknya.
    .
    3.🌸REWARD UNTUK JUALAN TERTINGGI 🌸
    Sebagai galakkan dan tanda terima kasih, kami akan menyediakan reward kepada mereka yang berjaya menjual 20 pcs barangan Zayyan Arrayyan dan Zayyan Exclusive setiap bulan. Makin tinggi jualan anda semakin lumayan reward anda. Anda rajin anda bukan sahaja dapat menjana dan menambah pendapatan, malah anda juga dapat reward. REWARD setiap bulan okeyy. Untung kan? 🤩
    .
    4.🌸 INCOME TAMBAHAN 🌸
    Setiap item yang anda berjaya jual anda akan mendapat komisyen sehingga Rm 60.00 setiap satu!! Jangan selesa bergantung kepada satu income sahaja. Peluang buat duit ada didepan mata. Selain itu, anda boleh menggunakan Zayyan Arrayyan sebagai sala satu platform untuk anda menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Siapa tahu, anda mempunyai bakat Keusahawan yang terpendam. Kan? 😘
    .
    5.🌸TEMPAT TERHAD🌸
    Anda adalah aset kami yang amat berharga, maka kami harus menjaga kepentingan anda. Tempat adalah terhad. 1 Daerah 1 agent sahaja.
    .
    .
    Tunggu apa lagi tu.. Whatsapp 017 7978575 sekarang.
    .
    .
    #agentwanted #dropshipwanted #agentsingapore #agentbrunei
  • 509 2 24 February, 2019

Latest Instagram Posts

  • Selamat pagi semuaaa kesayangan sis, Salam Rabu yang indahhhh, giteww!! Indah kalau dh mulakan pagi uols dengan Chocofit okay! Sis nak pesan, kalau xsuka makan HEAVY BREAKFAST, boleh minum Chocofit tengahari lepas lunch k, kalau minum pagi selepas HEAVY BREAKFAST mmg cunz sgt2, uols akan rasa bertenaga sepanjang hari! 
Malam Jangan Lemonfit k, best gila tau Lemonfit🍋 ni, habis segala Toksik2 dalam bdan dia buang. Sape2 yg suka makan banyak, elok sgt detox dengan Lemonfit🍋 sblm tido😋

Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk!  Uols rasa baru tauu camana best tau!

Apa itu LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition Candy pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

Selagi stock masih ada ya😍

Nak sental daki2 berkarat yg dh bertahun2 tu jgn lupa Choco Bar okay❤

Coming Soon,
💄 LANA DREAM SKIN (skincare)
💄 CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION 💄 CHOCO WHITE (skin supplement)

#comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus
  • Selamat pagi semuaaa kesayangan sis, Salam Rabu yang indahhhh, giteww!! Indah kalau dh mulakan pagi uols dengan Chocofit okay! Sis nak pesan, kalau xsuka makan HEAVY BREAKFAST, boleh minum Chocofit tengahari lepas lunch k, kalau minum pagi selepas HEAVY BREAKFAST mmg cunz sgt2, uols akan rasa bertenaga sepanjang hari!
    Malam Jangan Lemonfit k, best gila tau Lemonfit🍋 ni, habis segala Toksik2 dalam bdan dia buang. Sape2 yg suka makan banyak, elok sgt detox dengan Lemonfit🍋 sblm tido😋

    Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa baru tauu camana best tau!

    Apa itu LEMON FIT🍋?
    Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
    Fungsi Lemon Fit🍋:-
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

    Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition Candy pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

    Selagi stock masih ada ya😍

    Nak sental daki2 berkarat yg dh bertahun2 tu jgn lupa Choco Bar okay❤

    Coming Soon,
    💄 LANA DREAM SKIN (skincare)
    💄 CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION 💄 CHOCO WHITE (skin supplement)

    #comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
    #chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
  • 0 0 1 minute ago
  • Bismillah... Anda rasa kakji ada masa nak sakit kepala? Hehe. 
Bertambah sihat kalau uols join team kakji sekarang tau. Nak join jangan malu malu esok gaji kan. Meh la laburkan duit gaji sikit untuk join biznes #fleulrrperfumekereta yang sangat best best sangat.

Tekan link ni ye.. 😆

Tekan link di bio ok
http://www.wasap.my/60136444740/nakjadiagent

#stokisfleurselangor #agentwanted
  • Bismillah... Anda rasa kakji ada masa nak sakit kepala? Hehe.
    Bertambah sihat kalau uols join team kakji sekarang tau. Nak join jangan malu malu esok gaji kan. Meh la laburkan duit gaji sikit untuk join biznes #fleulrrperfumekereta yang sangat best best sangat.

    Tekan link ni ye.. 😆

    Tekan link di bio ok
    http://www.wasap.my/60136444740/nakjadiagent

    #stokisfleurselangor #agentwanted
  • 3 0 2 minutes ago
  • Mulus bersama Karisma skincare...💓 Kesan yang awak akan dapat bila konsisten dengan Full Set. ✔menghilangkan musuh utama iaitu jerawat dan jeragat
✔menggebukan dan mencerahkan kulit
✔menghilangkan bintik-bintik hitam
✔mengimbangi PH kulit
✔membuang sel-sel mati pada kulit
✔parut akan pudar dan hilang
✔sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif
✔mencerahkan dan melembabkan kulit

Your Beauty Destination 💋

Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • Mulus bersama Karisma skincare...💓 Kesan yang awak akan dapat bila konsisten dengan Full Set. ✔menghilangkan musuh utama iaitu jerawat dan jeragat
    ✔menggebukan dan mencerahkan kulit
    ✔menghilangkan bintik-bintik hitam
    ✔mengimbangi PH kulit
    ✔membuang sel-sel mati pada kulit
    ✔parut akan pudar dan hilang
    ✔sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan sensitif
    ✔mencerahkan dan melembabkan kulit

    Your Beauty Destination 💋

    Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 3 minutes ago
  • Sabun yang dipegang ni bukan sabun viral semata-mata.
Sabun ni memang dapat membantu dan merawat skin orang yang ada masalah.

Bila dah terbukti berkesan maka ramai gila yang mencari.
Jadi sebab tu la ramai seller yang dulunya tak boleh bantu diri sendiri kini boleh dah membantu diri sendiri malah membantu insan yang terdekat.

Jadi uolls  tak nak ke jadi agent untuk produk yang boleh memberi manfaat untuk orang ramai? 
Skin cantik pastu duit pun dapat.
Ingat nak raya ni,masa ni la kena usaha dan berkorban sikit untuk demi raya yang menjelma nanti.
Mesti nak pakai duit yang banyak kan?

Jom bersama #teamkakmieza cari income tepi dengan bermodal rm210 sahaja😊

#cleosecret 
#ministokispetalingjaya 
#agentwanted
  • Sabun yang dipegang ni bukan sabun viral semata-mata.
    Sabun ni memang dapat membantu dan merawat skin orang yang ada masalah.

    Bila dah terbukti berkesan maka ramai gila yang mencari.
    Jadi sebab tu la ramai seller yang dulunya tak boleh bantu diri sendiri kini boleh dah membantu diri sendiri malah membantu insan yang terdekat.

    Jadi uolls tak nak ke jadi agent untuk produk yang boleh memberi manfaat untuk orang ramai?
    Skin cantik pastu duit pun dapat.
    Ingat nak raya ni,masa ni la kena usaha dan berkorban sikit untuk demi raya yang menjelma nanti.
    Mesti nak pakai duit yang banyak kan?

    Jom bersama #teamkakmieza cari income tepi dengan bermodal rm210 sahaja😊

    #cleosecret
    #ministokispetalingjaya
    #agentwanted
  • 0 0 3 minutes ago
  • CIKPIYA ni bukan lagi kehendak tau.

Tapiii dah jadi KEPERLUAN setiap wanita berhijab.

Kenapa?
Sebab uolls tak PERLU STRESS tudung tak jadi.
Sebab uolls tak PERLU BAZIR MASA depan cermin lelama.
Sebab uolls tak PERLU BAZIR DUIT beli tudung sampai tak muat lemari. Pakainye idokkk.

Helokkk beli Cikpiya jerrr. So, tudung lama dalam lemari pun mai keluaq tau.😆 #safiyyahijabspray
#agentwanted
#SkuadMuayyad
  • CIKPIYA ni bukan lagi kehendak tau.

    Tapiii dah jadi KEPERLUAN setiap wanita berhijab.

    Kenapa?
    Sebab uolls tak PERLU STRESS tudung tak jadi.
    Sebab uolls tak PERLU BAZIR MASA depan cermin lelama.
    Sebab uolls tak PERLU BAZIR DUIT beli tudung sampai tak muat lemari. Pakainye idokkk.

    Helokkk beli Cikpiya jerrr. So, tudung lama dalam lemari pun mai keluaq tau.😆 #safiyyahijabspray
    #agentwanted
    #SkuadMuayyad
  • 1 0 6 minutes ago
  • Selamat pagi semuaaa kesayangan sis, Salam Rabu yang indahhhh, giteww!! Indah kalau dh mulakan pagi uols dengan Chocofit okay! Sis nak pesan, kalau xsuka makan HEAVY BREAKFAST, boleh minum Chocofit tengahari lepas lunch k, kalau minum pagi selepas HEAVY BREAKFAST mmg cunz sgt2, uols akan rasa bertenaga sepanjang hari! 
Malam Jangan Lemonfit k, best gila tau Lemonfit🍋 ni, habis segala Toksik2 dalam bdan dia buang. Sape2 yg suka makan banyak, elok sgt detox dengan Lemonfit🍋 sblm tido😋

Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk!  Uols rasa baru tauu camana best tau!

Apa itu LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition Candy pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

Selagi stock masih ada ya😍

Nak sental daki2 berkarat yg dh bertahun2 tu jgn lupa Choco Bar okay❤

Coming Soon,
💄 LANA DREAM SKIN (skincare)
💄 CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION 💄 CHOCO WHITE (skin supplement)

#comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus
  • Selamat pagi semuaaa kesayangan sis, Salam Rabu yang indahhhh, giteww!! Indah kalau dh mulakan pagi uols dengan Chocofit okay! Sis nak pesan, kalau xsuka makan HEAVY BREAKFAST, boleh minum Chocofit tengahari lepas lunch k, kalau minum pagi selepas HEAVY BREAKFAST mmg cunz sgt2, uols akan rasa bertenaga sepanjang hari!
    Malam Jangan Lemonfit k, best gila tau Lemonfit🍋 ni, habis segala Toksik2 dalam bdan dia buang. Sape2 yg suka makan banyak, elok sgt detox dengan Lemonfit🍋 sblm tido😋

    Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa baru tauu camana best tau!

    Apa itu LEMON FIT🍋?
    Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
    Fungsi Lemon Fit🍋:-
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

    Skrg bantai makan apa saja takyah takut gemuk dengan Chocofit🍫 Lemonfit🍋 & Chococurve okay❤ 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition Candy pearl color yg sgt cun & Notebook yg comel!

    Selagi stock masih ada ya😍

    Nak sental daki2 berkarat yg dh bertahun2 tu jgn lupa Choco Bar okay❤

    Coming Soon,
    💄 LANA DREAM SKIN (skincare)
    💄 CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION 💄 CHOCO WHITE (skin supplement)

    #comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
    #chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus
  • 21 7 7 minutes ago
  • CIKPIYA ni bukan lagi kehendak tau.

Tapiii dah jadi KEPERLUAN setiap wanita berhijab.

Kenapa?
Sebab uolls tak PERLU STRESS tudung tak jadi.
Sebab uolls tak PERLU BAZIR MASA depan cermin lelama.
Sebab uolls tak PERLU BAZIR DUIT beli tudung sampai tak muat lemari. Pakainye idokkk.

Helokkk beli Cikpiya jerrr. So, tudung lama dalam lemari pun mai keluaq tau.😆 #safiyyahijabspray
#agentwanted
#SkuadMuayyad
  • CIKPIYA ni bukan lagi kehendak tau.

    Tapiii dah jadi KEPERLUAN setiap wanita berhijab.

    Kenapa?
    Sebab uolls tak PERLU STRESS tudung tak jadi.
    Sebab uolls tak PERLU BAZIR MASA depan cermin lelama.
    Sebab uolls tak PERLU BAZIR DUIT beli tudung sampai tak muat lemari. Pakainye idokkk.

    Helokkk beli Cikpiya jerrr. So, tudung lama dalam lemari pun mai keluaq tau.😆 #safiyyahijabspray
    #agentwanted
    #SkuadMuayyad
  • 4 0 7 minutes ago
  • 💛BEDAK BY KARISMA COSMETIC 💛

Bedak yang mempunyai fungsi yang berganda. ✍🏻 boleh digunakan sebagai alas bedak atau foundation, boleh juga digunakan sebagai bedak biasa.
✍🏻 tekstur bedak yang ringan dan mudah digunakan. Paling penting, TRUE FACE TWO WAY CAKE ni selamat untuk semua jenis kulit

ANTARA KELEBIHANNYA👇🏻👇🏻 ✍🏻 Aktif menyerap minyak berlebih seperti bedak tabur dan bedak padat, tapi tidak melekat dan mudah diaplikasikan.
Boleh jadi penyelesaian simple dan tampil cantik tahap maksima .
Huhu ✍🏻 Gunakan TRUE FACE TWO WAY CAKE ni mengikut aturan kalau nak hasil yg sempurna.
✍🏻 Untuk kulit berminyak, bedak ni boleh terus diaplikasikan tanpa menggunakan foundation.
✍🏻 Untuk kulit kering, sebaiknya gunakan dulu foundation.
✍🏻 Untuk kulit normal, anda boleh menggunakan bedak TRUE FACE ni secara langsung tanpa 'foundation', ataupun menggunakan dulu foundation KGF
baru bedak.

Karisma Cosmetic👍👍👍
Pasti......................................Chantikkk Sangatttt!!!!
Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • 💛BEDAK BY KARISMA COSMETIC 💛

    Bedak yang mempunyai fungsi yang berganda. ✍🏻 boleh digunakan sebagai alas bedak atau foundation, boleh juga digunakan sebagai bedak biasa.
    ✍🏻 tekstur bedak yang ringan dan mudah digunakan. Paling penting, TRUE FACE TWO WAY CAKE ni selamat untuk semua jenis kulit

    ANTARA KELEBIHANNYA👇🏻👇🏻 ✍🏻 Aktif menyerap minyak berlebih seperti bedak tabur dan bedak padat, tapi tidak melekat dan mudah diaplikasikan.
    Boleh jadi penyelesaian simple dan tampil cantik tahap maksima .
    Huhu ✍🏻 Gunakan TRUE FACE TWO WAY CAKE ni mengikut aturan kalau nak hasil yg sempurna.
    ✍🏻 Untuk kulit berminyak, bedak ni boleh terus diaplikasikan tanpa menggunakan foundation.
    ✍🏻 Untuk kulit kering, sebaiknya gunakan dulu foundation.
    ✍🏻 Untuk kulit normal, anda boleh menggunakan bedak TRUE FACE ni secara langsung tanpa 'foundation', ataupun menggunakan dulu foundation KGF
    baru bedak.

    Karisma Cosmetic👍👍👍
    Pasti......................................Chantikkk Sangatttt!!!!
    Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 8 minutes ago
  • DAH ber "TRUFITZ " PAGI NIE DARLINGS ??? ❤️ Kenapa perlu " TRUFITZ Slimming Juice" ?? @missfazura ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✔️- Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
✔️- Membantu menurunkan berat badan
✔️- Mengawal selera makan
✔️- Melawaskan system pencernaan
✔️- Meningkatkan kadar metabolism
✔️- Boleh hilangkan stress ! . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 Price :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
🎁 RM 59 Semenanjung
🎁 RM 65 Sabah dan Srawak
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😍 MUDAHH GUNA & KESANN PANTASS !! 🔥🔥🔥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙋 PROMO & FREE Postage kita bincang kat whatsapp k 🌸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲  011.1083.8832 - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲  011.1083.8832⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲  011.1083.8832⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Atau klik link whatsapp saya, SUE 🙋 :
http://www.wassap.my/601110838832/TrudollybyFazura ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ TAMAN PERLING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ BUKIT INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ DANGA BAY
-
-
📮 POSTAGE SETIAP HARI  SELURUH MALAYSIA 📭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎 SERVICE TIP TOP 😎 ⠀

#trudolly #trudollybyfazura #vdolly #trufitz #trufitzbyfazura #missfazura #fazurabeauty #fattahamin #fattzura #jerawat #cinta  #nakkurus #shawl #malaysia #codjohorbahru #johorbahru #artismalaysia  #tipscantik #tipsdiet #terbaik #kulitcantik #jamu  #putihgebu  #agentwanted #terbaik #jdt #trudollysg #teamlarisdolly #trufitzjohorbahru  #dramasangat #trudollyjb
  • DAH ber "TRUFITZ " PAGI NIE DARLINGS ??? ❤️ Kenapa perlu " TRUFITZ Slimming Juice" ?? @missfazura ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ✔️- Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
    ✔️- Membantu menurunkan berat badan
    ✔️- Mengawal selera makan
    ✔️- Melawaskan system pencernaan
    ✔️- Meningkatkan kadar metabolism
    ✔️- Boleh hilangkan stress ! . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    🌸 Price :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
    🎁 RM 59 Semenanjung
    🎁 RM 65 Sabah dan Srawak
    . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    😍 MUDAHH GUNA & KESANN PANTASS !! 🔥🔥🔥
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    🙋 PROMO & FREE Postage kita bincang kat whatsapp k 🌸 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 011.1083.8832 - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 011.1083.8832⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 011.1083.8832⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Atau klik link whatsapp saya, SUE 🙋 :
    http://www.wassap.my/601110838832/TrudollybyFazura ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📍 COD AVAILABLE ALL AREA 📍-
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ JOHOR BAHRU⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BANDAR BARU UDA ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ PARADIGM MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ UTM SKUDAI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ MUTIARA RINI⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ ADDA HEIGHTS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ SETIA TROPIKA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ CITY SQUARE , JBCC⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ KEMPAS INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ TAMAN PERLING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ PERMAS JAYA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BANDAR DATO ONN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ KSL MALL⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ LARKIN⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ BUKIT INDAH⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ➡️ DANGA BAY
    -
    -
    📮 POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA 📭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    😎 SERVICE TIP TOP 😎 ⠀

    #trudolly #trudollybyfazura #vdolly #trufitz #trufitzbyfazura #missfazura #fazurabeauty #fattahamin #fattzura #jerawat #cinta #nakkurus #shawl #malaysia #codjohorbahru #johorbahru #artismalaysia #tipscantik #tipsdiet #terbaik #kulitcantik #jamu #putihgebu #agentwanted #terbaik #jdt #trudollysg #teamlarisdolly #trufitzjohorbahru #dramasangat #trudollyjb
  • 2 0 9 minutes ago
  • Sabun 🌸Karisma Cosmetic🌸 ❗❗❗ Antara yg paling laris terjual 👍 n harga mampu milik 🤗

Nmpak jer kecik mcm tu...tapiiii...jimat sgt2..potong kecik2 inshaAllah bole guna lebih dari sebulan..😍😍 SABUN PINK :
💕 Ekstrak Delima & Colagen
💕 Khas untuk JERAWAT 💕 Selain kecutkan jerawat, boleh hilangkan kulit muka berminyak, kusam, cerahkan kulit wajah dan awet muda

SABUN BIRU :
💕 Ekstrak Coconut Oil & Colagen
💕 Khas untuk JERAGAT KRONIK 💕 Selain pudarkan jeragat, fungsi lain sama dengan sabun pink

Pastiiiii...chantiiik sangattt !!! 😘
Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • Sabun 🌸Karisma Cosmetic🌸 ❗❗❗ Antara yg paling laris terjual 👍 n harga mampu milik 🤗

    Nmpak jer kecik mcm tu...tapiiii...jimat sgt2..potong kecik2 inshaAllah bole guna lebih dari sebulan..😍😍 SABUN PINK :
    💕 Ekstrak Delima & Colagen
    💕 Khas untuk JERAWAT 💕 Selain kecutkan jerawat, boleh hilangkan kulit muka berminyak, kusam, cerahkan kulit wajah dan awet muda

    SABUN BIRU :
    💕 Ekstrak Coconut Oil & Colagen
    💕 Khas untuk JERAGAT KRONIK 💕 Selain pudarkan jeragat, fungsi lain sama dengan sabun pink

    Pastiiiii...chantiiik sangattt !!! 😘
    Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 10 minutes ago
  • JERAWAT KECUT , PARUT PUN HILANG.. Alhamdullillah setelah sekian lama mencari skincare untuk merawat kulit akhirnya bertemu dengan MEERACLE .

MEERACLE SESUAI UNTUK SEMUA . DAN SELAMAT DIGUNAKAN .. 100% bhn semulajadi ,HALAL serta LULUS KKM.

Set skincare paling MUDAH, kesan paling menakjubkan !!! Kenapa pilih meeracle?? ✔  set combo yg murah, tahan sehingga 2 bln (jimat)
✔  kulit flawless dan glowing2 giteww
✔  Jerawat dah susah nak timbul ( meeracle merawat kulit dari dalam )

Kenapa perlu tunggu lagi.. cepat dapatkan set  skincare yg akan membuat anda sentiasa cantik berseri💖💖 ✅Cod
✅Postage

www.wasap.my/60165318345/Nakmeeracle 🚗 #CodSelamaPerak
📮 #PosSeluruhSetiapHariBekerja
👍 #TeamIbuJariDuit
💶 #DropshipWanted
💵 #AgentWanted
💄 #TeamWaniey
🌹 #TeamMeeracleCikWin
🌺 #TeamLeaderWawa
🌻 #MissMeeracleLynn
💟 #efglegacy
  • JERAWAT KECUT , PARUT PUN HILANG.. Alhamdullillah setelah sekian lama mencari skincare untuk merawat kulit akhirnya bertemu dengan MEERACLE .

    MEERACLE SESUAI UNTUK SEMUA . DAN SELAMAT DIGUNAKAN .. 100% bhn semulajadi ,HALAL serta LULUS KKM.

    Set skincare paling MUDAH, kesan paling menakjubkan !!! Kenapa pilih meeracle?? ✔ set combo yg murah, tahan sehingga 2 bln (jimat)
    ✔ kulit flawless dan glowing2 giteww
    ✔ Jerawat dah susah nak timbul ( meeracle merawat kulit dari dalam )

    Kenapa perlu tunggu lagi.. cepat dapatkan set skincare yg akan membuat anda sentiasa cantik berseri💖💖 ✅Cod
    ✅Postage

    www.wasap.my/60165318345/Nakmeeracle 🚗 #CodSelamaPerak
    📮 #PosSeluruhSetiapHariBekerja
    👍 #TeamIbuJariDuit
    💶 #DropshipWanted
    💵 #AgentWanted
    💄 #TeamWaniey
    🌹 #TeamMeeracleCikWin
    🌺 #TeamLeaderWawa
    🌻 #MissMeeracleLynn
    💟 #efglegacy
  • 0 0 11 minutes ago
  • [NAK CARI DUIT POKET RAYA]
.
Jum sertai squad pembunuh lipas serangga bersama leader 001 #ikillzzpowersquad @ikillzzpower dan @shuibsepahtu untuk menyebarkan kebaikan dan manfaat ikillzz
.
⚔️MARKETING TOOLS LENGKAP (pic,video,copywriting,banting,flyers)
⚔️GROUP SUPPORT IKILLZZPOWERSQUAD ⚔️SECRET GROUP SUPPORT BERSAMA FOUNDER SHUIB SEPAHTU ⚔️TIPS MARKETING DIBERI
⚔️MONTHLY REWARD “THE TOP”
⚔️MARGIN UNTUNG LUMAYAN
⚔️PRODUK LAKU KERAS MUDAH NAK JUAL
.
Jum apa tunggu lagi follow rapat rapat terus click link di bio untuk info lebih lanjut
  • [NAK CARI DUIT POKET RAYA]
    .
    Jum sertai squad pembunuh lipas serangga bersama leader 001 #ikillzzpowersquad @ikillzzpower dan @shuibsepahtu untuk menyebarkan kebaikan dan manfaat ikillzz
    .
    ⚔️MARKETING TOOLS LENGKAP (pic,video,copywriting,banting,flyers)
    ⚔️GROUP SUPPORT IKILLZZPOWERSQUAD ⚔️SECRET GROUP SUPPORT BERSAMA FOUNDER SHUIB SEPAHTU ⚔️TIPS MARKETING DIBERI
    ⚔️MONTHLY REWARD “THE TOP”
    ⚔️MARGIN UNTUNG LUMAYAN
    ⚔️PRODUK LAKU KERAS MUDAH NAK JUAL
    .
    Jum apa tunggu lagi follow rapat rapat terus click link di bio untuk info lebih lanjut
  • 3 3 11 minutes ago
  • [I KILL YOU COACROACHES]

Ternak lipas dalam kereta?
Lipas main masak masak kat dapur?
Lipas dalam bilik air?

BUNTU!
Apa nak buat?
Spray Xxx da banyak guna
Petua segala petua dah guna
Tapi masih ada

IKILLZZ bole bantu 👍

Sebab apa?

IKILLZZ IALAH CUSTOMIZE SPRAY KHAS UNTUK TRACK, TRACE & BUNUH LIPAS SERTA SERANGGA YANG ADA DI DEPAN MATA MAHUPUN TERSEMBUNYI.
💯DIUJI OLEH PUSAT RACUN NEGARA
🍋BAU LEMON
💪🏻LONG LASTING 2 - 3 BULAN 
Jum Bosku Shuib dah guna
Anda bila lagi?
  • [I KILL YOU COACROACHES]

    Ternak lipas dalam kereta?
    Lipas main masak masak kat dapur?
    Lipas dalam bilik air?

    BUNTU!
    Apa nak buat?
    Spray Xxx da banyak guna
    Petua segala petua dah guna
    Tapi masih ada

    IKILLZZ bole bantu 👍

    Sebab apa?

    IKILLZZ IALAH CUSTOMIZE SPRAY KHAS UNTUK TRACK, TRACE & BUNUH LIPAS SERTA SERANGGA YANG ADA DI DEPAN MATA MAHUPUN TERSEMBUNYI.
    💯DIUJI OLEH PUSAT RACUN NEGARA
    🍋BAU LEMON
    💪🏻LONG LASTING 2 - 3 BULAN
    Jum Bosku Shuib dah guna
    Anda bila lagi?
  • 3 1 14 minutes ago
  • Habis yang set. Boleh repeat order loose item. Segalanya hanya utk anda 😘

Day Cream = RM 30
Moisturizer = RM 28
Night Cream = RM 28
Beauty Cream = RM 28

Kecik molek tapi kesan berganda . Sesuai untuk pakai di siang hari dan perawatan mlm hari. 
Calit nipis je, siap !

#jomberkarisma
#karismacosmetic

Pastii...chantikk sangatt!!!! Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • Habis yang set. Boleh repeat order loose item. Segalanya hanya utk anda 😘

    Day Cream = RM 30
    Moisturizer = RM 28
    Night Cream = RM 28
    Beauty Cream = RM 28

    Kecik molek tapi kesan berganda . Sesuai untuk pakai di siang hari dan perawatan mlm hari.
    Calit nipis je, siap !

    #jomberkarisma
    #karismacosmetic

    Pastii...chantikk sangatt!!!! Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 14 minutes ago
  • TIPS PENGGUNAAN Skincare by Karisma Cosmetic 👇👇👇👇👇 🌹JANGAN campur-campur produk.
🌹JANGAN cuci muka terlampau lama untuk masalah jerawat kronik.
🌹JANGAN terus pakai skincare Karisma jika baru stop skincare lain. (Free skin terlebih dahulu 😉)
🌹JANGAN sapu Night Cream Kunyit terlampau banyak.
🌹Jika ada jerawat yang tengah subur tidak disarankan memakai Richserum.
🌹Ikut step penggunaan yang diberikan.
🌹Sebarang masalah kulit anda boleh rujuk stokis,agent,dropship HQ yg sah shj.
🌹Ingat 3 perkara ni ye SABAR, YAKIN & KONSISTEN.

Pasti...Chantikkk Sangattt!!! Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • TIPS PENGGUNAAN Skincare by Karisma Cosmetic 👇👇👇👇👇 🌹JANGAN campur-campur produk.
    🌹JANGAN cuci muka terlampau lama untuk masalah jerawat kronik.
    🌹JANGAN terus pakai skincare Karisma jika baru stop skincare lain. (Free skin terlebih dahulu 😉)
    🌹JANGAN sapu Night Cream Kunyit terlampau banyak.
    🌹Jika ada jerawat yang tengah subur tidak disarankan memakai Richserum.
    🌹Ikut step penggunaan yang diberikan.
    🌹Sebarang masalah kulit anda boleh rujuk stokis,agent,dropship HQ yg sah shj.
    🌹Ingat 3 perkara ni ye SABAR, YAKIN & KONSISTEN.

    Pasti...Chantikkk Sangattt!!! Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 15 minutes ago
  • DIVA🌸🌸🌸
DIVA🌸🌸🌸
DIVA🌸🌸🌸
Diva Perfume by KC
Packaging baru yg sgt class & meletopsss uolllssss❤️❤️❤️
Bau wangi✔️
Tahan lama✔️
Mesra Solat✔️
Packaging Mengancam✔️ Smell Like An Angel👰🏻 Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • DIVA🌸🌸🌸
    DIVA🌸🌸🌸
    DIVA🌸🌸🌸
    Diva Perfume by KC
    Packaging baru yg sgt class & meletopsss uolllssss❤️❤️❤️
    Bau wangi✔️
    Tahan lama✔️
    Mesra Solat✔️
    Packaging Mengancam✔️ Smell Like An Angel👰🏻 Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 16 minutes ago
  • Kepaduan yang nyata !
Aduiii berapa ekor semuanya tu?
Cuba korang kira

1st in Malaysia 🇲🇾 👉Customize spray untuk TRACK, BUNUH DAN HALAU LIPASSSSS DAN SERANGGA. 👉HANYA PERLU MAINTAIN SETIAP 2,3 BULAN SEKALI UNTUK ELAKKAN LIPAS DAN SERANGGA. 👉Perbezaan Penyembur lipas xxx dengan iKillz?

Penyembur lipas xxx hanya spray pada lipas/serangga yg boleh nampak.

iKillz pulak, spray dengan MEMATIKAN, MENGELUARKAN LIPAS/SERANGGA YANG KITA TAK BOLEH NAMPAK ATAU BERSEMBUNYI

Terbaikkk kan?
  • Kepaduan yang nyata !
    Aduiii berapa ekor semuanya tu?
    Cuba korang kira

    1st in Malaysia 🇲🇾 👉Customize spray untuk TRACK, BUNUH DAN HALAU LIPASSSSS DAN SERANGGA. 👉HANYA PERLU MAINTAIN SETIAP 2,3 BULAN SEKALI UNTUK ELAKKAN LIPAS DAN SERANGGA. 👉Perbezaan Penyembur lipas xxx dengan iKillz?

    Penyembur lipas xxx hanya spray pada lipas/serangga yg boleh nampak.

    iKillz pulak, spray dengan MEMATIKAN, MENGELUARKAN LIPAS/SERANGGA YANG KITA TAK BOLEH NAMPAK ATAU BERSEMBUNYI

    Terbaikkk kan?
  • 5 1 16 minutes ago
  • BETUL KE BBC CANDY BANYAK KHASIAT?
BETUL KE ORANG KATA BBC CANDY KARISMA NI 1001 KEBAIKAN?

Dah ramai sebenarnya amal BBC CANDY ni. Katanya sebab sihat luaran dan dalaman. Sesuai sangat lah untuk korang yang kuat bekerja dan nak kekal cergas. Sihat dengan BBC CANDY KARISMA. 💁🏻Memutihkan kulit seluruh badan
💁🏻Menganjalkan & menegangkan kulit
💁🏻melembabkan kulit yg kering
💁🏻anti penuaan @ awet muda
💁🏻menchantikkan kuku
💁🏻mengurangkan rambut gugur
💁🏻mengurangkan berat badan
💁🏻mengurangkan risiko penyakit jantung
💁🏻Mencegah kanser
💁🏻membantu sistem pencernaan
💁🏻menguatkan tulang
💁🏻Juga sesuai utk ibu yg MENGANDUNG

Pasti.....Chantikkkk Sangatttt!!!!!
Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • BETUL KE BBC CANDY BANYAK KHASIAT?
    BETUL KE ORANG KATA BBC CANDY KARISMA NI 1001 KEBAIKAN?

    Dah ramai sebenarnya amal BBC CANDY ni. Katanya sebab sihat luaran dan dalaman. Sesuai sangat lah untuk korang yang kuat bekerja dan nak kekal cergas. Sihat dengan BBC CANDY KARISMA. 💁🏻Memutihkan kulit seluruh badan
    💁🏻Menganjalkan & menegangkan kulit
    💁🏻melembabkan kulit yg kering
    💁🏻anti penuaan @ awet muda
    💁🏻menchantikkan kuku
    💁🏻mengurangkan rambut gugur
    💁🏻mengurangkan berat badan
    💁🏻mengurangkan risiko penyakit jantung
    💁🏻Mencegah kanser
    💁🏻membantu sistem pencernaan
    💁🏻menguatkan tulang
    💁🏻Juga sesuai utk ibu yg MENGANDUNG

    Pasti.....Chantikkkk Sangatttt!!!!!
    Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 18 minutes ago
  • Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 20 minutes ago
  • Tak salah kalau pilih jalan untuk jadi kejammm! 😲😲 Dah kalau kekusaman, kehitaman, kelesuan, kelemauan tu buat awak nampak sejenis kurang keyakinan diri tak ohsem? 
Rasanya jadi pembunuh kenegetifan itu boleh deal dengan kaknik!

Kita jadi kejamm sesama nakk?
Kita bunuh semua kejahatan tu guna #bbc, kata nak👇🏻 ♥️Gebu
♥️Mantap
♥️Padat
♥️Cergas
♥️Sihat

Booster candy nilah boleh jadi senjata aura kita kan😍
Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • Tak salah kalau pilih jalan untuk jadi kejammm! 😲😲 Dah kalau kekusaman, kehitaman, kelesuan, kelemauan tu buat awak nampak sejenis kurang keyakinan diri tak ohsem?
    Rasanya jadi pembunuh kenegetifan itu boleh deal dengan kaknik!

    Kita jadi kejamm sesama nakk?
    Kita bunuh semua kejahatan tu guna #bbc , kata nak👇🏻 ♥️Gebu
    ♥️Mantap
    ♥️Padat
    ♥️Cergas
    ♥️Sihat

    Booster candy nilah boleh jadi senjata aura kita kan😍
    Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 24 minutes ago
  • Ada yang kata.."bila calit KGF ramai yang tegur kulit nampak glowing"...💓 Foundation yang tidak bercapuk, tahan lama dan secara tak langsung boleh merawat kulit

Kesan SEMASA Penggunaan KGF
---------------------------------------------
✔️Kulit wajah sentiasa glowing
✔️Tiada kesan capuk atau merekah
✔️Kulit wajah tidak berminyak
✔️Tahan lama

Magicnya hanya satu tona sahaja dah boleh match dengan semua jenis warna kulit...😘 Pasti....Chantikkkk Sangatttt!!!! Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh 
Stokis Karisma Empayar Jengka
#dropshipwanted
#agentwanted
  • Ada yang kata.."bila calit KGF ramai yang tegur kulit nampak glowing"...💓 Foundation yang tidak bercapuk, tahan lama dan secara tak langsung boleh merawat kulit

    Kesan SEMASA Penggunaan KGF
    ---------------------------------------------
    ✔️Kulit wajah sentiasa glowing
    ✔️Tiada kesan capuk atau merekah
    ✔️Kulit wajah tidak berminyak
    ✔️Tahan lama

    Magicnya hanya satu tona sahaja dah boleh match dengan semua jenis warna kulit...😘 Pasti....Chantikkkk Sangatttt!!!! Sebarang order @ pertanyaan klik link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/601117854447 📮👉POS seluruh Malaysia 🚘👉COD sekitar jengka.. Jerantut dan Temerloh
    Stokis Karisma Empayar Jengka
    #dropshipwanted
    #agentwanted
  • 0 0 25 minutes ago